Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

Komplimentu sulaukdavau, kai kvepinausi Avon Tressele, taip taip, Jus sakysit pigiena- bet zinokit komplimentus sakydavo (gal ir dabar sakytu- bet tie kveplai jau man atsibodo)- gan solidus vyrukai darbe... ax.gif g.gif
Atsakyti
manoji Elle wub.gif šiandien sulaukė komplimento
Atsakyti
mano madmoiselle visada sulaukia komplimentu is vyriskos gimines wub.gif
Atsakyti
Pasipurškiau KRISTIANOJE HOT COUTURE.
Nuėjau MAXIMOJE prie žaislų,tai ten tokia moteriškė kaip stryktelėjo:vajezau,kas čia taip prasmirdo dabar? lotuliukas.gif
DAR KARTĄ ĮSITIKINAU,KAD SKONIUI DRAUGŲ NĖRA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2008 12 06, 20:31)
Pasipurškiau KRISTIANOJE HOT COUTURE.
Nuėjau MAXIMOJE prie žaislų,tai ten tokia moteriškė kaip stryktelėjo:vajezau,kas čia taip prasmirdo dabar? lotuliukas.gif
DAR KARTĄ ĮSITIKINAU,KAD SKONIUI DRAUGŲ NĖRA biggrin.gif

lotuliukas.gif man tai jie wub.gif

Nezinau, ar sutapimas, ar koks velnias, bet visalaik sulaukiu komplimentu su JPG Madame ax.gif Bet komplimentu sakytoju amziaus amplitude tokia ganetinai idomi nuo nepazistamu pagyvenusiu vyriskiu iki mergaiciu biggrin.gif . Zodziu, darau isvada, jog aplinkai priimtinas kvapas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelinka: 07 gruodžio 2008 - 09:41
QUOTE(Karmen @ 2008 12 03, 16:04)
manoji Elle wub.gif  šiandien sulaukė komplimento

Manes siandien kasininkas banke paklause kuo kvepiu - sake labai skaniai wub.gif O kvepejau tuo paciu YSL. thumbup.gif Limpa man jie....

Atsakyti
Aš jau seniai negirdėjau tikro komplimento - turiu galvoje iš nepažįstamų žmonių. Esu tokių gavusi kai buvau pasikvėpinusi Gucci - Envy, Dior - Addict, Montblanc - Femme individuelle. O geriausiai veikia Chanel - Alure (parfum) žmonės pradeda žiūrėti tokiais dievobaimingais žvilgsniais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kaip į deivę kokią lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Apart pažįstamų, sulaukiau komplimento iš gydytojos, kvepėjau Naomi Campbell - mystery bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 09 gruodžio 2008 - 12:27
As sulaukusi komplimento esu kai buvau paiskvepinusi versace 'crystal noir' drauge mane visa laika uoste ;DDD
Atsakyti
QUOTE(_sokoladine_ @ 2008 12 09, 15:28)
As sulaukusi komplimento esu kai buvau paiskvepinusi versace 'crystal noir' drauge mane visa laika uoste ;DDD

Iškrypimas koks tai lotuliukas.gif

Artimiausia aplinka( MB, dukra) mano kvapų baidosi, o svetimų, nepadoriai besisiūlančių, komplimentų neimu į galvą - akių dūmimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 09 gruodžio 2008 - 15:41
Prisijungsiu ax.gif
Daugiausia komplimentų sulaukė mano Givenchy "Very Irresistible" smile.gif
Ypač iš vyriškosios pusės. Na, žinot, toks saldus gėlių aromatas, kaipgi atsispirs biggrin.gif
Taip pat daug kas is vaikinų gyrė ir Naomi Cambel "Cat Deluxe".

O štai dėl savųjų Lancome "Tresor" ar DG "The one" esu girdėjusi ne vieną antikomplimentą g.gif Tai per stiprūs, tai per saldūs..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Naujame darbe komplimentu ir vel sulauke Versace 'Bright crystal' ir Armani 'Diamonds' - turbut tikrai tinka man tie kvapai thumbup.gif Dar kazkaip labiau giriamas kvapas yra YSL "elle", o visi kiti kazkodel tiek demesio nesulaukia... g.gif Nors kartais vos ne kasdien naujais pasikvepinu isbandydama kruva meginuku.
Atsakyti