Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Jocker @ 2007 12 15, 23:39)
kaip jau vienoje temoje skaiciau, tai rese kazkas jog visi eina ir fotografuoja tuos vairamimo egzaminu marsrutus, tai noreciau paprasyti jei kas turite panevezio vairamimo egzamino marsrutus gal galetumete man i maila mestelit  mirksiukas.gif algirdas99@msn.com buciau labai dekingas smile.gif

O tu pabandyk pats nuvaziuoti i Regitra ir gauti tuos marsrutus smile.gif Nezinau kaip Panevezyje, bet bent jau Alytuje Regitroje kabo iskabinti tie marsrutai ir surasyti prie ju numeriukai smile.gif tai va smile.gif
Bet bent jau as tai vaziavau siek tiek kitokiu marsrutu nei buvo man parinktas... kaip paaiskino, tai manasis buvo sutrumpintas, nes esminese vietose nesuklydau ir instruktorius mate, kad drasiai ir palyginus neblogai vairuoju, nors liapsusu tai irgi buvo blush2.gif belaikant egzamina mane kazkoks ozys aplenke per istisine juosta ir dar posukyje, tad teko man ant greituju spaust stabdzius ir siek tiek labiau nei reikia i desine puse pasitraukti, bet sitas tik i nauda buvo. Pagyre uz tai kad nepasimeciau ir greitai sureagavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2007 12 15, 16:18)
Kaip sekėsi, gal  4u.gif ?

frusty.gif frusty.gif frusty.gif frusty.gif cray.gif cray.gif cray.gif aggressive.gif aggressive.gif aggressive.gif aggressive.gif aggressive.gif aggressive.gif aggressive.gif

Be komentarų...
Atsakyti
QUOTE(pokst @ 2007 12 16, 10:49)
O tu pabandyk pats nuvaziuoti i Regitra ir gauti tuos marsrutus smile.gif Nezinau kaip Panevezyje, bet bent jau Alytuje Regitroje kabo iskabinti tie marsrutai ir surasyti prie ju numeriukai smile.gif tai va smile.gif
Bet bent jau as tai vaziavau siek tiek kitokiu marsrutu nei buvo man parinktas... kaip paaiskino, tai manasis buvo sutrumpintas, nes esminese vietose nesuklydau ir instruktorius mate, kad drasiai ir palyginus neblogai vairuoju, nors liapsusu tai irgi buvo  blush2.gif  belaikant egzamina mane kazkoks ozys aplenke per istisine juosta ir dar posukyje, tad teko man ant greituju spaust stabdzius ir siek tiek labiau nei reikia i desine puse pasitraukti, bet sitas tik i nauda buvo. Pagyre uz tai kad nepasimeciau ir greitai sureagavau 4u.gif

tai zinau, kad yra, bet sakau gal kas atsius internetu jei turi, o jei ne tai zinoma, kad teks vaziuot ir fotografuot smile.gif
Atsakyti
kai kurios vairavimo mokyklos marsrutus ar bent ju dali pateikia savo tinklapiuose, paieskok smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kuri žino kiek galioja sveikatos pažyma: metus ar ilgiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milka @ 2007 12 16, 21:56)
Sveikos  4u.gif Gal kuri žino kiek galioja sveikatos pažyma: metus ar ilgiau? g.gif

ant jos turėtų būti parašyta smile.gif šiaip pas mane galioja 3 metus (gal dėl regėjimo).
o šaip atrodo kad turėtų penkis metus , bet nesu tikra smile.gif
Atsakyti
petaka metu smile.gif
Atsakyti
Ant pazymos parasyta.As turiu dvi-Bkat.galioja 5 metus (nors regejimas irgi nelabai koks),ir visoms kategorijoms 2 metus (bet cia del keleivinio transporto).
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 12 16, 22:15)
Ant pazymos parasyta.As turiu dvi-Bkat.galioja 5 metus (nors regejimas irgi nelabai koks),ir visoms kategorijoms 2 metus (bet cia del keleivinio transporto).

Ačiu visoms už atsakymus. Pažyma dar pas instruktorių.
Teoriją išlaikiau daugiau kaip prieš metus ir tik dabar prisiruošiau laikyti vairavimo egzameną blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka: 16 gruodžio 2007 - 21:29
QUOTE(Mistaken @ 2007 12 16, 20:58)
ant jos turėtų būti parašyta smile.gif šiaip pas mane galioja 3 metus (gal dėl regėjimo).
o šaip atrodo kad turėtų penkis metus , bet nesu tikra smile.gif

na pas mane parasyta kad pazynma galioja 5metus nors ir regejimas neidealus...sia vasara ja dariaus

o kaip gal ibuti pazyma pas insturjkotiu? ...pvz musu mokykloje prase atsivestos pazymos tj ta kopija jei ir turejo o originalas pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dogma @ 2007 12 16, 12:06)
frusty.gif  frusty.gif  frusty.gif  frusty.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  aggressive.gif  aggressive.gif  aggressive.gif  aggressive.gif  aggressive.gif  aggressive.gif  aggressive.gif

Be komentarų...

Vargšytė, console.gif , kur nesėkmė užklupo: aikštelėje ar mieste? Kokiam mieste laikei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z*rena: 17 gruodžio 2007 - 09:26
Labutis,sitoj temoj as naujoke blush2.gif .Ir turiu toki klausimeli,gal zinot is kur gauti naujausius testus,kur klausimai panasus kaip regitros egzaminai,prasau padekit 4u.gif
Atsakyti