Šiandien susilaukiau be galo daug vyrų komplimentų
CK 2U, bet visada kada jais pasikvepinu būnu išgirta, gaila, kad jau labai mažai beliko
Šiandien viename gimtadienyje pagyrė 5 vyrai

MB mano giliam liūdesiui vakar NIEKAIP nesureagavo į mano gausiai apsipurkštus 
į testavimus ant riešo anksčiau aišku iš viso nekreipė jokio dėmesio, o man mirtinai reikėjo jo nuomonės ta tema, tai nebelaukiau ir pati paklausiau ką mano apie mano kvepalus.
Labai nustebo, pasakė, kad niekuo neypatingas, jokio gilesnio įspūdžio nepalikęs švelnus, vos jaučiamas kvapas (maždaug turi gi daug "rėksmingesnių" kvepalų, kuo tau šitie įtartini)...
Išpasakojau visą istoriją, kaip aš į juos atsargiai žiūriu, kad tikėjausi būti palaikyta nesimaudžiusia, kokie jie turėtų būti sexy ir apskritai, kad apkomentuojami kaip susijaudinusios moters kvapas, kad man įdomu, ar ne perdaug drąsu su jais eiti į darbą, kad pati juose suodžiu silkių prieskonius
. Tai va ta vyriška reakcija ir išreikalautas komplimentas/antikomplimentas (eiliniai, bet tikrai nebijok - su žuvim jokių asociacijų...)

į testavimus ant riešo anksčiau aišku iš viso nekreipė jokio dėmesio, o man mirtinai reikėjo jo nuomonės ta tema, tai nebelaukiau ir pati paklausiau ką mano apie mano kvepalus.
Labai nustebo, pasakė, kad niekuo neypatingas, jokio gilesnio įspūdžio nepalikęs švelnus, vos jaučiamas kvapas (maždaug turi gi daug "rėksmingesnių" kvepalų, kuo tau šitie įtartini)...
Išpasakojau visą istoriją, kaip aš į juos atsargiai žiūriu, kad tikėjausi būti palaikyta nesimaudžiusia, kokie jie turėtų būti sexy ir apskritai, kad apkomentuojami kaip susijaudinusios moters kvapas, kad man įdomu, ar ne perdaug drąsu su jais eiti į darbą, kad pati juose suodžiu silkių prieskonius

QUOTE(rusma @ 2010 04 25, 10:01)
MB mano giliam liūdesiui vakar NIEKAIP nesureagavo į mano gausiai apsipurkštus 
. Tai va ta vyriška reakcija ir išreikalautas komplimentas/antikomplimentas (eiliniai, bet tikrai nebijok - su žuvim jokių asociacijų...)

Off topic, bet man visad labai smagu skaityti jūsų postus

QUOTE(Ingakalnis @ 2010 04 23, 19:24)
o kas čia per madmuazelė
nematyti... negirdėti... jei būtumėte turėjusi Mademoiselle tikiu kad netąsytų, bet madmuzel tai ne originalūs o nuo visokių fm ir kt dažnai net susivimdyti galima.

Nu ot, patingėjau tvarkingai parašyt pavadinimą ir jau mėto akmenis į mano darža, bet gerbiamoji, jei jau taip, tai še akmenėlį atgal: juokiasi puodas, kad katilas juodas (jei jau rašot tvarkingai pavadinimą, tai pilną rašykit)
Nesakau, kad mane nuo jų tampo, visai ne, paprasčiausiai per daug aplinkoj šio kvapo, nebemielas jis man ir tiek.
O dėl tų visokių Fm ir kitų... na ekonominei situacijai pasikeitus, pasikeitė ir kvepalų pirkimo ritualas. Galiu didžiuodamasi pareikšti, kad turiu tik 2, bet 100% originalius kvepalų butelaičius.
QUOTE(FREDUCI @ 2010 04 25, 11:27)
Ačiū, labai smagu komplimentų temoje gauti komplimentą, tegu ir ne už kvepalus

Į temą - Chopard Casmir šiandien buvo pastebėti kolegos. Truputį nustebau, nes jis gerų žodžių anksčiau nepagailėdavo tik sunkiems, intensyviems kvapams.
QUOTE(rusma @ 2010 04 26, 08:51)
Į temą - Chopard Casmir šiandien buvo pastebėti kolegos. Truputį nustebau, nes jis gerų žodžių anksčiau nepagailėdavo tik sunkiems, intensyviems kvapams.
Matyt jam šie kvepalai nelengvi pasirodė

QUOTE(rusma @ 2010 04 25, 09:01)
Man siu buteliukas tam tikru rakursu primena... vagina

I tema, siandien komplimento sulauke Annick Goutal Songes

QUOTE(deimapov @ 2010 04 25, 03:13)
Šiandien susilaukiau be galo daug vyrų komplimentų
CK 2U, bet visada kada jais pasikvepinu būnu išgirta, gaila, kad jau labai mažai beliko
Šiandien viename gimtadienyje pagyrė 5 vyrai 

Del CK in2U tai vyrai alpsta, ir dar kaip...manes draugiu vyrai isklausineja kokiais kvepalais as taip skaniai kvepiu

QUOTE(Femme Fatale @ 2010 04 26, 23:13)
Del CK in2U tai vyrai alpsta, ir dar kaip...manes draugiu vyrai isklausineja kokiais kvepalais as taip skaniai kvepiu
zodziu nepalieka jie abejingu, o ir paciai kvapas tai nerealus...

Nu bet tikrai alpsta, nes nei su vienais kvepalais dar tiek nesu turėjusi komplimentų kiek su šiais ir visi daugiausiai iš vyrų

Si ryta buvo pagirti Coco Mademoiselle