Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(leliux @ 2007 12 13, 18:58)
o kvapas nepatinka?  biggrin.gif
o ten 20 ar 30ml, koks skirtumas  irnesakyk.gif

Na kvapas toks vidutiniskas,manau sueitu.Bet esme noriu to griozio,tai kuo maziau tuo pigiau,kuo pigiau tuo geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 13, 18:03)
Na kvapas toks vidutiniskas,manau sueitu.Bet esme noriu to griozio,tai kuo maziau tuo pigiau,kuo pigiau tuo geriau mirksiukas.gif

tai tokiu atveju,likucio pabandyk ieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 13, 19:10)
tai tokiu atveju,likucio pabandyk ieskot  mirksiukas.gif

Aciu Leliux,pati net nepasmasciau apie tokia galimybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 13, 18:58)
a kodel?  biggrin.gif
mane jau smalsumas toooks pagavo, kad lb noriu pabandyt  smile.gif

A todel, kad labai lengvuciai jie smile.gif Kaip jau kazkada rasiau, ant pazistamos jis man pasirode laaabai laaabai wub.gif Labai sleifiniai. O va as jais pasikvepinau, tai visa diena persekiojo oro gaiviklio "aura" unsure.gif
Atsakyti
Lulu Guiness - Fairytale

user posted image

Gal kas tokius turite? Ar Lietuvoj ju yra? g.gif Nematyti jie man visai, bet is aprasymo labai sudomino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2007 12 13, 14:43)
Lulu Guiness - Fairytale

user posted image

Gal kas tokius turite? Ar Lietuvoj ju yra?  g.gif  Nematyti jie man visai, bet is aprasymo labai sudomino  bigsmile.gif

Vat rankinuku LULU tai turiu,o kvepalu ne.Esu siuos macius cia JAV,bet neuosciau :)Bonkute grazi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foje: 14 gruodžio 2007 - 01:15
QUOTE(Gardenija @ 2007 12 13, 22:05)
A todel, kad labai lengvuciai jie smile.gif Kaip jau kazkada rasiau, ant pazistamos jis man pasirode laaabai laaabai wub.gif Labai sleifiniai. O va as jais pasikvepinau, tai visa diena persekiojo oro gaiviklio "aura" unsure.gif

dekui 4u.gif vistiek bandysim biggrin.gif
Atsakyti
gal kas gali imest nuoroda,kur galima sužinot ar kvepalai dar leidžiami? ax.gif aš visai pasiklydau blush2.gif ir gal kas zino kur galima gauti Rochas Tocadilly? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 12 14, 10:33)
gal kas gali imest nuoroda,kur galima sužinot ar kvepalai dar leidžiami? ax.gif aš visai pasiklydau  blush2.gif ir gal kas zino kur galima gauti Rochas Tocadilly? rolleyes.gif

www.basenotes.com
smile.gif
Atsakyti
Ačiū Gardenija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 12 14, 12:19)
Ačiū Gardenija  mirksiukas.gif

O Tocadilly yra CIA Ir dar kazkur akys uzkliuvo uz ju, bet neatsimenu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 14 gruodžio 2007 - 11:30
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 11, 23:58)
O gal yra bent vieni iš tavo žinomų, kurie atitiktų riekalavimus? Nes su vanile, šilti, ne-vaisiniai, būna būtent rytietiški, kai kurie mažiau, kai kurie labiau.

Gali bandyt:

Uosciau uosciau ir issirinkau Burberry Brit (o is pradziu net bandyt nenorejau),Bet liuks! Butent tai, ko ieskojau ax.gif
Aciu tau labai 4u.gif
Atsakyti