Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(zebrina @ 2007 12 13, 19:48)
Na kolkas lyg ir nieko,pirma karta su tuo susiduriu tai nelabai zinau kaip ten kas turi vykti ax.gif ji ten pasimatavo,pasibraize,issirinkau stalvirsi ir plokste(ir koks sutapimas,ji tik iejus man pasiule tokia spalva kokia as buvau jau issirinkus salone ,sako labai tinka prie sienu smile.gif na maloniai nustebino)tai va ryt i el.pasta atsius projekta ir tada konkreciau viska derinsim,ir kaina suzinosiu...jau jauciu maza nepasirodys doh.gif

tai gausi projekteli tai imesk mums cia pasirodyt, gal ka patarsim, pasiulysim, papeiksim, pagirsim biggrin.gif o beja is kokios firmos dizainere daro projekta, ar individualiai ieskojotes dizaineres ir siaip jei ne paslaptis kiek kainuoja projekto padarymas ? ax.gif

QUOTE(Bomba @ 2007 12 14, 11:07)
prie visu komentaru Pikolo, tai dar prideciau pastebejima- ar nebutu patogiau perdarius saldytuvo dureles i kita puse ?  ax.gif

as tai suprantu, kadangi virtuvele dar neisbaigta, tai sitas darbelis dar ateityje laukia ax.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduot plokščių gamintojus? Girdėjau, kad geriausios yra vokiškos ir austriškos plokštės. O kokiu firmu rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Sirrena @ 2007 12 14, 11:57)
Gal galit rekomenduot plokščių gamintojus? Girdėjau, kad geriausios yra vokiškos ir austriškos plokštės. O kokiu firmu rinktis?

is Lietuvos rinkoje esanciu ploksciu geriausios yra vokiskos Termopalo ir austriskos Egger plokstes. Toliau sakyciau seka tokios kaip vokiskos Wodego, austriskos Kaindl, vokiskos Pfleiderer. Prie paprastesniu ir prastesniu priskirciau visokias lenkiskas Grajewo, lenkiskas Kronopol, latviskas Bolderaja ir t.t. Labai sunku butu visas suskirstyti ir isvardyti, nes rinka vis dideja. rolleyes.gif

pagrindiniai ploksciu tiekejai:
termopalas
s.k.s.
rezetas
Darval
finu medis
ulmas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 14 gruodžio 2007 - 11:16
QUOTE(Forma @ 2007 12 14, 12:13)
is Lietuvos rinkoje esanciu ploksciu geriausios yra vokiskos Termopalo ir austriskos Egger plokstes. Toliau sakyciau seka tokios kaip vokiskos Wodego, austriskos Kaindl, vokiskos Pfleiderer. Prie paprastesniu ir prastesniu priskirciau visokias lenkiskas Grajewo, lenkiskas Kronopol, latviskas Bolderaja ir t.t. Labai sunku butu visas suskirstyti ir isvardyti, nes rinka vis dideja.  rolleyes.gif

pagrindiniai ploksciu tiekejai:
termopalas
s.k.s.
rezetas
Darval
finu medis
ulmas

Labai labai ačiū aciuks.gif
Atsakyti
mūsų Egger firmos plokštės thumbup.gif finų medis cinamonas, ir alabasteris, labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 12 14, 15:11)
mūsų Egger firmos plokštės  thumbup.gif finų medis cinamonas, ir alabasteris, labai patenkinta  thumbup.gif

Na bet kaip keista - jūsų virtuvė man kaip iš svajonių. O kai žiūriu tas spalvas atskirai interneto puslapy - atrodo nė už ką tokių nesirinkčiau biggrin.gif Tada ir pagalvoji kaip reikia profesionalo pagalbos - kad tikrai pasakytų ko aš noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 12 14, 14:25)
Na bet kaip keista - jūsų virtuvė man kaip iš svajonių. O kai žiūriu tas spalvas atskirai interneto puslapy - atrodo nė už ką tokių nesirinkčiau biggrin.gif Tada ir pagalvoji kaip reikia profesionalo pagalbos - kad tikrai pasakytų ko aš noriu biggrin.gif

spalvas rinktis internete yra apskritai labai sudetingas reikalas, juk net kiekvienas monitorius vis kitaip rodo. todel nesiulau pasikliauti vien ten matomomis spalvomis, reikia pamatyti gyvai.
o del profesionalu, tai jie tikrai nepasakys ko tu nori, jie gali patarti kazkokius spalvinius sprendimus, paderinti prie aplinkos ir patarti, taciau apsispresti teks patiems. nebent aklai pasitikite profesionalo skoniu. Juk gyventi reikes jum ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 14 gruodžio 2007 - 13:40
QUOTE(Forma @ 2007 12 14, 10:50)
tai gausi projekteli tai imesk mums cia pasirodyt, gal ka patarsim, pasiulysim, papeiksim, pagirsim  biggrin.gif  o beja is kokios firmos dizainere daro projekta, ar individualiai ieskojotes dizaineres ir siaip jei ne paslaptis kiek kainuoja projekto padarymas ?  ax.gif
as tai suprantu, kadangi virtuvele dar neisbaigta, tai sitas darbelis dar ateityje laukia  ax.gif

Daromes firmoj "Audrelina"nezinau ar ji ir kituose miestuose yra,kiek suprantu jie Paneveziecia,bet ir musu mieste turi salona.Tai va ir ju dizainere daro projekta.Kainavo 100lt.bet sake isskaiciuos is baldu kainos,kas ten zino kaip ten bus g.gif Na bet is pirmo susitikimo panele labai patiko,labai greitai ji ten viska ismatavo,atrodo kad ismano savo darba...biski patarimu dave ax.gif na ziuresim ka vakare ji ten atsius.
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 12 14, 13:25)

pažiūrėjau internete, nu alabasteris tokia geltonai ruda, o pas mane tai balta, tokia pieno baltumo g.gif net susimąsčiau kad gal ne alabasteris, nes aš meistram parodžiau pirštu kokios noriu, prieštai išsirinkusi iš egger atstovų, pavadinimas buvo ten užrašytas white....(kažkoks baltas......ir dar žodelis), o jiems kaip parodžiau iš tos laminato skiautelės buvo dvi baltos, pasirinkau tą pieno baltumo, ne ledo,o į pavadinimą nesigilinau tik girdėjau jie minėjo alabasteris, alabasteris, bet jaučiu pas mane ne alabasteris, o gal kokia premium balta, o gal čia tik internete tokia spalva tamsi atrodo g.gif
ir tas cinamonas kažkoks tamsus čia, ankstesniam puslapyje irgi tamsus atrodė, bet gražiau kažkaip
va kaip
user posted image
Atsakyti
Nu tai aš ir sakau, kad pas Paidukę namuose tikrai gražiau nei internete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 12 14, 15:25)

O gyvai, įtariu, dar gražiau 4u.gif Tikroji spalva dienos šviesoje ir plika akimi matosi smile.gif
aš iš paletės pasirinkau, o natūrojo baldo nebuvau mačiusi. ant mažo lopinėlio matosi kitas atspalvis, raštelis vos vos, o ant mano didelių stalčių nieko schmoll.gif
tik iš labai arti, nosį prikišus .... O taip nieko įpatingo, tamsiai ruda virtuvė verysad.gif
Atsakyti
Na,rodau 2 projektus,kuriuos pasiūlė dizainerė.Sakykit savo nuomonę,jei pastebit kokių trūkumų ax.gif Man paciai tai labiau patinka 2 var.tik noretus dar siek tiek atviru lentyneliu,gal sakau po spintute dar padaryt g.gif desinej pusej neiseina det nes eina duju vamzdis.Ir desinej pusej stalcius darysiu ne 3 o 4.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 16 gruodžio 2007 - 12:45