Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

tu nauju kiek zinau nieks neturi, yra tik mokyklu kompuose, bet ten uzpasvordinta visaip ir isirasyt neduoda. man irase tuos biski senesniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2007 12 17, 14:21)
Labutis,sitoj temoj as naujoke blush2.gif .Ir turiu toki klausimeli,gal zinot is kur gauti naujausius testus,kur klausimai panasus kaip regitros egzaminai,prasau padekit 4u.gif

parašyk savo skype į až, atsiųsiu. mirksiukas.gif
Tik ten atšviesti testai, jei tinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2007 12 17, 14:21)
Labutis,sitoj temoj as naujoke blush2.gif .Ir turiu toki klausimeli,gal zinot is kur gauti naujausius testus,kur klausimai panasus kaip regitros egzaminai,prasau padekit 4u.gif

yra toks puslapiukas, www.automokyklos.lt, ten yra sudaryti pavyzdiniai testai, kokie yra Regitroje. Jie nera lygiai tokie patys, bet sutampa kai kas. Pasibandyti gali ir ten cool.gif
Atsakyti
nu ka ryt mano diena:) jetau pergyvenu labiausiai...jau net sapnuoju kad neislaikiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsne @ 2007 12 17, 20:20)
nu ka ryt mano diena:) jetau pergyvenu labiausiai...jau net sapnuoju kad neislaikiau sad.gif

vyk blogas tokias mintis šalin fool.gif turi save nuteikti kad viskas bus gerai, viska puikiai pravaziuosiu, nes esu labai protinga ir daug zinau thumbup.gif saviįtaiga kartais lb padeda mirksiukas.gif 4u.gif
viskas bus gerai lotuliukas.gif
p.s.kelinta karta laikai?
Atsakyti
Ir aš rytoj laikysiu 4u.gif Bet jaudulys jau dabar ima...
Atsakyti
aš jau turėjau laikyt praėjusį šeštadienį, bet iš baimės nusikėliau egzą toliau blush2.gif

beje, šen mano draugė laikė, tai sakė gerai sekės, tik vos ne ant galo padarė kritinę klaidą, tai sako egzaminuotojas taip žiūri į ją ir laukia. ji aišku nesuprato, tik vėliau daėjo, kad prašė kyšio doh.gif egzamino aišku neišlaikė..
Atsakyti
bet jauciu dabar labai didelės eilės regitroj prie prakt.vaziavimu? baisu pagalvot kas desis prieš liepą blink.gif
Atsakyti
Sėkmės visoms ryt laikančioms 4u.gif
Viskas bus gerai, lauksim jūsų laimingų thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2007 12 17, 10:25)
Vargšytė,  console.gif , kur nesėkmė užklupo: aikštelėje ar mieste? Kokiam mieste laikei?

Laikiau antrą kartą. Šykar į meistą neišvažiavau. T formos san. vos vos kliudžiau baltą liniją ir pasitaisyti nedavė... schmoll.gif
Bet prisiminus pirmą kartą... Pravažiavau ta vieta kur suklydau ir ką išsiaiškinau, mano grubijanas išrėkęs kokią baisią klaidą aš padariau persėdo ir per dvigubą ištisinę apsisuko ir parvarė į regitrą (Vilniuje). Durnelė, per tą jaudulį net nemačiau. Vyras sakė reikėjo vanot ant stabdžių (papildomi pedalai) ir pradėt kalbą iš naujo. Visgi stresas nerealus...
Antrą kartą sakiau sau ramiai, bet padėjau koją ant pėdalo ir jaučiu kaip kalatojasi, nulaikyti negaliu... Su savo mašiniuku važiuoju ir jaučiuosi puikiai, be nervų. Nežinau... sad.gif sad.gif sad.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dogma @ 2007 12 18, 09:41)
Laikiau antrą kartą. Šykar į meistą neišvažiavau. T formos san. vos vos kliudžiau baltą liniją ir pasitaisyti nedavė... schmoll.gif
Bet prisiminus pirmą kartą... Pravažiavau ta vieta kur suklydau ir ką išsiaiškinau, mano grubijanas išrėkęs kokią baisią klaidą aš padariau persėdo ir per dvigubą ištisinę apsisuko ir parvarė į regitrą (Vilniuje). Durnelė, per tą jaudulį net nemačiau. Vyras sakė reikėjo vanot ant stabdžių (papildomi pedalai) ir pradėt kalbą iš naujo. Visgi stresas nerealus...
Antrą kartą sakiau sau ramiai, bet padėjau koją ant pėdalo ir jaučiu kaip kalatojasi, nulaikyti negaliu... Su savo mašiniuku važiuoju ir jaučiuosi puikiai, be nervų. Nežinau...  sad.gif  sad.gif  sad.gif

Dėkui smile.gif

Aš taip pat laikiau jau du kartus ir abu nesėkmingi: pirmąkart užstrigau aikštelėje lygiagrečiam parkavime, o antrąkart - mieste.
Tikėkim, kad kitas kartas bus sėkmingas ir dar šiais metais galėsim džiaugtis išlaikytu vairavimo egzu (jei ir nespėsim pasiimt dokumento).
Papildyta:
Regitros Vilniaus filiale labai daug laisvų vietelių, ypač po Kalėdų. Ką tai galėtų reikšti g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z*rena: 18 gruodžio 2007 - 09:19
QUOTE(Z*rena @ 2007 12 18, 10:19)
Aš taip pat laikiau jau du kartus ir abu nesėkmingi: pirmąkart užstrigau aikštelėje lygiagrečiam parkavime, o antrąkart - mieste.
Tikėkim, kad kitas kartas bus sėkmingas ir dar šiais metais galėsim džiaugtis išlaikytu vairavimo egzu (jei ir nespėsim pasiimt dokumento).
Papildyta:
Regitros Vilniaus filiale labai daug laisvų vietelių, ypač po Kalėdų. Ką tai galėtų reikšti  g.gif ?

Džiugu, kad šias metais dar ketini kovoti... mirksiukas.gif Labai palaikau, nes matau, kad šeimyna kaip reikiant smile.gif
Man tai sukėlė ladai daug emociju, o ypač negarbingas regitrininko elgėsys. Pabandysiu nurimti ir tik kitais metais vėl... Nenoriu per šventes taškytis tose mintyse. Laukiau daugiau, kaip dešimtmetį, tai mėnuo nieko nepakeis smile.gif
Beje, kokioj automokykloj mokeisi?
Atsakyti