Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

Biologe, leisk pasmalsauti rolleyes.gif Ar šiandien sutiktasis polismenas, nebuvo be 5 minučių pencinykas? biggrin.gif Na, jei jau bobučių kvėpaliuką teisingai įvertino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 17 lapkričio 2008 - 13:29
QUOTE(kackac @ 2008 11 17, 13:25)
Biologe, leisk pasmalsauti rolleyes.gif  Ar šiandien sutiktasis polismenas, nebuvo be 5 minučių pencinykas? biggrin.gif Na, jei jau bobučių kvėpaliuką teisingai įvertino g.gif

Ot ir ne tongue.gif Įtariu, kad iki manęs stabdyti vairuotojai ankstyvą pirmadienio rytą iš po vakarykščios kvepėjo kur kas prasčiau už mano kvėpaliukus, nors ir bobutiškus lotuliukas.gif
Atsakyti
gavau komplimentą dėl moschino couture! blush-anim-cl.gif tiesa, ne iš policininko, ale vis šis tas
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 11 26, 10:39)
gavau komplimentą dėl moschino couture! blush-anim-cl.gif tiesa, ne iš policininko, ale vis šis tas

Na.. ax.gif gal tu nusikalstama veikla neuzsiimi kaip Biologe, tai ner kaip to policininko sutikt komplimentams tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 11 26, 11:51)
Na.. ax.gif  gal tu nusikalstama veikla neuzsiimi kaip Biologe, tai ner kaip to policininko sutikt komplimentams  tongue.gif  biggrin.gif

Oij, JVana, šneki kaip kokia netikra mamytė, - iš pavydo, aišku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 11 26, 11:02)
Oij, JVana, šneki kaip kokia netikra mamytė, - iš pavydo, aišku doh.gif  lotuliukas.gif

O kaip kitaip? Lietuviais esame mes gime smile.gif

Katalike, reiks ir man kist nosi i Mosachino Couture ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 11 26, 12:39)

Man jie irgi niami niami brunette.gif
Atsakyti
Dažnai komplimentų sulaukia Chanel Chance, nors aš juos "ant savęs" išvis neužuostau smile.gif .
Atsakyti
Pagaliau seniai lauktas komplimentas dėl Opium Orchidée de Chine bet vieta, tai pas odontologę. Gaila, kad ne vyras, nes maloniau būtų buve ax.gif
Atsakyti
Vyras nelabai nutuokia kvepaluose, bet kai uzuode KENZO L'EAU PAR KENZO wub.gif , tai sake thumbup.gif thumbup.gif , pagaliau sulaukiau! smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kaip aš nesulaukiu JOKIOS reakcijos? Tiek kvėpinuosi, kasdien vis kitaip, ir nieko g.gif Vat 'padauginsiu' kada, tai tikrai aplinkiniai sureaguos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2008 12 02, 22:14)
Nesuprantu, kaip aš nesulaukiu JOKIOS reakcijos? Tiek kvėpinuosi, kasdien vis kitaip, ir nieko g.gif Vat 'padauginsiu' kada, tai tikrai aplinkiniai sureaguos lotuliukas.gif

Kad tik neigiamai nesureaguotu wink.gif
Atsakyti