Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

Mėta, vaikeliukai, gal jau apseism be tų "mažučių", ok? Neabejoju, kad už pačią esu gerą šmotą vyresnė smile.gif
O dėl rimtumo - taip, čia parfumerinis forumas, pretenduojantis apie parfumeriją diskutuoti rimtai. Take it or leave it smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 04 16, 20:37)
Neabejoju, kad už pačią esu gerą šmotą vyresnė  smile.gif
įsitikinusi??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėta** @ 2010 04 16, 18:42)
įsitikinusi??? bigsmile.gif

100 % mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 04 16, 20:46)

abejoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmą gal kartą girdžiu, kad moterys nori būti vyresnė už kitą bigsmile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šiaip tai visos labai nori būti amžinai jaunos g.gif Drąsios jūs tikrai thumbup.gif thumbup.gif

Į temą:
Prisiminiau buvusio vaikino komentarą apie CH 212 sexy....man jie tuo metu labai patiko, bet jis "tėškė" tiesiai į veidą fuiiiiii... susiraukė ir atsitraukė blink.gif Po to pareiškė, kad jam nereikia jokių kvepalų - ir kad vyrams labiausiai patinka natūralus moters kvapas..be jokių a la prieskonių biggrin.gif biggrin.gif Šiuo metu juokiuosi, o tada jaučiausi žiauuuuriai įžeista. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 04 16, 19:06)
: Po to pareiškė, kad jam nereikia jokių kvepalų - ir kad vyrams labiausiai patinka natūralus moters kvapas..be jokių a la prieskonių  biggrin.gif  biggrin.gif  Šiuo metu juokiuosi, o tada jaučiausi žiauuuuriai įžeista.  verysad.gif  verysad.gif

Nu kaimas totalus pasitaikė biggrin.gif Ką ten įsižeist ant tokių. Tik džiaugtis, kad jis - buvęs mirksiukas.gif
Gerai dar, kad praustis neuždraudė. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 16 balandžio 2010 - 19:54
QUOTE(Heilė @ 2010 04 16, 19:54)
Nu kaimas totalus pasitaikė biggrin.gif Ką ten įsižeist ant tokių. Tik džiaugtis, kad jis - buvęs mirksiukas.gif
Gerai dar, kad praustis neuždraudė. cool.gif

Tikrai, pati net norėjau prirašyti, kad ne veltui jau buvęs biggrin.gif biggrin.gif Kaip sako jaunystė - kvailystė.
Atsakyti
O ką jūs pačios pasakote anktikomplimentą kai kvepalai erzina (kai nepatinka pvz. brangiausiojo kvepalai)? ar taip jau ir tylite (laisvė kvepėti kuo nori ir kaip nori)?
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 04 17, 09:46)
O ką jūs pačios pasakote anktikomplimentą kai kvepalai erzina (kai nepatinka pvz. brangiausiojo kvepalai)? ar taip jau ir tylite (laisvė kvepėti kuo nori ir kaip nori)?

Aš pasakau ax.gif Maniškis turi dvejus, kurie mane erzina. Kvepinasi jais, kai manęs nėra šalia smile.gif
Atsakyti
As netgi priverciau SB parduoti man smirdancius kvepalus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
0 as patyliukais ismeciau,net epastebejo
Atsakyti
Aš irgi pasakyčiau. Bet ir pati tikrai nesugalvočiau pykti ar įsižeisti dėl to, kad kažkam nepatinka mano kvepalai. SB esu paprašiusi pasakyti be užuolankų, jeigu kvapas erzina. Išgavau tik pažadą, kad pasakys "keistai kvepi".

Apie antikomplimentus - tai pora esu gavusi iš brolio - apie Moschino Cheap & Chic paklausė "Kam tu tą kamparą naudoji?" ir apie Juliette Has A Gun Citizen Queen išreiškė iš viso labai nekokią nuomonę.

Mama iš karto pradėjo kritikos tiradą, jeigu susitikus kvepėjau Thierry Mugler Eau de Star. Iki nukritimo bandė įtikinti, kad kvepalai geri, bet man jie netinka. Iš pradžių ginčijausi, paskui nebekreipiau dėmesio - juk nesako, kad smirda, sako, tik kad netinka, na ką jinai supranta... Antrą kartą užuodus juos vėl paklausė - tau gal kvepalų nupirkti? Gal tu kitokių neturi lotuliukas.gif ? Ji negalėjo suprasti, kaip aš pati nejaučiu toookio sunkaus jų kvapo ir kaip jis manęs neerzina... Turbūt įtikino - atsisakiau, iš tiesų po kurio laiko ir mane pačią jie ėmė erzinti.

MB tik apie Hermes Eau des Merveilles yra išsakęs pageidavimą nesikvėpinti jam esant (ant mano odos jie tikrai skleidžiasi tragiškai doh.gif ), na ir ką - ne tik jam esant, apskritai daugiau jokių Hermes'ų stebuklų... Dar apie keletą kvapų gana argumentuotai paaiškinęs, kodėl jam jie nemalonūs, bet pridėjęs - kvepėk tu kaip kaip nori, tik žinok, kad man nepatinka, bet tikrai ištversiu... Pavyzdžiui, visokių žalienų kvapai nemaloniai nuteikia, nes jis žolėms alergiškas. Sako, nesvarbu, kad man tie kveplai nesukelia alergijos, jie sukelia asociaciją su buvimu pievose ir pradedu galvoti kaip man tuoj tuoj prasidės didžiulė sloga. Arba dar vienas kvapas yra - sako iš karto prisimenu vieną man labai nemalonią moterį, jeigu tik suuodžiu juos...

Kažkaip visai nematau reikalo nei liūdėti, nei įsižeisti nuo antikomplimentų. Naudoju sukritikuotus kvepalus, jeigu tik man jie patinka, kai kritikuotojui netrukdo. Jeigu nepasako arba nemoka neįžeidžiant pasakyti - patys kalti... Bet atsižvelgti į aplinkinius man atrodo būtina. Gi ant savęs irgi nepykstam, kad vienas ar kitas kvapas mus erzina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 18 balandžio 2010 - 08:02