Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(sfera @ 2007 12 17, 14:30)
labutis,

labai skubiai reikia parfummanjakiu pagalbos  help.gif  help.gif  help.gif
manes paprase padet isrink kvepalus 18 metu merginai-ka nors gaivaus, paauglisko bet gero ir ispudingo. (kaina iki 300lt) blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

O ispudingo cia kuria prasme? g.gif koks merginos apsirengimo stilius? ka ji megsta? (man kazkodel iskart i galva Chanel Chance atejo blush2.gif )

Man irgi reik pagalbos - ar egzistuoja Escada Acte 2 EDP? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 17 gruodžio 2007 - 14:37
QUOTE(sfera @ 2007 12 17, 14:30)
labutis,

labai skubiai reikia parfummanjakiu pagalbos  help.gif  help.gif  help.gif
manes paprase padet isrink kvepalus 18 metu merginai-ka nors gaivaus, paauglisko bet gero ir ispudingo. (kaina iki 300lt) blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Sunku patart, nepažįstant tos merginos. Gal pasidairyk "gaivių kvepalų" temoj - manau, dauguma gaivių merginai tiktų. Iš "solidesnių" (nes kaina galima nemaža) - Guerlaino Champs Elisees (geri ir santykinai nebrangūs), Dioro Addict Eau Fraiche, Miss Cherie, Pure Poison, iš Chanel yra gerų nesunkių...
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 17, 16:38)
Sunku patart, nepažįstant tos merginos. Gal pasidairyk "gaivių kvepalų" temoj - manau, dauguma gaivių merginai tiktų. Iš "solidesnių" (nes kaina galima nemaža) - Guerlaino Champs Elisees (geri ir santykinai nebrangūs), Dioro Addict Eau Fraiche, Miss Cherie, Pure Poison, iš Chanel yra gerų nesunkių...

dekoju notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif kaip tik apie siuos Champs Elisees pirmoi eilei ir pagalvojau cool.gif

F_A ispudingo ta prasme kad ne zvaigzdisko, kazko idomesnio blush2.gif neeilinio, kad nekvepetu kas antra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sfera: 17 gruodžio 2007 - 14:42
QUOTE(sfera @ 2007 12 17, 14:41)
.. ispudingo ta prasme kad ne zvaigzdisko, kazko idomesnio blush2.gif neeilinio, kad nekvepetu kas antra rolleyes.gif

Boucheron "Miss Boucheron" - tiesiu taikymu. good.gif Tikrai nekvepės kaip kas antra, kvapas nepigus ir idealus jaunai merginai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 12 17, 14:49)
Boucheron "Miss Boucheron" - tiesiu taikymu. good.gif Tikrai nekvepės kaip kas antra, kvapas nepigus ir idealus jaunai merginai. rolleyes.gif

jo miss boucheron tikrai jaunai merginai tiktu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 17, 14:38)
Iš "solidesnių" (nes kaina galima nemaža) - Guerlaino Champs Elisees (geri ir santykinai nebrangūs), Dioro Addict Eau Fraiche, Miss Cherie, Pure Poison, iš Chanel yra gerų nesunkių...

Sutinku dėl Miss Dior Cherie. drinks_cheers.gif O Dior Addict Eau Fraiche man atrodo pernelyg moteriški, g.gif gal geriau tada būtų Addict 2. mirksiukas.gif (tik tiek, kad pastarieji mažumėlę nuvalkioti ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 17 gruodžio 2007 - 14:52
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 12 17, 16:49)

bigsmile.gif va sitie negirdeti. 0 kur ju galima rast? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sfera: 17 gruodžio 2007 - 14:56
Sveikos, maniakes!
Nu dabar tai prirašysiu...
Šeštadienį buvau kvepalų degustuoti. Prisiuosčiau turbūt neįmanoma daugybę. Taigi, reziumuoju: Feminite du Bois pakvipo tikrai ne traiškytom musytėm, greičiau, traiškytom bitėm: labai malonus bičių pikio kvapas. Manau, kad užsimaniau Zen. Dar purkštelėjau CD "Jadore" (manau, kad EDT, nes sidabrinis "kalpačiokas"), manau jų irgi norėsiu kada nors vėliau. Dar noriu Clinique "Hapyy heart" arba Moschino "I love love" (bet šitieji - jau pavasariui). Čia išvardijau tik tuos, kurie krito į nosį. O nekritusių prisirinkau popieriukų tiek, kad vieną paleto kišenė kvepia moterišku "kokteiliu", kita - vyrišku "kokteiliu", rankinė - Juozuku. Taigi, brangiosios, galite ramiai diagnuozuoti: užgimė naują, dar viena ligonė, priklausoma nuo kvepalų (jau ne tik nuo kvapų). Kaip tai bandysiu mušti sau per gležnas rankeles, kurios bandys tiestis prie piniginės, ydant nusipirktų dar vienus naujus kvepalus. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Kadangi ėjau su konkrečia užduotimi (pasakyti Kalėdų seniui, kokių kvepalų noriu), tai blaškiausi tarp Juozuko ir Midnight Poison. Finalas: Christianas nugalėjo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Po prosjbe trudiaščichsia aš juos jau turiu wub.gif wub.gif wub.gif
Ir labai jais kvepiu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dolce Vita, as tai laukiu tavo atsiliepimo apie Gucci naujuosius, gal temoje prie parfumeriniu naujoviu ax.gif Labai knieti isgirsti, ka tu ten uzuodi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 12 17, 15:05)
Sveikos, maniakes!
Taigi, brangiosios, galite ramiai diagnuozuoti: užgimė naują, dar viena ligonė, priklausoma nuo kvepalų (jau ne tik nuo kvapų).
Kadangi ėjau su konkrečia užduotimi (pasakyti Kalėdų seniui, kokių kvepalų noriu), tai blaškiausi tarp Juozuko ir Midnight Poison. Finalas: Christianas nugalėjo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Po prosjbe trudiaščichsia aš juos jau turiu wub.gif  wub.gif  wub.gif 

Sveika susirgus lotuliukas.gif Mes, maniakės, tikimės netrukus ateisiant laiką, kai mūsų bus ne mažuma, o dauguma... ir tada mes būsim vadinamos sveikąja visuomenės dalim, o tos nesuparfumėjusios - ligonėm lotuliukas.gif
Žiūriu, tau patiko dauguma mano mėgstamų kvepalų (išskyrus Moschino, kurie man įspūdžio nedaro, ir Clinique, kurių nė nebandžius). Kalėdinis senis tavo labai jau operatyvus, net pavydu. Galėtų ir man tokius pačius prigriebt, bet matyt šįkart teks apsieit ax.gif
Vienžo, smagu, kad mūsų daugėja thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sfera @ 2007 12 17, 14:56)
bigsmile.gif va sitie negirdeti. 0 kur ju galima rast? g.gif  bigsmile.gif

perfumit.lt - absoliučiai patikima ir normaliom kainom. O pauostyt tai nežinau...
Atsakyti
Ir Dolce Vita pabego ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seeme: 17 gruodžio 2007 - 15:16
metginos, gal biski ne i tema, bet braskese trusardi jeans nebloga kaina, o taip uzsimaniau kad mirk gyvenk reikia. gal kuri netycia ka uzsisakinejat, tai ir man prigriebtumet ax.gif
sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti