Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

Siandien pasikvepinau Guerlain 'aqua allegoria pamplelune' - jau iskart man toks benzinas prasimuse, tai vyro klausiu ar kvepiu, o jis sako, kad kazkokiu tepalu doh.gif Nu bet isejau i miesta - tai ka, aplenkiau tokius vaikinus su panele einancius ir girdziu uz nugaros kaip jie sako, kad 'kazkas cia pasmirdo' - ta panele dar juos tilde, nu bet man sirdi suspaude ir moviau kuo greiciau i Sephora.... verysad.gif
Atsakyti
Šiandien kaliegas priėjo ir sako: "kokiais tu čia visada kvepalais kvėpiniesi, kad man jie visi patinka?" Kaip suprantu, tai buvo kamplimientas ..
Atsakyti
Mano megstamiausi yra chanel chance ir coco madmozel,labai ilgai isilaiko.
Darbiniais kvepalais vadinu savo davidoff cool water,ir dkny deliciuos. Su pastaraisiais prisimenu buvau banke ir kazka mokejau,tai prie kito langelio stovejes vyras, prie visu zmoniu paklause kokie cia kvepalai,tipo labai skanus...Kazkaip susimesciau labai,nes jie nieko neypatingi...O ir visi zmones ir darbuotojos pradejo sypsotis smile.gif Mane lyg kokie narkotikai traukia dior poizon,labai idomus stiprus kvapas,tiki gal daugiau anticomplimentu su jais turejus...Tipo per daug bobiski,stiprus ir pan.
Atsakyti
MB šiandien man sako: kuom tu šiandien pasikvepinus, kad šitaip skaniai kvepi ax.gif
O kvepėjau Halloween'u. Jau jie man pradeda patikt biggrin.gif
Atsakyti
Siandien pirma karta komplimento sulauke Kenzo "Amour". ax.gif Dukterecia pagyre, sake jai labai skaniai kvepia.
Atsakyti
Turiu vieną kolegę, kurios dukra irgi dirba mūsų pastate, tik kitam aukšte. Tai visada praeinant jai užuodžiu tą Halloweeną. Ir nesenai pastebėjau, kad ir ta mamelė juo pradėjo kvepintis. Nu kažkaip nežinau, juokinga man biggrin.gif Abi išeidamos iš namų tais pačiais kveplaias apsipurškia.
Ir asmeniškai man tas kvapas wacko.gif nesuprantu, kaip čia jus giria už juos...
Atsakyti
daug pagyru sulaukiu pasikvepinus prada
user posted image
kazkaip jie daug kam itinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bittersweet: 30 balandžio 2009 - 21:07
Pastaruoju metu sulaukiau nemažai komplimentų (ir iš skirtingų žmonių), kai kvepėjau Moschino "Hippy Fizz".
Atsakyti
Sulaukiau daug komplimentų dėl Parfums et Senteurs du Pays Basque
Ambiance Garriguette,sako vyrai,kad galva net svaigsta nuo braškių kvapo lotuliukas.gif Ir labai gerai veikia aplinkinius Dior Hypnotic Poison elixir thumbup.gif ...Mama sakė,kad svaiginantis kvapas wub.gif O vyras sako taip ir norisi suvalgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 04 30, 21:07)
daug pagyru sulaukiu pasikvepinus prada
user posted image
kazkaip jie daug kam itinka

As ju pati neuzuodziu beveik po pietu. O kiti giria. Vienas kolega is kito kabineto, uzsuko ir sako: "Galiu pas jus kabinete pabuti? Labai kvepia." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2009 05 23, 17:32)
As ju pati neuzuodziu beveik po pietu. O kiti giria. Vienas kolega is kito kabineto, uzsuko ir sako: "Galiu pas jus kabinete pabuti? Labai kvepia."  biggrin.gif

Versace Bright Crystal sian gavo komplimenta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 04 30, 18:01)
Turiu vieną kolegę, kurios dukra irgi dirba mūsų pastate, tik kitam aukšte. Tai visada praeinant jai užuodžiu tą Halloweeną. Ir nesenai pastebėjau, kad ir ta mamelė juo pradėjo kvepintis. Nu kažkaip nežinau, juokinga  man biggrin.gif  Abi išeidamos iš namų tais pačiais kveplaias apsipurškia.
Ir asmeniškai man tas kvapas wacko.gif nesuprantu, kaip čia jus giria už juos...

kažkada mano kolegė irgi svaigo, taupė pinigėlius tam Halloweenui ir kai atsinešė jau jį, aš jau irgi laukiau ir buvau pasiruošus sakyti WOW, bet deja... nė neturėjau ką žmogui pasakyti biggrin.gif eiliniai kvepalai, pati tokių nepirkčiau
Atsakyti