Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Hellga @ 2007 12 21, 19:29)
Tikiuosi, nelabai supykai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dar nesugalvojau, kaip man cia reaguoti lotuliukas.gif Tiesa, pas mane 15ml miniatiura ir, tiesa pasakius, dar ne karto jais nesikvepinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2007 12 22, 16:38)
dar nesugalvojau, kaip man cia reaguoti lotuliukas.gif Tiesa, pas mane 15ml miniatiura ir, tiesa pasakius, dar ne karto jais nesikvepinau blush2.gif

Čia gal toks gražus buteliukas, kurį galima nešioti kaip papuošalą ant kaklo? unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellga: 22 gruodžio 2007 - 17:56
QUOTE(Hellga @ 2007 12 22, 17:52)
Čia gal toks gražus buteliukas, kurį galima nešioti kaip papuošalą ant kaklo?  unsure.gif

user posted image

user posted image

Nors nerodo, bet zinau apie ka tu, bet ne smile.gif Pas mane toks pat kaip pas tave, tik mazesnis.
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 12 22, 13:02)
Kas galetu papasakoti siek tiek apie Deep Night by Ghost?

user posted image

Skaitineju dabar apie ji, tai atrodytu, jog tai kazkoks n'tasisi  pasaulio stebuklas unsure.gif  Afrodiziakas ir visoks kitoks ...  wub.gif ???? g.gif

Turiu. Man patinka, bet nei čia stebuklas nei ką. Persikų ir abrikosų aš nejaučiu, bet man labai ryškūs ambra, vanilė ir muskusas. Kvepaliukai šilti, rytietiški ir tikrai mieli, bet ant manęs jie visai nesilaiko verysad.gif Jie tikrai gal daugiau vakariniai. Netyčia papuolė mėginukas, kuris mane ir užkabino, tai teko įsigyti normalų buteliuką. Tikėjausi iš jų daugiau, bet šiaip tai kvapas nepigus ir tikrai nesigailiu biggrin.gif
Atsakyti
As kazkada isskaiciau kad begant metams uosle irgi sensta atbunka,o kad taip nenutiktu reikia ja nuolat lavint,t.y. vis pakisti nauju kvapu (nebutinai kvepalu,puikiai tinka ir arbata,skalbimo milteliai ir t.t.).Nuo tada taip ir elgiuos-vis stengiuos kazka naujo pauostyt..Kaip manot kiek cia tiesos?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 23, 12:08)
As kazkada isskaiciau kad begant metams uosle irgi sensta atbunka,o kad taip nenutiktu reikia ja nuolat lavint,t.y. vis pakisti nauju kvapu (nebutinai kvepalu,puikiai tinka ir arbata,skalbimo milteliai ir t.t.).Nuo tada taip ir elgiuos-vis stengiuos kazka naujo pauostyt..Kaip manot kiek cia tiesos?

Manau, kad yra tiesos.

Daug (nesakau, kad visos) pagyvenusiu moteriškiu mėgsta būtent sunkius kvapus, plius daro tikrai ne po 1 ar 2 papurškimus.

Ir man atrodo ne tik uoslė atbunka, bet ir skonio receptoriai - nes pvz. dauguma jaunimo mėgsta vyną, alų - silpnesnius alkoholinius gėrimus, o pagyvenį žmonės su malonumu išgėria taurelę brendžio ar konjako.
Beje, ir riebiau su amžium man atrodo valgo. Bet čia mano asmeniški pastebėjimaijei ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2007 12 23, 13:18)
Manau, kad yra tiesos.

Daug (nesakau, kad visos) pagyvenusiu moteriškiu mėgsta būtent sunkius kvapus, plius daro tikrai ne po 1 ar 2 papurškimus.

Ir man atrodo ne tik uoslė atbunka, bet ir skonio receptoriai - nes pvz. dauguma jaunimo mėgsta vyną, alų - silpnesnius alkoholinius gėrimus, o pagyvenį žmonės su malonumu išgėria taurelę brendžio ar konjako.
Beje, ir riebiau su amžium man atrodo valgo. Bet čia mano asmeniški pastebėjimaijei ką  4u.gif

Sutinku su tavo pastebejimais drinks_cheers.gif Kita vertus seneliai gaivus kvepaliukai ir netiktu,nes gaivumas asocijuojasi su jaunatviskumu,energija,veiklumu.
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2007 12 23, 12:18)
Manau, kad yra tiesos.

Beje, ir riebiau su amžium man atrodo valgo. Bet čia mano asmeniški pastebėjimaijei ką  4u.gif

Manau, kad vyresnės moterys ( nuo 60 m. ) mėgsta dažniausiai stipresnius, sunkesnius kvapus dėl to, kad jų jaunystėj gaivių vandenėlių net nebuvo, sovietmečiu visi kvepalai buvo ne EDT, EDP, o parfum arba "duchi". Ir dažnai sunkūs (ypač Rochas, Guerlain, Chanel, Lancome klasika)., arba pigūs sovietiniai aštriai saldūs gėlių kvapai. O kaip žinia, vyresnis žmogus yra sentimentalus, prieraišus, ir dažnai nori tų kvapų, kuriuos atsimena kaip didžiausią deficitą...
Atsakyti
Hm.. Manau, kad čia kažkiek prisideda ir amžius. Visgi, su laiku mūsų jutimo pojūčiai silpnėja, sunkiau girdim, prasčiau matom, manau, ir prasčiau užuodžiam. Todėl vyresnio amžiaus moterys renkasi stipresnius, ryškesnius kvepalus. Be to, su amžiumi dar ir oda sausėja, vandenėliai gali išvis nebesilaikyti, nesijausti (kapstausi čia jau kažkur kreivai).
Tiesa, pritariu, kad daug prisideda ir nostalgija seniesiems kvapams, ir susidariusi nuomonė, kad solidžios moters ir kvapas turi būti solidus.
Tačiau nemanau, kad pauosčius "kitokių" kvapų, uoslė atsistatytų. Tai padėtų nebent visiškoms parfmaniakėms, kurių nosys per daug pripranta prie kvapų ir nepriklausomai, koks jų amžius.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2007 12 23, 14:34)

Tačiau nemanau, kad pauosčius "kitokių" kvapų, uoslė atsistatytų. Tai padėtų nebent visiškoms parfmaniakėms, kurių nosys per daug pripranta prie kvapų ir nepriklausomai, koks jų amžius.

Paskutinio sakinio minties nepagaunu... biggrin.gif Kaip suprast parfmaniakių nosys per daug pripranta prie kvapų?
Atsakyti
Sakykit jūs man, tundrai, ar PE tikrai originalūs kvepalai? blush2.gif Esu turėjusi Armani Mania - kvapas buvo gana sodrus, spalva taip pat, o atidarius naujai nusipirktus kvepaliukus - vandenėlis - vakare po dušiuko pasipurškiau, o ryte - nė pėdsako nelikę to kvapo unsure.gif
Atsakyti
man irgi PE pirkti cerruti image lyg ir kitokie,nei pirkti kitur.gal mus mausto? siai nesu paranojike,bet skirtumas akivaizdus...
Atsakyti