Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

QUOTE(Ingakalnis @ 2009 12 17, 11:38)
Amouage Reflecion sulauke  vakar pagyru ir vadovo, nesake man bet uzejo ir is kart  paklause katra cia naujais kvepalais, visos  tyli, nes visos tipo mademoiselle ar madmosel nzn kaip taisyklingai parasyti  cool.gif ir ta ne originali nes kolege platina fm..
malonu kad vis tik tikras "kvepalas" vertas demesio nes ir siaip turejau garbes su viesuoju transp.vaziuot, kaip sykis testavaus cdc siuos kvepalus tai  moteris neiskente ir paklause kuom  kvepiu nes taip neiprastai, pirma kart ji uzuode si kvapa o dirba kiek supratau  tokioj vietoj kur daug "praeina" ivairiu kvapu.
tai taip pat  leido man pasijusti vis tik ne popsas, vis tik  kazkas kitokio, idomesnio. nors pati jau pradedu galvoti, kai sitaip salta geriau nei Guerlain l'instant kasdienai nerasiu blush-anim-cl.gif

Gerb. Ingakalnis , cia gal tie patis kuriu kaina virs 600Lt. ? 4u.gif
Atsakyti
už CD Hypnotic Poison. nemaniau, kad jie tokie šleifiniai nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 18 gruodžio 2009 - 10:06
O, manop vienas kolega kaskart Hypnoticus pastebėdavo, kaskart pasisakydavo jų adresu. Gaila, baigėsi man jie.....
Dabar tas pats kolega Kenzo Drambliu žavisi.
]
QUOTE(Viktorija79 @ 2009 12 16, 21:18)
, tikriausiai jie ne man biggrin.gif
brunette.gif

Kodėl gi ne tau? Jie - ne tavo vyrui, ir tiek. Nu, bet jam ir nereikia jais kvepintis. biggrin.gif
Atsakyti
Sian kirpykloje sulaukiau komplimento thumbup.gif kvepejau 1881 wub.gif
Atsakyti
Etro musk , beveik visada lieka pastebeti smile.gif
Atsakyti
Kenzo flower red - ėjau į rocko koncertą, visi vyrai buvo mano bis.gif ir kodėl taip patinka tie "valgomi" kvapai... dievinu saldžius kvapus thumbup.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu labai daznai giriami YSL 'Elle' kvepaliukai pas mane - nors ir seniau sulaukdavo jie demesio is aplinkiniu, bet dabar bandau sunaudot juos, tai kasdien purskiuosiu i darba.... Nors jau pradejau ir ora darbe purskinet vietoj oro gaiviklio, nes nebesinori man tu kvepaliuku (eilini karta nepasimokiau pirkt maza kieki - isigijau 90ml). doh.gif
Atsakyti
Chanel coromandel, labai patiko vienai draugei, kuri labai jau skeptiskai ziurejo i mano manija kvepalams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 06, 04:42)
Pastaruoju metu labai daznai giriami YSL 'Elle' kvepaliukai pas mane - nors ir seniau sulaukdavo jie demesio is aplinkiniu, bet dabar bandau sunaudot juos, tai kasdien purskiuosiu i darba.... Nors jau pradejau ir ora darbe purskinet vietoj oro gaiviklio, nes nebesinori man tu kvepaliuku (eilini karta nepasimokiau pirkt maza kieki - isigijau 90ml).  doh.gif

Tai geria parduok, ar atiduok kam (pvz. man )... nei i ora purksti.
Atsakyti
Vakar gavau komplimentą už Versace Bright Crystal, daug draugių pagyrė man juos, ir draugas labai susižavėjo, jis irgi mėgsta saldokus kvepalus, skoniai sutampa biggrin.gif
Atsakyti
Vakar pagire Chloe EDP wub.gif
user posted image
Kol kas testuoju, bet jau pradejau galvoti apie visa buteliuka ax.gif
Atsakyti
MB visada giria Givenchy Ange ou demon EDP, TM Alien EDP ir Dior Addict EDP. Paskutiniu metu gaunu pagyru del Fendi Theorema EDP, o va Rochas Alchimie jam niekaip neitinka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 06 vasario 2010 - 13:46