Komplimentu sulaukdavau, kai kvepinausi Avon Tressele, taip taip, Jus sakysit pigiena- bet zinokit komplimentus sakydavo (gal ir dabar sakytu- bet tie kveplai jau man atsibodo)- gan solidus vyrukai darbe...
manoji Elle
šiandien sulaukė komplimento
mano madmoiselle visada sulaukia komplimentu is vyriskos gimines
Pasipurškiau KRISTIANOJE HOT COUTURE.
Nuėjau MAXIMOJE prie žaislų,tai ten tokia moteriškė kaip stryktelėjo:vajezau,kas čia taip prasmirdo dabar?
DAR KARTĄ ĮSITIKINAU,KAD SKONIUI DRAUGŲ NĖRA
Nuėjau MAXIMOJE prie žaislų,tai ten tokia moteriškė kaip stryktelėjo:vajezau,kas čia taip prasmirdo dabar?
QUOTE(adrija @ 2008 12 06, 20:31)
Pasipurškiau KRISTIANOJE HOT COUTURE.
Nezinau, ar sutapimas, ar koks velnias, bet visalaik sulaukiu komplimentu su JPG Madame
QUOTE(Karmen @ 2008 12 03, 16:04)
Manes siandien kasininkas banke paklause kuo kvepiu - sake labai skaniai
Aš jau seniai negirdėjau tikro komplimento - turiu galvoje iš nepažįstamų žmonių. Esu tokių gavusi kai buvau pasikvėpinusi Gucci - Envy, Dior - Addict, Montblanc - Femme individuelle. O geriausiai veikia Chanel - Alure (parfum) žmonės pradeda žiūrėti tokiais dievobaimingais žvilgsniais
kaip į deivę kokią
kaip į deivę kokią
As sulaukusi komplimento esu kai buvau paiskvepinusi versace 'crystal noir' drauge mane visa laika uoste ;DDD
QUOTE(_sokoladine_ @ 2008 12 09, 15:28)
As sulaukusi komplimento esu kai buvau paiskvepinusi versace 'crystal noir' drauge mane visa laika uoste ;DDD
Iškrypimas koks tai
Artimiausia aplinka( MB, dukra) mano kvapų baidosi, o svetimų, nepadoriai besisiūlančių, komplimentų neimu į galvą - akių dūmimas
Prisijungsiu
Daugiausia komplimentų sulaukė mano Givenchy "Very Irresistible"
Ypač iš vyriškosios pusės. Na, žinot, toks saldus gėlių aromatas, kaipgi atsispirs
Taip pat daug kas is vaikinų gyrė ir Naomi Cambel "Cat Deluxe".
O štai dėl savųjų Lancome "Tresor" ar DG "The one" esu girdėjusi ne vieną antikomplimentą
Tai per stiprūs, tai per saldūs.....
Daugiausia komplimentų sulaukė mano Givenchy "Very Irresistible"
Ypač iš vyriškosios pusės. Na, žinot, toks saldus gėlių aromatas, kaipgi atsispirs
Taip pat daug kas is vaikinų gyrė ir Naomi Cambel "Cat Deluxe".
O štai dėl savųjų Lancome "Tresor" ar DG "The one" esu girdėjusi ne vieną antikomplimentą
Naujame darbe komplimentu ir vel sulauke Versace 'Bright crystal' ir Armani 'Diamonds' - turbut tikrai tinka man tie kvapai
Dar kazkaip labiau giriamas kvapas yra YSL "elle", o visi kiti kazkodel tiek demesio nesulaukia...
Nors kartais vos ne kasdien naujais pasikvepinu isbandydama kruva meginuku.