Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

Šią sav. komplimentų sulaukiau kvepėdama Cristobal Balenciaga ir Givenchy Eau Demoiselle, dėl pastarųjų šiandien iš mamos, nors kažkada sakė "įdomiai kvepi", kas išvertus reiškia - nekaip. Po mėnesio tais pačiais pasikvepinau ir "o, kaip šiandien skaniai kvepi":))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night_: 24 balandžio 2010 - 17:36
Šiandien susilaukiau be galo daug vyrų komplimentų blush2.gif CK 2U, bet visada kada jais pasikvepinu būnu išgirta, gaila, kad jau labai mažai beliko sad.gif Šiandien viename gimtadienyje pagyrė 5 vyrai ax.gif
Atsakyti
MB mano giliam liūdesiui vakar NIEKAIP nesureagavo į mano gausiai apsipurkštus user posted image

į testavimus ant riešo anksčiau aišku iš viso nekreipė jokio dėmesio, o man mirtinai reikėjo jo nuomonės ta tema, tai nebelaukiau ir pati paklausiau ką mano apie mano kvepalus.

Labai nustebo, pasakė, kad niekuo neypatingas, jokio gilesnio įspūdžio nepalikęs švelnus, vos jaučiamas kvapas (maždaug turi gi daug "rėksmingesnių" kvepalų, kuo tau šitie įtartini)...

Išpasakojau visą istoriją, kaip aš į juos atsargiai žiūriu, kad tikėjausi būti palaikyta nesimaudžiusia, kokie jie turėtų būti sexy ir apskritai, kad apkomentuojami kaip susijaudinusios moters kvapas, kad man įdomu, ar ne perdaug drąsu su jais eiti į darbą, kad pati juose suodžiu silkių prieskonius lotuliukas.gif . Tai va ta vyriška reakcija ir išreikalautas komplimentas/antikomplimentas (eiliniai, bet tikrai nebijok - su žuvim jokių asociacijų...)
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 04 25, 10:01)
MB mano giliam liūdesiui vakar NIEKAIP nesureagavo į mano gausiai apsipurkštus user posted image

į testavimus ant riešo anksčiau aišku iš viso nekreipė jokio dėmesio, o man mirtinai reikėjo jo nuomonės ta tema, tai nebelaukiau ir pati paklausiau ką mano apie mano kvepalus.

Labai nustebo, pasakė, kad niekuo neypatingas, jokio gilesnio įspūdžio nepalikęs švelnus, vos jaučiamas kvapas (maždaug turi gi daug "rėksmingesnių" kvepalų, kuo tau šitie įtartini)...

Išpasakojau visą istoriją, kaip aš į juos atsargiai žiūriu, kad tikėjausi būti palaikyta nesimaudžiusia, kokie jie turėtų būti sexy ir apskritai, kad apkomentuojami kaip susijaudinusios moters kvapas, kad man įdomu, ar ne perdaug drąsu su jais eiti į darbą, kad pati juose suodžiu silkių prieskonius  lotuliukas.gif . Tai va ta vyriška reakcija ir išreikalautas komplimentas/antikomplimentas (eiliniai, bet tikrai nebijok - su žuvim jokių asociacijų...)

Off topic, bet man visad labai smagu skaityti jūsų postus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 04 23, 19:24)
o kas čia per madmuazelė  g.gif  nematyti...  negirdėti... jei būtumėte turėjusi Mademoiselle  tikiu kad netąsytų, bet  madmuzel tai ne originalūs o nuo visokių fm ir kt dažnai  net susivimdyti galima.

Nu ot, patingėjau tvarkingai parašyt pavadinimą ir jau mėto akmenis į mano darža, bet gerbiamoji, jei jau taip, tai še akmenėlį atgal: juokiasi puodas, kad katilas juodas (jei jau rašot tvarkingai pavadinimą, tai pilną rašykit)
Nesakau, kad mane nuo jų tampo, visai ne, paprasčiausiai per daug aplinkoj šio kvapo, nebemielas jis man ir tiek.
O dėl tų visokių Fm ir kitų... na ekonominei situacijai pasikeitus, pasikeitė ir kvepalų pirkimo ritualas. Galiu didžiuodamasi pareikšti, kad turiu tik 2, bet 100% originalius kvepalų butelaičius.
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 04 25, 11:27)
Off topic, bet man visad labai smagu skaityti jūsų postus smile.gif

Ačiū, labai smagu komplimentų temoje gauti komplimentą, tegu ir ne už kvepalus mirksiukas.gif

Į temą - Chopard Casmir šiandien buvo pastebėti kolegos. Truputį nustebau, nes jis gerų žodžių anksčiau nepagailėdavo tik sunkiems, intensyviems kvapams.
Atsakyti
Siandien gavau klausima nuo vaiku gydytojos, kuo taip skaniai kvepiu . biggrin.gif
Tai buvo Yves Saint Laurent NU eau de toilette.
Visai smagus kvapas pavasariui. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 26 balandžio 2010 - 15:02
QUOTE(rusma @ 2010 04 26, 08:51)
Į temą - Chopard Casmir šiandien buvo pastebėti kolegos. Truputį nustebau, nes jis gerų žodžių anksčiau nepagailėdavo tik sunkiems, intensyviems kvapams.

Matyt jam šie kvepalai nelengvi pasirodė biggrin.gif Nes man asmeniškai jie irgi tokie ne iš lengvųjų,vakariniai labiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 04 25, 09:01)

Man siu buteliukas tam tikru rakursu primena... vagina blush2.gif

I tema, siandien komplimento sulauke Annick Goutal Songes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 04 25, 03:13)
Šiandien susilaukiau be galo daug vyrų komplimentų  blush2.gif  CK 2U, bet visada kada jais pasikvepinu būnu išgirta, gaila, kad jau labai mažai beliko sad.gif Šiandien viename gimtadienyje pagyrė 5 vyrai  ax.gif

Del CK in2U tai vyrai alpsta, ir dar kaip...manes draugiu vyrai isklausineja kokiais kvepalais as taip skaniai kvepiu blush2.gif thumbup.gif zodziu nepalieka jie abejingu, o ir paciai kvapas tai nerealus...
Atsakyti
QUOTE(Femme Fatale @ 2010 04 26, 23:13)
Del CK in2U tai vyrai alpsta, ir dar kaip...manes draugiu vyrai isklausineja kokiais kvepalais as taip skaniai kvepiu blush2.gif  thumbup.gif zodziu nepalieka jie abejingu, o ir paciai kvapas tai nerealus...

Nu bet tikrai alpsta, nes nei su vienais kvepalais dar tiek nesu turėjusi komplimentų kiek su šiais ir visi daugiausiai iš vyrų blush2.gif
Atsakyti
Si ryta buvo pagirti Coco Mademoiselle wub.gif
Atsakyti