Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(akvilyte @ 2008 01 02, 11:18)
siaubas.. kai dariausi bute virtuvę tai jokių problemų nebuvo.. žinojau kas ir kaip... o dabar košmaras  doh.gif

Akvilyte, jei mano atmintis nestreikuoja unsure.gif, tai bute tu pasidarei raudoną virtuvę, labai gražią wub.gif. Parodyk vėl forume, dabar čia daug galvojančių apie raudonas arba bordines virtuves mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 01 02, 11:55)
Akvilyte, jei mano atmintis nestreikuoja  unsure.gif, tai bute tu pasidarei raudoną virtuvę, labai gražią  wub.gif. Parodyk vėl forume, dabar čia daug galvojančių apie raudonas arba bordines virtuves  mirksiukas.gif.

streikuoja tongue.gif

tikrai ne aš ax.gif raganele man rodos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 02, 12:58)
streikuoja  tongue.gif
tikrai ne aš  ax.gif  raganele man rodos  wub.gif

Siaubas, jau sklerozė doh.gif. Bet aš ne raganėlę turėjau omenyje, raganėlė neseniai rodė, o ta virtuvė gal pavasarį buvo g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 01 02, 12:09)
Siaubas, jau sklerozė  doh.gif. Bet aš ne raganėlę turėjau omenyje, raganėlė neseniai rodė, o ta virtuvė gal pavasarį buvo  g.gif.

tada nežinau g.gif

bet šiai buvau pas savo baldžių.. tai šalia mano gulėjo kitas užsakymas unsure.gif viskas pilka o durelės raudonos blink.gif nu persiprašau bet man atrodė klaikaiu už baisiausią košmarą unsure.gif

o čia radau kitam forume;
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Negalėjau nurimti neprisiminusi, kieno gi ta raudona virtuvė buvo blush2.gif. Pasiknisau senose temose ir atrodo atgaivinau savo atmintį - tai buvo Abonentienės virtuve unsure.gif. Bet... sprendžiant iš to, ką matau forume, ji iš pradžių pakeitė savo niką, o paskui iš viso išsiregistravo verysad.gif. Tai matyt nebebus jau forume ir nuotraukų verysad.gif. Kažkokias kitas raudonas pakeliui radau smile.gif:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 02, 12:15)
tada nežinau  g.gif

bet šiai buvau pas savo baldžių.. tai šalia mano gulėjo kitas užsakymas  unsure.gif  viskas pilka o durelės raudonos  blink.gif  nu persiprašau bet man atrodė klaikaiu už baisiausią košmarą  unsure.gif

o čia radau kitam forume;
user posted image
user posted image
user posted image

man graaazu wub.gif ... tik jus man blondinei, paaiskinkit, kas ten toks aukstas, virs kriaukles, virs krano g.gif
Atsakyti
Mergaites, su Naujaisiais jus visas! mirksiukas.gif
Kaip smagu, kad po svenciu vel visos susirinkom pasidalinti idejomis, patarimais thumbup.gif
QUOTE(Almuka @ 2008 01 02, 08:50)
beja, as sakiau, kad per stikla nieko nesimato- musu ne baltas, o kakavinis gal ar rudas. jei netikit, galesiu nufotografuoti ax.gif

Almuka, imesk savo virtuveles foto bigsmile.gif
Paskutines raudonos virtuves grazios, bet jei man reiketu gyventi tokiame raudonume kasdien, jauciu ir akys issisuktu, ir kraujo spaudimas uzkiltu... biggrin.gif
Atsakyti
Nerealiai gražios raudonos virtuvės thumbup.gif
Norėjau klausimuko,nes man aktualu,kadangi po truputuką perkame virtuvės komplektui visus reikalingus daiktus,jau techniką turiu ir mastau apie akmens masės kriauklę,bet viena mama sako kad labai sunkiai ji pas ją atsišveičia,tipo vos ne su švitriniu popieriumi reikia doh.gif tai kažkaip suglumino,na netikiu kad taip yra g.gif
Labai gražių foto čia įdedate vis išsisaugau,nes ko pati noriu jau daugmaž žinau,tik vat problemytė su spalvomis bus verysad.gif bus sienos tokios šviesiai alyvinės o grindų plytelės rudai-morkavos gal blush2.gif sienoms plytelių tai neklijuosiu kad makalynė nesigautų,bet vat kokią ir virtuvę pasirinkti tai dilema.
Na bet dar kol pasitaupysime pinigėlių gal ir pas Jus kokią užmatysiu.
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2008 01 02, 13:23)
Nerealiai gražios raudonos virtuvės  thumbup.gif
Norėjau klausimuko,nes man aktualu,kadangi po truputuką perkame virtuvės komplektui visus reikalingus daiktus,jau techniką turiu ir mastau apie akmens masės kriauklę,bet viena mama sako kad labai sunkiai ji pas ją atsišveičia,tipo vos ne su švitriniu popieriumi reikia  doh.gif  tai kažkaip suglumino,na netikiu kad taip yra  g.gif

Gal ne apie akmens mases kalbejo.... Ju negalima sveisti jokiais kietais sveitikliais.
As naudojuosi jau penkerius metus, kriaukle juodos spalvos, tai jos didziausias minusas, kalkes labai matosi apie kraną (jos tik spec valikliais nusivalo)... o pats kranas (taip pat akmens mases) aplink sujungimus labai apsineses, nebelabai ir nusivalo, galvojau su laiku keist ji.
Si kart zadu rinktis sviesia, bet akmens mases vel ax.gif
Atsakyti
elva, stai cia, tik fotografuota vakare tai nelabai matosi. o po stiklu kur viena dezute matosi, tai tuo metu ji buvo prie pat krasto. ir stiklas diena biski sviesesnis:
http://www.supermama...?...9217&st=300
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2008 01 02, 14:04)
elva, stai cia, tik fotografuota vakare tai nelabai matosi. o po stiklu kur viena dezute matosi, tai tuo metu ji buvo prie pat krasto. ir stiklas diena biski sviesesnis:
http://www.supermama...?...9217&st=300

Grazi virtuve, o Jus mikrobangu krosnele ten ir naudojates, ar ji siaip spinteleje padeta g.gif
Atsakyti
aciu, ten ir naudojames, i spinta vyras rozete prijunge, o naudojames ne kasdien tai labai patogu ax.gif
Atsakyti