Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Saja @ 2008 01 02, 12:56)
ji iš pradžių pakeitė savo niką, o paskui iš viso išsiregistravo

jo tiksliai bigsmile.gif pas ją raudona buvo thumbup.gif dabar ji Abo rolleyes.gif

QUOTE(delita @ 2008 01 02, 12:57)
man graaazu  wub.gif ... tik jus man blondinei, paaiskinkit, kas ten toks aukstas, virs kriaukles, virs krano  g.gif

super dalykėlis thumbup.gif aš labai tokio norėjau.. bet diedas nesutinka wink.gif ten kranas toks judantis.. į kibirą gali prisipilt ant žemės.. nes jis visas lankstos thumbup.gif naudojaus tokiu kai restorane dirbau... super
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2008 01 02, 14:04)
elva, stai cia, tik fotografuota vakare tai nelabai matosi. o po stiklu kur viena dezute matosi, tai tuo metu ji buvo prie pat krasto. ir stiklas diena biski sviesesnis:
http://www.supermama...?...9217&st=300

Almuka, labai jauki virtuve thumbup.gif Pati irgi noriu siltu spalvu virtuvej-svetainej, nes jos duoda labai daug jaukumo... smile.gif Na, bet labiausiai patiko kedes... wub.gif
Atsakyti
aciu ax.gif
siaip esu visiskai patenkinta, isskyrus- niekada ne uz ka nedeciau sviesiu plyteliu grindims mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2008 01 02, 14:22)
niekada ne uz ka nedeciau sviesiu plyteliu grindims mad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir aš rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2008 01 02, 14:14)
aciu, ten ir naudojames, i spinta vyras rozete prijunge, o naudojames ne kasdien tai labai patogu ax.gif

hm.. reikes pagalvot apie tai g.gif
Atsakyti
Na norėčiau jūsų kritikos mano virtuvytei, kodel nupiešė juodas dureles tikrai nežinau bet tokių nebus. Bėda ta, kad kairėje gartraukio pusėje prie šaldytuvo eina dujų vamzdis.. galvojau gal spinteles ten daryt iš abiejų pusių bet erdvę užgriozdina. Gal jūs ka patartumėt 4u.gif ?Virtuvės projektas
Atsakyti
QUOTE(Bettina @ 2008 01 02, 15:42)
Na norėčiau jūsų kritikos mano virtuvytei, kodel nupiešė juodas dureles tikrai nežinau bet tokių nebus. Bėda ta, kad kairėje gartraukio pusėje prie šaldytuvo eina dujų vamzdis.. galvojau gal spinteles ten daryt iš abiejų pusių bet erdvę užgriozdina. Gal jūs ka patartumėt 4u.gif ?Virtuvės projektas

o kokiame aukšyje tas dujų vamzdis? Pas mus irgi yra, tai pridengiu lentynėle ar prieskonine ant relingo kabinama - ir taviškėj gal panašiai galima g.gif pas mane tai dujų vamzdis pačiame kampe ir keliolika cm virš stalviršio išlindęs užtat pakanka to.
Dėl projekto tai nekritikuosiu, nes pradėjau čia patarimus rašyt ir žiūriu kad "perdėlioju" viską taip, kaip pas mane doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bettina @ 2008 01 02, 16:42)

Labai graži virtuvikė, mes taip pat darysime su desiniaja virtuves puse, t.y ten pastatysim kedes, bus tarsi bariukas, bet kiek matau, tai pas jus gausis normalus spinteliu gylis toje vietoje, kur stoves tas staliukas, nes pas mus spinteles gylis gavosi tik apie 30-35cm, del to, kad palikom vietos, kad kojos galėtu pasikišti... doh.gif unsure.gif

o gal pas jus cia nebus stalas sedejimui? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guod@: 02 sausio 2008 - 17:20
QUOTE(Almuka @ 2008 01 02, 14:22)
siaip esu visiskai patenkinta, isskyrus- niekada ne uz ka nedeciau sviesiu plyteliu grindims mad.gif

O aš saviškėmis tamsiomis nepatenkinta,nes kiekvienas lašas matosi ir rezgu planus gal išlupti ir pakeisti į šviesias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bettina @ 2008 01 02, 15:42)

Man irgi patiko projektukas thumbup.gif As tavo vietoj gartraukiui is sonu jokiu virsutiniu spinteliu nebedeciau, nes is sonu nera labai daug tuscios erdves, o ir gartraukis - paciam vidury, tai atrodo tikrai graziai mirksiukas.gif Be to, virsutiniu spinteliu ir taip nemazai gaunasi mirksiukas.gif Tik as nedaryciau ju tokiomis siauromis dvigubomis durelemis...na bet cia jau mano nuomone, nes man tokios dureles biski kazko primena senuosius virtuvinius baldus... blush2.gif

QUOTE(Guod@ @ 2008 01 02, 17:18)
Labai graži virtuvikė, mes taip pat darysime su desiniaja virtuves puse, t.y ten pastatysim kedes, bus tarsi bariukas, bet kiek matau, tai pas jus gausis normalus spinteliu gylis toje vietoje, kur stoves tas staliukas, nes pas mus spinteles gylis gavosi tik apie 30-35cm, del to, kad palikom vietos, kad kojos galėtu pasikišti... doh.gif  unsure.gif

o gal pas jus cia nebus stalas sedejimui? doh.gif  biggrin.gif

Guod@, o kada zadat uzsakinet baldus? Labai butu idomu gyvai pamatyti dar viena virtuvele su spintelemis-stalu (nes pati tokios jau noriu biggrin.gif )

Papildyta:
Tiesa, Bettinos virtuveleje dar kriaukle deciau i tas spinteles, virs kuriu - visa eile virsutiniu spinteliu - bent jau man taip butu daug patogiau - cia pat produktus nuplauni, supjaustai ir cia pat meti i puoda - nereiktu tiek daug sukinetis aplink savo asi biggrin.gif O ir siaip prie to baruko maloniau butu sedet, kai nereiktu pastoviai ziuret i ta kriaukles skyle...Bet cia tik mano nuomone, nors siaip moderniose virtuvese dabar daug kur dedamos ir kriaukles ir virykles ten pat, kur valgai...
Atsakyti
Ačiū už nuomones, pas mus ten numatyta vieta prisėdimui prie ale bariuko, bet spintelės yra standartinio pločio, tik stalviršis ilgesnis...
O del spintelių prie gartraukio man ir gražiau be, bet va vamzdis visą vaizdą gadina... nesumanau kaip jį ten paslėpt g.gif

Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2008 01 02, 16:10)
o kokiame aukšyje tas dujų vamzdis? Pas mus irgi yra, tai pridengiu lentynėle ar prieskonine ant relingo kabinama - ir taviškėj gal panašiai galima g.gif pas mane tai dujų vamzdis pačiame kampe ir keliolika cm virš stalviršio išlindęs užtat pakanka to.

Raganėle, smagu kad isikūrėt jau biggrin.gif . Virtuvės visiškai perstumdyti tai jau nebeišeis, tik spintutes galima biggrin.gif Gal galėtum įdėti foto kaip atrodo tavo vamzdis su spintute? nu pas mus jis toje vietoje leidžias žemyn doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bettina: 02 sausio 2008 - 18:04
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 02, 15:17)
jo tiksliai  bigsmile.gif  pas ją raudona buvo thumbup.gif  dabar ji Abo  rolleyes.gif

Aaa, aišku... rolleyes.gif.

QUOTE(Bettina @ 2008 01 02, 16:42)

Graži virtuvė thumbup.gif. Pastabos mano būtų kaip ir elvos drinks_cheers.gif, ir dar patarsiu nuleisti žemiau orkaitę su mikrobange. Del dujų vamzdžio - gal jį tiesiog gipsu galima apsiūti? g.gif Dar viena forumietė rodė, kaip vamzdį uždengė tokiom siauromis lentynėlėmis prieskoniams, kaip stulpelis su lentynėlėmis atrodo. Gaila, dabar sugedęs kompas, kuriame buvau išsaugojusi tą nuotrauką doh.gif.
Atsakyti