Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 16, 18:06)
kažkada mano kolegė irgi svaigo, taupė pinigėlius tam Halloweenui ir kai atsinešė jau jį, aš jau irgi laukiau ir buvau pasiruošus sakyti WOW, bet deja... nė neturėjau ką žmogui pasakyti biggrin.gif eiliniai kvepalai, pati tokių nepirkčiau

Cia kaip ant ko kvepia - mano labai gera drauge juos beveik tenaudoja, tai man kazkas nerealaus kai ant jos uzuodziu, o siaip uostant, tai nieko ypatingo. ax.gif Panasiai ir su Chanel 'allure sensuelle' - drauge turejo, tai man turbut patys kvapniausi kvepaliukai buvo, bet kai pati susiruosiau isigyt ir pasibandziau ant saves, tai tokia sena boba patrenke... blush2.gif
Atsakyti
Preita diena sulaukiau komplimento del Dolce&Gabbana "Light blue". Labai nustebau, kad juos isvis kazkas uzuode, nes sake jog visas kambarys del ju labai skaniai kvepia bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 17, 00:20)
Cia kaip ant ko kvepia - mano labai gera drauge juos beveik tenaudoja, tai man kazkas nerealaus kai ant jos uzuodziu, o siaip uostant, tai nieko ypatingo.  ax.gif Panasiai ir su Chanel 'allure sensuelle' - drauge turejo, tai man turbut patys kvapniausi kvepaliukai buvo, bet kai pati susiruosiau isigyt ir pasibandziau ant saves, tai tokia sena boba patrenke...  blush2.gif

nu jau, dėl allure sensuelle tikrai negirdėjau nei karto "senos bobos" kvepalai g.gif beje kaip tik dauguma vyrų - savų ir ne rolleyes.gif atkreipdavo dėmesį ir paklausdavo, kas čia taip skainiai kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2009 07 17, 23:58)
nu jau, dėl allure sensuelle tikrai negirdėjau nei karto "senos bobos" kvepalai g.gif beje kaip tik dauguma vyrų - savų ir ne rolleyes.gif atkreipdavo dėmesį ir paklausdavo, kas čia taip skainiai kvepia biggrin.gif

Vat butent pati nustebau kai ant saves juos uzpurskiau - visada man jie tokie svelnus, lengvi, jaunatviski, o ant saves uzpurskus pajutau, kad visai ne prie sirdies tas kvapas doh.gif
Atsakyti
Mano mylimiausi yra DIOR DUNE, man jie visada nuotaika pakelia, o mano sesuo ir mano mb sako , kad tai bobiskas kvapas unsure.gif . O va ana diena parduotuvej, pardaveja paklause kuo taip maloniai kvepiu, kai pasakiau , kad tai dune, ji net aiktelejo, nes jie jai pardej irgi nepatiko. Taigi turbut jie ant manes duoda kitoki kvapa biggrin.gif
Atsakyti
Mano Midnight Poison vakar buvo pagirti wub.gif
Atsakyti
Purkstelejau Guerlain Mahora, tai vyras gryzes namo paklause, koks vyras i namus buvo uzejes, kad vyriskais kvepalais trenkia blink.gif doh.gif
Atsakyti
siandiena banke operatore uzklause taip atsargiai, kas per kvepalai taip kvepia? Guerlain Insolence smile.gif
Atsakyti
gavau komplimenta parduotuveje is pardavejo del Lanvin rumeur 2 rose,jie tokie gaivus vasariski citrusiniai smile.gif ir ne karta gyre Gucci Rush,nors man asmeniskai jie kad jau LABAI niekad taip ir nepatiko,daugiau nepirkciau schmoll.gif ,o vyras daznai gyria chanel chance eau fraiche smile.gif ir man jie labai wub
Atsakyti
Gavau komplimenta uz siuos wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 27 rugpjūčio 2009 - 19:10
Zalieji chance'ai visada pagiriami kai jais kvepiu ax.gif
Atsakyti
As buvau pagirta naktiniam klube, uz baro dirbusi barmene priejo pie musu staliuko ir manes atsargiai paklause kokias kvepalais as kepiniuosi. sako, man labai nepatogu, bet negaliu nepaklausti kuo Jus kvepinaties, praejote salia baro, taip skaniai uzkvipo....Kvepejau tada Guerlain L'instant EDP wub.gif wub.gif wub.gif tai vieni is nedaugelio kvepalu kuriuos perku n...karta 4u.gif
Atsakyti