Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Vakar prisipurskiau Dior "Hypnotic Poison",tai dar ir siandien vaikstau kaip karamelinis ,vanilinis,minkstas pyragaitis:)
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 16, 18:33)
Vakar prisipurskiau Dior "Hypnotic Poison",tai dar ir siandien vaikstau kaip karamelinis ,vanilinis,minkstas pyragaitis:)

Vieni mano mylimiausių wub.gif
Atsakyti
O ka tu juose jauti,BlackDee?Pastebejau tau irgi saldus patinka:)
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 16, 18:37)
O ka tu juose jauti,BlackDee?Pastebejau tau irgi saldus patinka:)

Aš jaučiu kokosą ir vanilę wub.gif Nors pastebėjau, kad dažnai aplinkiniams jie per sunkūs atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 16, 10:40)
Aš jaučiu kokosą ir vanilę  wub.gif Nors pastebėjau, kad dažnai aplinkiniams jie per sunkūs atrodo  g.gif

Per sunkus gal tiems kas nemegsta saldumo,man tai jie gana lengvi ir purus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 16, 18:48)
Per sunkus gal tiems kas nemegsta saldumo,man tai jie gana lengvi ir purus biggrin.gif

Jau buvau kažkur čia rašius anksčiau - vienas bendradarbis, iėjęs į kabinetą paklausė:"Kas čia smilkalus degino?", kai kitą kartą buvau jais pasikvepinus, šefas paklausė: "kas čia pe kvepalai su bičių kvapu?" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 16, 19:40)
Aš jaučiu kokosą ir vanilę  wub.gif Nors pastebėjau, kad dažnai aplinkiniams jie per sunkūs atrodo  g.gif

irgi jauciu lygiai ta pati. ir dar pritarsiu foje, kad jie ne sunkiai, bet minkstai saldus smile.gif gal tiesiog per ryskus.
Atsakyti
Gal kas galite apibudint, kuom kvepia Marc Jacobs - Daisy smile.gif sarmoj klausiau, tai neturejo, o Kristianoj nemaciau ax.gif Kazin ju yra Lietuvoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2007 12 16, 18:55)
Gal kas galite apibudint, kuom kvepia Marc Jacobs - Daisy  smile.gif  sarmoj klausiau, tai neturejo, o Kristianoj nemaciau  ax.gif  Kazin ju yra Lietuvoj?  g.gif

Yra, bent jau buvo... Kristianoj tikrai, bet lyg ir Sarmoj mačiau. Gėlytės ir tiek. Malonios, švelnios, su vaisių atspalviu, laikosi neblogai, bet man juose trūko ryškumo ir charakterio. Natas gali Osmoze pasižiūrėt, dabar nebeprisimenu.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 16, 20:12)
Yra, bent jau buvo... Kristianoj tikrai, bet lyg ir Sarmoj mačiau. Gėlytės ir tiek. Malonios, švelnios, su vaisių atspalviu, laikosi neblogai, bet man juose trūko ryškumo ir charakterio. Natas gali Osmoze pasižiūrėt, dabar nebeprisimenu.

Osmoze as ziurejau, bet kas ten yra parasyta tai viena, o kaip kvepia tai visai kas kita smile.gif Kartais buna surasyti labai skaniai turintys kvepet ingredientai, bet pauoscius man kvapas buna visai nepatinkantis smile.gif Man patinka gaivus, vaisiais kvepiantys kvepalai. Ar sitie is tokiu?
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2007 12 16, 19:33)
Osmoze as ziurejau, bet kas ten yra parasyta tai viena, o kaip kvepia tai visai kas kita  smile.gif  Kartais buna surasyti labai skaniai turintys kvepet ingredientai, bet pauoscius man kvapas buna visai nepatinkantis  smile.gif Man patinka gaivus, vaisiais kvepiantys kvepalai. Ar sitie is tokiu?

Labiau gėliniai, vaisių tik šešėlį jaučiau. Gaiviais tai galima pavadint. Pauostyk pati, bus iškiau. Man nelabai patiko, tai kažin ar esu jiems objektyvi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 16, 20:39)
Labiau gėliniai, vaisių tik šešėlį jaučiau. Gaiviais tai galima pavadint. Pauostyk pati, bus iškiau. Man nelabai patiko, tai kažin ar esu jiems objektyvi tongue.gif

Aisku, dekui smile.gif Bandysiu ieskot ju parduotuvese smile.gif
Atsakyti