Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2007 12 18, 18:38)
beje,dolce vita turiu. anksciau mano megstamiausi buvo mania is g.armani,kurie ,deja,nunyko... man liko tik dioras ir lacoste por femme...

Dar - Dolce&Gabbana By Gabbana:

user posted image

Sudėtis:
Bergamot, Sicilian tangerine, Lily of the valley, Mauve Cyclamen
Pittosporum, Lily, Orchid, Cedarwood
Sandalwood, Vanilla, Coffee, Musk

Papildyta:

Shiseido Feminite du Bois

user posted image

Sudėtis:
Ginger, Cinnamom, Clove
Plum, Peach, Orange Flower, Violet
Cedar, Sandal, Vanilla, Benzoin

Mediena neblogai jaučiasi Cartier Must, labai šilta ir jauki. smile.gif Tiesa čia tik sandalmedis. ax.gif
user posted image

Dar verta pasidomėti Hermes parfumerija, nes šis gamintojas yra kedro mėgėjas, į daugelį kvapų jis įeina. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 19 gruodžio 2007 - 02:39
Taigi ilgai laukiau ir sulaukiau Idole de Lubin
Kaip atrodo galite paziureti temose Ash shiandien kvepiu ir Mano kvepalu kolekcija.

Top Notes:
Rum Absolute, Saffron, Bitter Orange Peel, Black Cumin,
Middle Notes:
Doum Palm (standžialapė hifenė?), Smoked Ebony (juodmedis), Sugar Cane (cukranendre),
Base Notes:
Leather, Red Sandalwood

Pirmas ispudis pauoscius buvo - ligonines procedurinis, kuriame sesele ant greicio suvalge apelsina...
Bet uzsipurshkus atsiskleide visai kitaip. Karcios apelsinu zieveles gan greitai ishnyko, prasimushe shafranas ir labai labai duminis medienos kvapas, cia tas juodmedis turbut. Dabar dumas dar liko, taciau atsirado kazkoks saldumas, bet ne pyragaitinis, daugiau tokio dar nepilnai paruoshto pardavimui cukraus.
Nors pagal sudeti atrodo turetu buti duslus kvepalai, bet kvapas yra labai skaidrus.

Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2007 12 20, 12:17)
Kaip atrodo galite paziureti temose Ash shiandien kvepiu ir Mano kvepalu kolekcija.

Top Notes:
Middle Notes:
Doum Palm (standžialapė hifenė?), Smoked Ebony (juodmedis), Sugar Cane (cukranendre),
Base Notes:
Leather, Red Sandalwood

Pirmas ispudis pauoscius buvo - ligonines procedurinis, kuriame sesele ant greicio suvalge apelsina...
Bet uzsipurshkus atsiskleide visai kitaip. Karcios apelsinu zieveles gan greitai ishnyko, prasimushe shafranas ir labai labai duminis medienos kvapas, cia tas juodmedis turbut. Dabar dumas dar liko, taciau atsirado kazkoks saldumas, bet ne pyragaitinis, daugiau tokio dar nepilnai paruoshto pardavimui cukraus.
Nors pagal sudeti atrodo turetu buti duslus kvepalai, bet kvapas yra labai skaidrus.

Jau isivaizduoju save jais pasikvepinus blush2.gif doh.gif Kaip idomu butu pauostyt, ne tas zodis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2007 12 20, 11:17)

Top Notes:
Middle Notes:
Base Notes:
Leather, Red Sandalwood

Sveikinu sulaukus tokiu idomiu kvepalu 4u.gif

"ligonines procedurinis, kuriame sesele ant greicio suvalge apelsina..." thumbup.gif taip vaizdziai aprasyta bigsmile.gif kad net atrodo, jog jau puikiai isivaizduoju ta kvapa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2007 12 20, 12:17)

Top Notes:
Middle Notes:
Base Notes:
Leather, Red Sandalwood

Na isties labai idomu! as kzkaip isivaizduoju jog kvapas turetu buti kazkas panasaus i smilkalus?
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 12 20, 14:25)
Na isties labai idomu! as kzkaip isivaizduoju jog kvapas turetu buti kazkas panasaus i smilkalus?

Kaunietems galeciau duot pauostyt, gal profesionalios "nosys" ji kitaip apibudintu... I smilkalus visai man nepanashu. Kazkaip labai skaidriai tos apelsinu zieveles nuteikia... Smilkalai yra daugiau uzdaru patalpu kvapas, o cia jauciasi erdve.
Kai kolege pauoste, tai jai kilo asociacijos su mediniu laivu, i kuri vergai negrai krauna maishus su prieskoniais, o piratai ant denio geria roma. Tas kvapas ir buvo kurtas pagal asociacijas su senoves jurinem kelionem i Madgaskara, Indonezija, Java.
Atsakyti
taigi mamai galiausiai rinkau iš Lanvin Rumeur ir Shiseido Zen. šįsyk nugalėjo Zen smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 20 gruodžio 2007 - 17:53
QUOTE(Jurkinas @ 2007 12 20, 15:06)
Kaunietems galeciau duot pauostyt, gal profesionalios "nosys" ji kitaip apibudintu... I smilkalus visai man nepanashu. Kazkaip labai skaidriai tos apelsinu zieveles nuteikia... Smilkalai yra daugiau uzdaru patalpu kvapas, o cia jauciasi erdve.
Kai kolege pauoste, tai jai kilo asociacijos su mediniu laivu, i kuri vergai negrai krauna maishus su prieskoniais, o piratai ant denio geria roma. Tas kvapas ir buvo kurtas pagal asociacijas su senoves jurinem kelionem i Madgaskara, Indonezija, Java.

Kazkokia mistika man sis kvapas, vsisikai nesuvokiamas, isivaizduoju, jog kvapas ju man visiskai nepatiktu, bet as ju vistiek jau noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 12 18, 18:24)
Beje, o Prada nesi bandžius? ax.gif Jie priskiriami rytietiškiems medienos kvapams, bet turi ir kažką šipriško, pačiulė ir vaisiai neblogai jaučiasi. mirksiukas.gif  Jo saldumas toks subtiliai prabangus.
Dar gal patiktų Lancome Magie Noire:
user posted image

Tik gaila kad jie dabar į tuos idiotiškus butelius supilstyti cool.gif va tokius:
user posted image
(beje Lancomas "pavarė" - tokiuose dabar gyvena ir Lancome O Oui!, ir Climat, dar kažkas... unsure.gif )

O gal jai patiktų naujasis ZEN 2007? smile.gif Man jis toks irgi link šipriuko, saulėtas, nesunkus kvapas, ir saldumo neperdaugiausiai. mirksiukas.gif
Papildyta:

Aciu, Dolce Vita. kodel man neuzkliuvo akis uz magie noir, gal blogai ziurejau g.gif . prada nieko, bet, manau, kad ne pats geriausias variantas mamai. t.y., sunaudotu, jei jau padovanotu kas, bet... taigi isrinkau zeniuka. ziuresim, kaip ivertins g.gif na, bent jau butelaiti tai ivertins gerai, zinau as ja:]]

kažko mane paskutiniu metu ant pačiulės patraukė g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 20, 17:53)
taigi mamai galiausiai rinkau iš Lanvin Rumeur ir Shiseido Zen. šįsyk nugalėjo Zen smile.gif

Sveikinu isigyjus ZENona drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu, F_A smile.gif o, koks vardelis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 21, 10:26)
aciu, F_A smile.gif o, koks vardelis laugh.gif

tongue.gif
Atsakyti