Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

Kasdien kvepinuosi skirtingais kvepalais, tad neprirasinesiu kiekviena diena... Tikiuosi nesupyksit, kad suplaksiu viska i viena...
Mano kvepalu sarasiukas, kuris daznai susilaukia daug komplimentu...
Lanvin Eclat D'Arpege Edp ir Anna Sui Secret Wish, D&G Light blue kvepalai dvyniai.
Lanvin Oxygene, vyrai sako, kad labai seduktyvus kvapas.
Issey Miyake L'eau d'Issey Edp, darbe visi arciau prieina, kad galetu labiau uzuosti.
Versace Bright Crystal turbut nemirtingas kvapas, kaip daugeliui....
Gucci Envy Me. Labai patiko ant popierelio, nepatiko nusipirkus, bet kai susilaukiau nemazai komplimentu, ir vel pradejo patikti biggrin.gif
Chanel Mademoiselle ir taip pat siu kvepalu dvynys Prada Tendre.
Chanel Chance.
Givenchy Hot Couture wub.gif wub.gif wub.gif
J.Lo Deseo bei vasariski Ralph Lauren Ralph.
Jei noriu namo grizti su sypsena, visada pasikvepinu vienu is paminetu kvepalu ir komplimentas garantuotas smile.gif
Niekada nesulaukiau antikomplimento, kai nera komplimeto man tai panasu i antikomplimenta biggrin.gif o turiu daug kvapu, kurie lieka nepastebeti...
Atsakyti
Siandien darbe buvau apuostyta is visu pusiu biggrin.gif Nors Cristobal Balenciaga purkstelejau tik vos vos ax.gif buvau paprasyta ryt buteliuka atsinest, kad but galima paziuret is arciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciel Bleu @ 2009 10 03, 08:18)
Matyt kvėpinuosi ypač saikingai, nes komentarų sulaukiu tik iš savo  wub.gif
Sako, bandelėm kvepiu  hihihi.gif
(Dior Dolce Vita)

O man Dolce Vita vos ne atradimas praeitų (įdomu, kodėl taip vėlai? g.gif ) metų buvo - taaaaip patiko... wub.gif O mylimasis vos užuodė ir sako: "Kokiu čia kamparu pasikvėpinai?.." doh.gif

Papildyta:
QUOTE(aunietuke79 @ 2009 10 08, 20:11)
Keleta kartu susilaukiau is MB labai grazaus komplimento pasikvepinusi Miss Dior Cherie, sake jog kvepiu kaip angelas wub.gif

Aš iš MB komplimentų sulaukdavau prieš kokius 4 metus, kol abiejų skoniai sutapo: turi būti gaivu!!! biggrin.gif O dabar, kai į florą ir vaisius "pasinešiau", deja, deja... doh.gif Ko tik nebandau - kožną dieną vis kitą automaizerį ant savęs susipilu, gal sakau, ne tik man, bet ir mylimajam patiks rolleyes.gif Kur tau... Jeio nepastebi, laikau,kad diena praėjo sėkmingai biggrin.gif O kai pastebi, tai apart komplimento, kurį parašiau aukščiau, susilaukiu :"Ar tik ne mano kvepalais pasipurškei?" doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu daugiausia dėmesio sulaukia Hermes 24 Foubourg ( gal dėl to, kad dažniausiai jais kvepinuosi biggrin.gif )

Vakar odontologė išgyrė... Išklausinėjo kokie čia kvepalai, kur jų galima nusipirkti..

O sesė sako, kad kvepiu smilkalais.. lyg pabuvus indiškų prekių parduotuvėj rolleyes.gif

Atsakyti
user posted image nepatikesit,bet mano MB ispeikti sitie kvepalai prie kelias dienas siandien susilauke komplimento,sako kokiais cia gundanciais kvepalais pasikvepinus,tai suprask kaip nori,viena diena nepatinka,kita jau patinka g.gif ir kas tuos vyrus supras thumbup.gif
Atsakyti
vėl tie Perles de Lalique smile.gif turbūt dėl jų ne viena sulaukia komentarų apie vaistus. turiu pripažinti, kad tai labiausiai komentuojami mano kvepalai lotuliukas.gif
šiandien: "kaip čia pas jus kvepia (o, galvoju, kažkam patiko)... kamparu. tai saugotės, kad nesusirgtumėt" lotuliukas.gif "ne, čia kvepalai". "kvepalai?! dar neuosčiau tokių". ir toks nustebusio juoko pliūpsnis smile.gif

o paskutinis komplimentas buvo už JPG Classique tongue.gif
Atsakyti
user posted image

nemazai pagyru gaunu pasikvepinus Madmozele...
Atsakyti
As taip norejau Tom Ford Black Orhid , nusipirkau ju atomike , nu galvoju kadangi jie priskirti prie tu sexi kvapu wub.gif dabar suksiu galva savo vyreliui , viena vakara ruosemes vaziuoti vakarieniauti , galvoju puiki proga isbandyti juodosios orhidejos viliones :brunette , pasipurskiau uz ausyciu , atejes i kambari MB , sako kas cia taip dvokia blink.gif blink.gif blink.gif nieko jam nesakiau . Vaziojant vis man kartojo , nu kas cia taip smirda , ar tik ne tavo kokie kvepalai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Tylejau ir savyje miriau is juoko , vat tau ir gundyk , vat tau ir "Sex" kvapas lotuliukas.gif , tikriausiai jie ne man biggrin.gif
brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija79: 16 gruodžio 2009 - 21:22
Neseniai gavau komplimenta is pazistamos moters -

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Viktorija79 @ 2009 12 16, 22:18)
As taip norejau Tom Ford Black Orhid , nusipirkau ju atomike , nu galvoju kadangi jie priskirti prie tu sexi kvapu  wub.gif dabar suksiu galva savo vyreliui , viena vakara ruosemes vaziuoti vakarieniauti , galvoju puiki proga isbandyti juodosios orhidejos viliones :brunette , pasipurskiau uz ausyciu , atejes i kambari MB , sako kas cia taip dvokia  blink.gif  blink.gif  blink.gif nieko jam nesakiau . Vaziojant vis man kartojo , nu kas cia taip smirda , ar tik ne tavo kokie kvepalai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Tylejau ir savyje miriau is juoko , vat tau ir gundyk , vat tau ir "Sex" kvapas  lotuliukas.gif , tikriausiai jie ne man biggrin.gif
brunette.gif

Pries gerus metus Graikijoje uzejom i kvepalu parduotuve ir pamaciau TF BO, kadangi buvau apie juos prisiskaiciuosi, tai iskart griebiau testuoti, MB stovejo nosi suraukes, tai ir nenusipirkau. Bet veliau taip sirdi skaudejo, kad juos palikau...Uz tai dabar turiu TF BO ir EDT ir EDP, o savo vyra jau ismokiau, apie mano kvepalus arba gerai arba nieko cool.gif
Atsakyti
Amouage Reflecion sulauke vakar pagyru ir vadovo, nesake man bet uzejo ir is kart paklause katra cia naujais kvepalais, visos tyli, nes visos tipo mademoiselle ar madmosel nzn kaip taisyklingai parasyti cool.gif ir ta ne originali nes kolege platina fm..
malonu kad vis tik tikras "kvepalas" vertas demesio nes ir siaip turejau garbes su viesuoju transp.vaziuot, kaip sykis testavaus cdc siuos kvepalus tai moteris neiskente ir paklause kuom kvepiu nes taip neiprastai, pirma kart ji uzuode si kvapa o dirba kiek supratau tokioj vietoj kur daug "praeina" ivairiu kvapu.
tai taip pat leido man pasijusti vis tik ne popsas, vis tik kazkas kitokio, idomesnio. nors pati jau pradedu galvoti, kai sitaip salta geriau nei Guerlain l'instant kasdienai nerasiu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 17 gruodžio 2009 - 10:41
QUOTE(Levereti @ 2009 12 17, 10:53)
Pries gerus metus Graikijoje uzejom i kvepalu parduotuve ir pamaciau TF BO, kadangi buvau apie juos prisiskaiciuosi, tai iskart griebiau testuoti, MB stovejo nosi suraukes, tai ir nenusipirkau. Bet veliau taip sirdi skaudejo, kad juos palikau...Uz tai dabar turiu TF BO ir EDT ir EDP, o savo vyra jau ismokiau, apie mano kvepalus arba gerai arba nieko cool.gif

Saunuole thumbup.gif reiks ir man saviski auklet biggrin.gif
Atsakyti