Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

vakar buvo pagirti Pure Poison, šiandien komplimento susilaukė Tann Rokka KISU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdė... @ 2010 04 29, 20:34)
,o va geltonas man ir kvepia vaistais unsure.gif

O man visai ne biggrin.gif
Atsakyti
Vakar vyras pareiškė bigsmile.gif : ''daugiau šitais kvepalais nesikvepink, prašau..." biggrin.gif
Kalbėjo apie siuos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2010 05 29, 15:54)
Vakar vyras pareiškė bigsmile.gif : ''daugiau šitais kvepalais nesikvepink, prašau..."  biggrin.gif
Kalbėjo apie siuos:
user posted image

apie šiuos ir aš esu gavusi nuo MB analogišką komentarą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2010 05 29, 17:14)
apie šiuos ir aš esu gavusi nuo MB analogišką komentarą  lotuliukas.gif

Ką tie vyrai supranta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2010 05 31, 14:33)
Ką tie vyrai supranta  biggrin.gif

Priklausau ir aš toms, kurių vyrams šie kvepalai nepatinka. Man ne tik MB, ir kolegos žiūrėjo siaubo kupinom akim. Nežinau, ar tik ant kai kurių moterų, tame tarpe manęs, jie skleidžiasi labai nekaip (net parašyti asociacijas kuo jie man kvepia nesinori viešai doh.gif ), arba aš irgi kaip tie vyrai - nieko nesuprantu...
Atsakyti
Kai vakar buvau pasikvepinus Dior Addict 2, Vyras sako, is kur cia validoliu smirda lotuliukas.gif , vakar kazkaip nepajutau, siandien ta pacia kvepinta vieta pauosciau, akurat, net nepagalvociau doh.gif kazkas tokio yra...
Atsakyti
Labai nuotaiką pataisė moteriškė tiesiog gatvėje išdrįsusi paklausti kuo kvepiu smile.gif. Kvepėjau Estee Lauder Pleasures.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 06 07, 09:15)
Labai nuotaiką pataisė moteriškė tiesiog gatvėje išdrįsusi paklausti kuo kvepiu smile.gif. Kvepėjau Estee Lauder Pleasures.

malonu 4u.gif

reikėjo sakyti Hermes Eau des Merveilles! tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 06 07, 11:25)

reikėjo sakyti Hermes Eau des Merveilles! tongue.gif  tongue.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žodžių man retai pritrūksta, bet šį kartą tikrai pritrūko, nes nuo juoko vos iš kėdės neišvirtau ir kavos ant suknelės nesusipyliau...

Gerai, mano įspūdžiai apie Hermes. Jaučiu, kaip provokuoji, tai...

Pirkinys netestavus... Man jie iš karto pateko į kategoriją - "argi šitai galima vadinti kvepalais", bet nieko - jeigu tiek daug žmonių juos mėgsta, žiūrim kas čia bus smile.gif.

Bandau... Užsipurškus darbe... Ateina kolega, šnekam, stovim maždaug per metrą vienas nuo kito. Prieina arčiau ir atšoka. Matau, kad akys kupinos siaubo ir nustebimo, sumišimas veide, suprantu, kad kažkas ne taip, kas nesuprantu, bet įtariu - Hermes. Susinepatoginu. Jis aprimo... Kokią minutę žiūrėjo, tylėjo, paskui vėl tarsi netyčia arčiau priėjo - pasilenkė, šnervėm patraukė orą. Supratau, kad dar kartą pauostė. Na tokią miną nutaisė (bet tokią nuoširdžią ir kupiną pasibaisėjimo smile.gif ). Nieko nesakė, santykiai mūsų tikrai labai dalykiški. Bet supratau, kad įtarimą sukėlė kvapas... Matyt sunkiai patikėjo, kad moteris gali taip kvepėti.

Asociacijos - ant mano odos jie skleidžiasi arklio prakaito ar kitaip pavadinkim šlapio žirgo kvapu. Kai pati pauosčiau - nieko nežinojau apie Hermes istorinį ryšį su arkliais. Kai sužinojau - pagalvojau "oho"... pagarba už nuostabų jumoro jausmą - daugiau nėra ką pasakyti.

Maniau, kad tik man tokios asociacijos, bet MB irgi suko nosį, o po tos darbinės istorijos paklausiau - kaip tau šitie kvepalai? Atsakymas buvo aiškus ir vienareikšmiškas - kaip arklį paglosčius, būk gera - jeigu jie tau patinka, kvėpinkis tik sau smile.gif... Išparduotuvė džiaugėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 06 07, 12:57)

Smagus skaitymėlis thumbup.gif
Įsivaizduoju, kaip faina stebėti žmonių reakcijas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 06 07, 12:57)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Žodžių man retai pritrūksta, bet šį kartą tikrai pritrūko, nes nuo juoko vos iš kėdės neišvirtau ir kavos ant suknelės nesusipyliau...

Gerai, mano įspūdžiai apie Hermes. Jaučiu, kaip provokuoji, tai...

Rusma, parašyk, prašau, knygą apie parfumeriją! t.y. apie save parfumerijos pasaulyje (dainuoti V. Mačiulio balsu:)) Galėsiu paprodiusuoti arba paplatinti biggrin.gif

Gerai, bet prie šių nutikimų galima pridurti, kad yra šį kvapą mėgstančių. Tiesa,man ypač patinka jį pasisluoksninti ir pagaivinti..
ir BEJE (nors aš į tai mažai kreipiu dėmesio ar, tiksliau, pagal tai retai vertinu) MB yra labai netgi pagyręs.. (gal dėl to, kad pastaruoju metu pašnekam,kad reikia atgaivinti kiek užmirštą praktiką apsilankyti žirgyne tongue.gif lotuliukas.gif )

Atsakyti