Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

vyyte dabar tik pamaciau, stinteles stovi ant kojyčių, o ar jos neturejo buti pasleptos? Ar cia jusu paciu toks sprendimas?
Musu virtuvinis stovi lygiai ant tokiu paciu kojyciu, bet mums viska paslepe ax.gif O jei valau grindis ir noriu po spintelemis isvalyti, nuimu visas tas "lentas" ir isvalau, paskui viska kuo graziausiai atgal sudedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2007 12 28, 15:12)
Na kiek as girdejau tai geriausia AEG imontuojama, bent jau as pirksiu is AEG ir kas turi is musu pazystamu tai nerealiai patenkinti... jau ir orkaite issirinkau, svarbiausia imti kuo galingesne mirksiukas.gif  smile.gif

nenorejau pamesti pastebejimo, todel uzklausiu sioj temoj blush2.gif Kodel svarbiausia imti orkaite kuo galingesne? (atskiros temos gali ir nepastebet blush2.gif )
Atsakyti
Vyytės virtuvė gal ir nieko, bet labai jau daiktais apkrauta. Tokios betvarkės mano virtuvėje net baisiausiam sapne nėra buvę g.gif
Atsakyti
Visas Super Mamytes su Naujais metais 4u.gif drinks_cheers.gif
Super Vyytes virtuve 4u.gif
Dekoju uz nuotrakas, uz nuosirduma rodant savo ishsvajuota virtuve, o tai svarbiausiai thumbup.gif
O del pastabu del bardako, tai man atrodo, kad tai mazu maziausiai NEMANDAGU
Linkiu mums visoms 2008 mataistolerancijos
Kitaip vis maziau mamyciu rodys savo virtuviu foto schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 01 sausio 2008 - 16:14
Labas vakaras. Pirmiausiai visas sveikinu su Naujaisiais metais.
Norejau pasiteirauti, gal kartais esate maciusios pirkti internetu indu dziovyklu?
Atsakyti
QUOTE(Smiltė_viltė @ 2008 01 01, 14:47)
Tokios betvarkės mano virtuvėje  net baisiausiam sapne nėra buvę g.gif

O pas mane yra buvus ir didesnė smile.gif Nes dažnai turiu ir daugiau ką veikti, ne tik kuopt/valyt/plaut/šveist ir blizgint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltė_viltė @ 2008 01 01, 13:47)
Tokios betvarkės mano virtuvėje  net baisiausiam sapne nėra buvę g.gif

Pas mane tokia betvarke buna po baliu doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
Nesuprantu,tai cia jau tema apie virtuves betvarke ar baldus.O be to koks kieno reikalas.Galetumet tureti tolerancijos bent truputeli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmaMO: 01 sausio 2008 - 20:40
O man si virtuve visiskai ne mano skonio...ir spalvos, ir stalciuku po spintelemis gausybe ir ta pati issikisusi vrykle, taciau nekritikuosiu, nes matau, kad seimininke joje jauciasi puikiai. tiesiog mano skoniui irgi virtuve turi buti su kuo maziau daiktu matomose vietose, nes nesu labai tvarkinga ir pas mane su tokiu margumynu tai jau tikrai betvarke gautusi doh.gif
beja, as sakiau, kad per stikla nieko nesimato- musu ne baltas, o kakavinis gal ar rudas. jei netikit, galesiu nufotografuoti ax.gif
Atsakyti
Tas kampas Vyytės virtuvėj gan įdomiai žiūrisi g.gif Jokios jo naudos neįžiūriu schmoll.gif Netgi man atrodo, kad yra nepatogu prieit prie viryklės. Bet kiekvienam savo. Šiaip virtuvės spalvos gan malonios, daiktų daugoka tongue.gif Dėl dydžio, tai aš už dideles virtuves ir už daug spintelių, jei tik yra galimybė. Pas mane būtent tokia ji ir yra, su daug spintelių ax.gif Kai prisiruošiu nufotografuot, būtinai įdėsiu, nes ją rengdamasi buvau nuolatinė šios temos skaitytoja biggrin.gif ir labai džiaugdavausi visomis foto.
Atsakyti
aš apie tas kurios nepatinka tiesiog p[atyliu, o jei patinka pagiriu ax.gif visokių virtuvių reik bigsmile.gif visokių idėjų galima pasisemt tongue.gif

o mūsų nauji metai prasidėjo laaabai linksmai lotuliukas.gif vakar apsiuvom gipsu virtuvę bigsmile.gif reik grindų plytkas išklijuot... šeštadienį baldus nori atvežt.. tai jei spėsim galės ir surinkt.. jei ne tai atvažiuos vėliau surinkt...

tik va ar su sienom kolkas nieko nedarysiu nes nežinau ką daryt doh.gif bus žalias gipsas lotuliukas.gif įdėsiu jum parodyt.. gal kokią mintį pametėsit ax.gif

ir dar dėl kriauklės... pas mane stalviršis toks šviesus kreminis bus... nu beveik baltas g.gif tai daba galvoju ar pirkt tą akmens masės šviesią kriauklę ar apsistot ties paprasta ax.gif nes man kaip ne buožei tai kainų skirtumas nemažas ax.gif pradžioj galvojau kad lievai atrodys ta sidabrinė kriauklė prie šviesaus stalviršio.. ale paskui pagalvojau kad šalia bus sidabrinė orkaitė... g.gif kuris dar irgi nenusipirkau, nes neišsirenku lotuliukas.gif doh.gif

siaubas.. kai dariausi bute virtuvę tai jokių problemų nebuvo.. žinojau kas ir kaip... o dabar košmaras doh.gif
Atsakyti
O man atrodo irgi prasideda košmarai... g.gif blink.gif
Niekaip negaliu susigalvoti ko noriu...nežinau ar daryt raudona virtuvę vien dėl to, kad turėsim raudona sofą, ar daryt kažką niautralesnio, bet niekur nerandu nieko ypatingo...net negaliu įsivaizduoti...gal žinot kokių gerų puslapių, kur yra nemažai idėjų virtuvei ir dar klausimukas, kas turit blizgias virtuves, ar labai terliojasi blizgus paviršius? nes jei taip, kaip langas tai tada labai daug valymo.. doh.gif blink.gif
Atsakyti