Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Man patinka Vyytės virtuvė smile.gif Nenuobodi, nestandartinė, tokia su charakteriu 4u.gif
Atsakyti
Aciu paneles prigyret mano virtuve,niekas jos nepeike ir man ji labai miela ir kaip flight pasake tokia su charakteriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyyte @ 2007 12 29, 19:34)
Aciu paneles prigyret mano virtuve,niekas jos nepeike ir man ji labai miela ir kaip flight pasake tokia su charakteriu wub.gif

Nepyk Vyyte, bet man Tavo virtuve visai nepatinka blush2.gif

Man norisi, kad viskas butu paslepta, kalbu ne apie skalbimo masina... o apie visus smulkius daiktus isdeliotus visur. Nepatinka ir tos spinteles su stiklais, kur matosi, kad viskas, bet kaip sudeta (beje, merginos, kuri saket, kad per tokius stiklus nieko nesimato?????).
Beje nepatinka, man ir tas darbastalis jungtas su palange...... kodel?..... todel, kad tokioje virtuveje turi buti ideali tvarka, kad per langus is kiemo mano bardako nesimatytu (beje, teko gerai papluset, kad tai saviskiui irodyciau).

Virtuve, tikrai, su charakteriu, idomi, gal net isnesus visas smulkmenas, palikus pustustes tas spinteles su stiklais...... ji butu netgi grazi....

Man patinka svarus, neapkrautas bevertemis smulkmenomis, minimalistinis stilius...... bet manau, kiekvienam savo..... mano virtuveje, gal Tu nejaukiai jaustumeisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delita: 30 gruodžio 2007 - 00:35
QUOTE(delita @ 2007 12 30, 00:33)
Nepyk Vyyte, bet man Tavo virtuve visai nepatinka  blush2.gif

Man norisi, kad viskas butu paslepta, kalbu ne apie skalbimo masina... o apie visus smulkius daiktus isdeliotus visur. Nepatinka ir tos spinteles su stiklais, kur matosi, kad viskas, bet kaip sudeta  (beje, merginos, kuri saket, kad per tokius stiklus nieko nesimato?????).
Beje nepatinka, man ir tas darbastalis jungtas su palange...... kodel?..... todel, kad tokioje virtuveje turi buti ideali tvarka, kad per langus is kiemo mano bardako nesimatytu (beje, teko gerai papluset, kad tai saviskiui irodyciau).

Virtuve, tikrai, su charakteriu, idomi, gal net isnesus visas smulkmenas, palikus pustustes tas spinteles su stiklais...... ji butu netgi grazi....

Man patinka svarus, neapkrautas bevertemis smulkmenomis, minimalistinis stilius...... bet manau, kiekvienam savo..... mano virtuveje, gal Tu nejaukiai jaustumeisi mirksiukas.gif

Norint neapkrauti smulkmenomis matomų paviršių - reikia žyyyyyyyyyyymiai daugiau spintelių jų slėpimui turėti, nei matosi Vyytes viruvėj tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyyte @ 2007 12 29, 15:13)
aciu kad paaiskinot wub.gif va keliu savo nuotraukytes labai atsiprasau uz netvarka
URL=http://imageshack.us]user posted image[/URL]

Papildyta:
user posted image
va vel mano virtuvele labai atsiprasau uz netvarka virtuveje

o mano virtuves nieks nepakomentuos? blush2.gif

Na Vyyte... g.gif redagavau........... bigsmile.gif bardaka komentuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietinis tipas: 30 gruodžio 2007 - 01:46
QUOTE(Vyyte @ 2007 12 29, 20:34)

O kaip ten pas tave su stalviršiu? Jis atrodo kažkoks dvigubas g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 12 30, 01:05)
Norint neapkrauti smulkmenomis matomų paviršių - reikia žyyyyyyyyyyymiai daugiau spintelių jų slėpimui turėti, nei matosi Vyytes viruvėj  tongue.gif

isvis kam kaupt tokias smulkmenas..... as nemegstu apsikraut niekais.... blush2.gif O jei turiu ir gaila ismest , dedu i deze ir i garaza ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyyte @ 2007 12 29, 15:13)
aciu kad paaiskinot wub.gif va keliu savo nuotraukytes labai atsiprasau uz netvarka
URL=http://imageshack.us]user posted image[/URL]

Papildyta:
user posted image
va vel mano virtuvele labai atsiprasau uz netvarka virtuveje

O man sita virtuve patinka.Neiprastai padaryta virykle su orkaite issikiria ir visai thumbup.gif atroto.Na aisku bardakas vaizdeli gadina,bet juk ir atsiprase uz ji. 4u.gif
Atsakyti

O man jau nusibodo tos vienodos minimalistinės virtuvės tarsi uniformos - būtinai viskas suslėpta, šaldytuvo "nėra", indaplovės "nėra", spintelių rankenėlių nėra arba jos beveik nematomos, viskas vienoda, išlyginta nuglaistyta, jokių kampų, netikėtumų ir neduokdie kokia spintelė su stiklu biggrin.gif Todėl man daug įdomesnė ir mielesnė Vyytės virtuvė, o jei dar ją gražiai sutvarkius, pašalinus nereikalingus daiktus nuo darbastalio (pvz., stiklainį su uogiene padėjus į šaldytuvą mirksiukas.gif ) ir iš naujo nufotkinus, manau, būtų čiki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 12 30, 12:42)
O man jau nusibodo tos vienodos minimalistinės virtuvės tarsi uniformos - būtinai viskas suslėpta, šaldytuvo "nėra", indaplovės "nėra",  spintelių rankenėlių nėra arba jos beveik nematomos, viskas vienoda, išlyginta nuglaistyta, jokių kampų, netikėtumų ir neduokdie kokia spintelė su stiklu  biggrin.gif Todėl man daug įdomesnė ir mielesnė Vyytės virtuvė, o jei dar ją gražiai sutvarkius, pašalinus nereikalingus daiktus nuo darbastalio (pvz., stiklainį su uogiene padėjus į šaldytuvą  mirksiukas.gif ) ir iš naujo nufotkinus, manau, būtų čiki wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 12 30, 11:42)
o jei dar ją gražiai sutvarkius, pašalinus nereikalingus daiktus nuo darbastalio (pvz., stiklainį su uogiene padėjus į šaldytuvą  mirksiukas.gif ) ir iš naujo nufotkinus, manau, būtų čiki wub.gif

Va sitoje vietoje tu gal ir teisi ax.gif Nes pasiziurejus, tai pirmas ispudis tikrai ne koks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyyte @ 2007 12 29, 17:51)
nu va dedu nuotraukyte kur matosi istikruju tas atsikisimas yra labai nedidelis ir sonu ten nenusidauzysi nes tikrai uzsikabint neimanoma ir tai buvo dizainerio mintis kadangi perejimass turi but
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
dar ten taip padaryta del to kad prie virykles stovedama galetum kazka papjaustit tuopaciu ziurint i kazkoki besigaminanti patiekala,kad nereiketu begiot prie darbastalio o nuo darbastalio vis begiot ziuret kaip tvo patiekalas laikosi

O man išsikišusi viryklė nepatinka, iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad ji atitraukta ir taip neturėtų būti. Toks netipiškumas man atrodo ne vietoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 30 gruodžio 2007 - 15:44