Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(biologė @ 2007 12 17, 17:15)
Sveika susirgus lotuliukas.gif  Mes, maniakės, tikimės netrukus ateisiant laiką, kai mūsų bus ne mažuma, o dauguma... ir tada mes būsim vadinamos sveikąja visuomenės dalim, o tos nesuparfumėjusios - ligonėm lotuliukas.gif
Žiūriu, tau patiko dauguma mano mėgstamų kvepalų (išskyrus Moschino, kurie man  įspūdžio nedaro, ir Clinique, kurių nė nebandžius). Kalėdinis senis tavo labai jau operatyvus, net pavydu. Galėtų ir man tokius pačius prigriebt, bet matyt šįkart teks apsieit ax.gif
Vienžo, smagu, kad mūsų daugėja thumbup.gif
Papildyta:

perfumit.lt - absoliučiai patikima ir normaliom kainom. O pauostyt tai nežinau...

aciuks 4u.gif

zinok as susirgau po to kai pradejau pas jus lankytis doh.gif o susirgau guerlomania unsure.gif sarasa jau turiu ispudinga tik va nezinau nuo ko pradet doh.gif lotuliukas.gif
o del ligoniu gerai tu cia pasakei-respect biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 17, 16:15)
Sveika susirgus lotuliukas.gif  Mes, maniakės, tikimės netrukus ateisiant laiką, kai mūsų bus ne mažuma, o dauguma... ir tada mes būsim vadinamos sveikąja visuomenės dalim, o tos nesuparfumėjusios - ligonėm lotuliukas.gif
Žiūriu, tau patiko dauguma mano mėgstamų kvepalų (išskyrus Moschino, kurie man  įspūdžio nedaro, ir Clinique, kurių nė nebandžius). Kalėdinis senis tavo labai jau operatyvus, net pavydu. Galėtų ir man tokius pačius prigriebt, bet matyt šįkart teks apsieit ax.gif
Vienžo, smagu, kad mūsų daugėja thumbup.gif
Papildyta:

perfumit.lt - absoliučiai patikima ir normaliom kainom. O pauostyt tai nežinau...

Aciu labai 4u.gif
Manau, gydytis dar nepradėsiu, nes liga baisiai maloni drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 12 17, 17:34)
Aciu labai 4u.gif
Manau, gydytis dar nepradėsiu, nes liga baisiai maloni drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

doh.gif tik brangi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sfera: 17 gruodžio 2007 - 15:39
QUOTE(sfera @ 2007 12 17, 14:30)
labutis,

labai skubiai reikia parfummanjakiu pagalbos  help.gif  help.gif  help.gif
manes paprase padet isrink kvepalus 18 metu merginai-ka nors gaivaus, paauglisko bet gero ir ispudingo. (kaina iki 300lt) blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Gal dar Marc Jacobs Daisy tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2007 12 17, 16:39)
doh.gif tik brangi lotuliukas.gif

O taip blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 12 17, 17:47)
O taip blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

uztat koks malonumas ryte rinktis kvepalus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2007 12 17, 15:55)
uztat koks malonumas ryte rinktis kvepalus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aha... drinks_cheers.gif Turbūt rytais nepajėgčiau atsikelt, jei nežinočiau, kad laukia du malonumai - kvapni kava ir kvepalai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 12 17, 15:07)
Dolce Vita, as tai laukiu tavo atsiliepimo apie Gucci naujuosius, gal temoje prie parfumeriniu naujoviu ax.gif Labai knieti isgirsti, ka tu ten uzuodi blush2.gif

Gerai Seeme, specialiai tau, einu ir ką nors sukurpsiu. tongue.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Prasau ir as pagalbos kvepalu zinoviu.

Mamai ieskau dovanu - kazka panasaus i Guerlain Shalimar. Turejo juos, labai patiko. Noriu padovaoti kitus, bet kad kvapas butu panasus i anskciau minetus.

Aciu labai uz pagalba.
Atsakyti
sakykit, kas uostet cartier delices... ar labai nusaldinti?
gavau uzduoti isrinkt mamai kvepalus. blogumas tas, kad ji labiau link sipriuko, vaisiu, gelyciu, gal netgi saltesniu kvapu linkusi. nors karta pagyre mano rytietiskus g.gif tai as pasimetime. nu bet kokiu atveju, manau, jos charakteriui butent geliniai, vaisiniai ir pan. pvz, jei tikrai zinociau, kad megsta rytitiskus, isrinkciau hypnotic poison, bet bijau, kad cia jai butu too much schmoll.gif ir i darba nelabai. ziemai - gal ir ok, bet pagal temperamenta ir vsio takoje - schmoll.gif tai mastau per daug nenukrypti nuo tu gelyciu... gal chanel chance g.gif ar moschino couture g.gif uz ka balsuojat biggrin.gif
ai, dar mastau apie hugo boss femme
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 18 gruodžio 2007 - 15:27
QUOTE(svelniai @ 2007 12 18, 11:29)
Prasau ir as pagalbos kvepalu zinoviu.

Mamai ieskau dovanu - kazka panasaus i Guerlain Shalimar. Turejo juos, labai patiko. Noriu padovaoti kitus, bet kad kvapas butu panasus i anskciau minetus.

Aciu labai uz pagalba.

Tai kad į Guerlain'o kvepalus panašių sunku surasti. Man į galvą ateina tik Donna Karan Black Cashmere. Ir gal dar Guerlain Champs Elysees... na nėra jie labai panšūs į Shalimar, bet irgi tokie nesupainiojami su niekuo...
Gal kitos ką geriau sumąstys... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 18, 15:24)
sakykit, kas uostet cartier delices... ar labai nusaldinti?
gavau uzduoti isrinkt mamai kvepalus. blogumas tas, kad ji labiau link sipriuko, vaisiu, gelyciu, gal netgi saltesniu kvapu linkusi. nors karta pagyre mano rytietiskus g.gif tai as pasimetime. nu bet kokiu atveju, manau, jos charakteriui butent geliniai, vaisiniai ir pan. pvz, jei tikrai zinociau, kad megsta rytitiskus, isrinkciau hypnotic poison, bet bijau, kad cia jai butu too much schmoll.gif ir i darba nelabai. ziemai - gal ir ok, bet pagal temperamenta ir vsio takoje -  schmoll.gif tai mastau per daug nenukrypti nuo tu gelyciu... gal chanel chance g.gif ar moschino couture g.gif uz ka balsuojat biggrin.gif
ai, dar mastau apie hugo boss femme

Jei mama linkusi prie šipriuko, tai visai netinkami tie Delices... Šaltas vaisinis šipras yra Chanel Cristalle EDP.
Atsakyti