Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(lietutis @ 2007 12 13, 11:56)
Niu bet, panos, as suprantu, kad norisi kuo greiciau pasirodyti, bet mokekit ir kritika priimti del neuzbaigtumo. Ir didele erdve, Pikolo, manau, cia ne prie ko, svarbu svarbiau svarbiausia - praktiskumas ir nors truputi pataikymas i dizaino remus 4u.gif taip ir sakyk, kad akivaizdziai buvot suplanave didesni gartrauki, o nusipirkot toki, koks yra.

jūsų komentaras labiau panašus į kabinėjimąsi... man atrodo, kad pikkolo labai normaliai kritiką priima, o jūs su tuo negalit susitaikyti ir nutarėt įkirsti, prisiknisti, prisikabinti... šiaip manau, kad kiekvienam savo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2007 12 16, 12:38)
Na,rodau 2 projektus,kuriuos pasiūlė dizainerė.Sakykit savo nuomonę,jei pastebit kokių trūkumų  ax.gif Man paciai tai labiau patinka 2 var.tik noretus dar siek tiek atviru lentyneliu,gal sakau po spintute dar padaryt g.gif desinej  pusej neiseina det nes eina duju vamzdis.Ir desinej pusej stalcius darysiu ne 3 o 4.

Man, asmeniškai, norisi kuo mažiau atvirų vietų - taip lyg ir tvarkingiau.
Ką pastebėjau, kad kriauklė prie pat sienos, kaip supratau. Pas mus irgi tas pats. Kažkaip tik kai sumontavo, apie tai pagalvojau. Siena dažyta šviesiai. Greičiausiai, "gražiai" apsitaškys. Plokštė ten vienaip ar kitaip bedėtum, vis tiek ne į temą gaunasi. Pagalvok, ar pas tave tos bėdos nebus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 12 16, 15:21)
Man, asmeniškai, norisi kuo mažiau atvirų vietų - taip lyg ir tvarkingiau.
Ką pastebėjau, kad kriauklė prie pat sienos, kaip supratau. Pas mus irgi tas pats. Kažkaip tik kai sumontavo, apie tai pagalvojau. Siena dažyta šviesiai. Greičiausiai, "gražiai" apsitaškys. Plokštė ten vienaip ar kitaip bedėtum, vis tiek ne į temą gaunasi. Pagalvok, ar pas tave tos bėdos nebus  4u.gif  mirksiukas.gif

As ir daug atviru vietu nenoriu,na bet siek tiek visai nieko,mat labai megstu zvakes mirksiukas.gif o dar galvoju ten issideliot savo minetiurinius gerimu buteliukus,man atrodo kazkiek pagyvintu vaizda g.gif Nes ant darbastalio pas mane buna tuscia,(patinka kai viskas suslepta)..ir sienos tuscios..Tai bijau kad neatrodytu baldai kaip ekspozicijoj-tusti.Okas del sienos tai ji pas mane ir pries kriaukle ir sone jos klijuota plytelemis,taip kad problemu jokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2007 12 16, 15:54)
As ir daug atviru vietu nenoriu,na bet siek tiek visai nieko,mat labai megstu zvakes mirksiukas.gif o dar galvoju ten issideliot savo minetiurinius gerimu buteliukus,man atrodo kazkiek pagyvintu vaizda g.gif Nes ant darbastalio pas mane buna tuscia,(patinka kai viskas suslepta)..ir sienos tuscios..Tai bijau kad neatrodytu baldai kaip ekspozicijoj-tusti.Okas del sienos tai ji pas mane ir pries kriaukle ir sone jos klijuota plytelemis,taip kad problemu jokiu smile.gif

Žiūrėk, kaip tau geriau su buteliukais ar pan. 4u.gif Aš, kai nemėgėja tvarkytis ir dulkių šluostyti, linkusi viską slėpti ax.gif

O kad plytelės bus, tai tada viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 12 16, 16:11)
Žiūrėk, kaip tau geriau su buteliukais ar pan.  4u.gif  Aš, kai nemėgėja tvarkytis ir dulkių šluostyti, linkusi viską slėpti  ax.gif

O kad plytelės bus, tai tada viskas  thumbup.gif

Nemanau kad ten reikalaus dideliu pastangu,karta per savaite brukstelsiu mirksiukas.gif juk vistiek viska tenka prasivalyt,ir nepasakyciau kad man tas nepatiktu rolleyes.gif
Atsakyti
Zebrina, o kur šaldytuvas stovės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Damkė @ 2007 12 16, 17:36)
Zebrina, o kur šaldytuvas stovės? blush2.gif

Pas mus irgi panašiai virtuvė per visą sieną. Kadangi vietos pas mus nedaug, dar dalį reikalo langas su žemesne palange užima, teko šaldytuvo prie priešingos sienos statyti - gyvenimas toks rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus panašiai smile.gif O dar indaplovę labai norėčiau artimiausiu metu nusipirkti, tai teks šaldytuvui keliauti į kitą kampą.
Atsakyti
QUOTE(Damkė @ 2007 12 16, 17:54)
Pas mus panašiai smile.gif O dar indaplovę labai norėčiau artimiausiu metu nusipirkti, tai teks šaldytuvui keliauti į kitą kampą.

Tai pas mus, jei ne indaplovė, būtų tilpęs nabagas. Bet gal ir gerai - darbastalis didesnis gaunasi ax.gif
Atsakyti
sveiki,
reikia patarimo.Kaip galima suderint baltą buitinę techniką,kurios dabar tikrai negalim pakeisti su metalinėm rankenėlėm ir plautuve(nes baltos rankenėlės tikrai ne kas)? 4u.gif
rytoj atvažiuoja projektuot baldų,o aš niekaip nesugalvoju ką daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2007 12 16, 14:38)
Na,rodau 2 projektus,kuriuos pasiūlė dizainerė.Sakykit savo nuomonę,jei pastebit kokių trūkumų  ax.gif Man paciai tai labiau patinka 2 var.tik noretus dar siek tiek atviru lentyneliu,gal sakau po spintute dar padaryt g.gif desinej  pusej neiseina det nes eina duju vamzdis.Ir desinej pusej stalcius darysiu ne 3 o 4.

user posted image
user posted image

Man pirmas labiau patinka ax.gif
o pati nebandei projektuotis, atrodo nieko sudėtingo šitame projekte nėra unsure.gif
ir kiek kainuos (jei nepaslaptis) šį paslauga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolė: 16 gruodžio 2007 - 19:18
QUOTE(julem @ 2007 12 16, 18:52)
sveiki,
reikia patarimo.Kaip galima suderint baltą buitinę techniką,kurios dabar tikrai negalim pakeisti su metalinėm rankenėlėm ir plautuve(nes baltos rankenėlės tikrai ne kas)? 4u.gif
rytoj atvažiuoja projektuot baldų,o aš niekaip nesugalvoju ką daryt g.gif

O kokios spalvos baldų norėtum? Gal tiesiog ne rankenėles, o stalviršį, pavyzdžiui, baltą daryti arba labai šviesų ax.gif

QUOTE(Jolė @ 2007 12 16, 19:18)
Man pirmas labiau patinka  ax.gif
o pati nebandei projektuotis, atrodo nieko sudėtingo šitame projekte nėra  unsure.gif
ir kiek kainuos (jei nepaslaptis) šį paslauga  blush2.gif

Mums už dyką suprojektavo. O kaip kitaip užsakymą paduoti?
Atsakyti