Įkraunama...
Įkraunama...

Geros mokyklos Kaune

QUOTE(mamutas @ 2006 04 25, 08:55)
Idomu butu suzinoti Jusu pokalbio rezultatus. Ar bus penktokeliai sioje mokykloje?

Direktorė sakė, kad ketvirtadienį vyks posėdis, kuriame vyks balsavimas dėl 5-ų klasių sudarymo. Liepė skambinti penktadienį, tada jau bus viskas žinoma. Jei ką sužinosiu, pranešiu.
Atsakyti
QUOTE(GARBANĖ @ 2006 04 24, 13:49)
Sveikos, mamos  mirksiukas.gif

Jau prasideda atvirų durų sezonas, gal jau kas kur lanketės, kokie įspūdžiai  ax.gif

Mes tai žygiuosime į "Varpelio" pradinę gegužės 3 d. kaip aš sakau, rinktis mokytojos pagal biolaukus  blush2.gif  Nes tai, kad kažkas pasako, kad viena ar kita mokytoja yra gera mano nuomone, dar nieko nereiškia  schmoll.gif

O gegužės 3 ten atvirų durų diena ar kaip?
Mes "Varpelį" atmetėm, nes ten prailginta tik iki 16, tai nei šis, nei tas..
Mes dabar apsistojom ties "Šviesa"...arba "Rūtelė"..nors užkniso ten jų ta sudėtinga priėmimo tvarka schmoll.gif

O jums "Varpelis" prie namų ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 26 balandžio 2006 - 09:57
QUOTE(Balanda @ 2006 04 19, 10:41)
Aciu, Dew drop, uz informacija. Labai gerai, kad yra apsauga, kad padinukai mokosi atskirame aukste. Gal galit pakomentuoti, kaip ten po pradiniu klasiu baigimo? Ar jusu dukrele perejo i kita mokykla - nelabai supratau- ir del ko?

mano dukrelė neperėjo į kitą mokyklą, toliau mokomės S.Nėries mokykloje 5-oj klasėje ir , manau, mokysimės iki galo. Neseniai buvo mokyklos bendruomenės susirinkimas, direktorius sakė, kad mokykla papuolė į kažkokią finansavimo programą ir per kelis artimiausius metus bus renovuojama ir tvarkoma. Šiaip kad stengiamasi mokyklos lygį pakelti, tai labai juntama. Daug jaunų energingų mokytojų, suremontuotos aktų ir sporto salės, yra visokių programų, būrelių ir t.t. Blogybė yra ta, kad kelis metus reikia mokytis po pietų

QUOTE(SANTA @ 2006 04 19, 19:09)
Taip ,mes eisime i sia mokykla ir rinksimes ta jaunesne mokytoja(nu uzmirsau pavarde doh.gif ),o tos vyresnes pavarde Kastanauskiene.

Kastanauskienė mokė mane pačią blush2.gif tada buvo dar jauna, bet šiaip tikrai normali mokytoja. Aišku, dabar jau senstelėjusi... Super mokytoja tai Švedienė, o kitų kaip ir nelabai žinau...

QUOTE(Balanda @ 2006 04 20, 09:28)
Mes irgi zadam i Salomeika pasizvalgyti uzeiti. Siaip tai mano vyras ja baiges, bet laikai keiciasi.....Nors pradinukai, sake, ir anksciau mokesi III aukste.

O kuriais metais tavo vyras ją baigė, jei ne paslaptis? g.gif Gal dar koks mano klasiokas netyčia biggrin.gif
Pradinukai mokosi III trečiame aukšte jau daugiau nei 20 metų. Gal ten šiek tiek durnai, kad yra platūs laiptai gale koridoriaus, nuo kurių judresni vaikai mėgsta palakstyti ir gali nusiversti. Bet į valgyklą pirmam aukšte jie eina atskiru laiku, juos kaip viščiukus veda mokytojai, tualetai pas juos taip pat atskiri ir suremontuoti, tai didžkiai mažiukų nelabai turi galimybės ir nuskriausti ar apstumdyti.
Atsakyti
QUOTE(Dew drop @ 2006 04 26, 11:10)
Kastanauskienė mokė mane pačią  blush2.gif tada buvo dar jauna, bet šiaip tikrai normali mokytoja. Aišku, dabar jau senstelėjusi... Super mokytoja tai Švedienė, o kitų kaip ir nelabai žinau...

O Kastanauskienė kartais ne tokia smulki ir įdomių akių formų moterytė? g.gif
Atsakyti
Dew drop mes su vyru irgi baige S.Neries mokykla ir mano mokytoja metus lyg g.gif buvo irgi Kastanauskiene ,ziurek kad klasiokai nebutume biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žuvė @ 2006 04 26, 11:18)
O Kastanauskienė kartais ne tokia smulki ir įdomių akių formų moterytė?  g.gif

...smulkute jos nepavadinciau ,o akiu forma idomi biggrin.gif turbut apie ta pacia ir galvoji
Atsakyti
Dew drop, Santa, - mano vyras, turbut, uz jus gerokai vyresnis ir daug anksciau mokykla baiges....Simet jie organizuojasi klases susitikima 25 m. baigimo proga.
...O Santa, gal "isduotum" savo dukrytes varda, jei isties ji lanke ta pacia daerzelio grupe su mano vyruku, jam linksmiau butu, kad kazkas is pazistamu eis i ta pacia mokykla/ ar net klase wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2006 04 26, 11:20)
Dew drop mes su vyru irgi baige S.Neries mokykla ir mano mokytoja metus lyg  g.gif buvo irgi Kastanauskiene ,ziurek kad klasiokai nebutume  biggrin.gif
Papildyta:

...smulkute jos nepavadinciau ,o akiu forma idomi  biggrin.gif turbut apie ta pacia ir galvoji

QUOTE(Balanda @ 2006 04 26, 11:38)
Dew drop, Santa, - mano vyras, turbut, uz jus gerokai vyresnis ir daug anksciau mokykla baiges....Simet jie organizuojasi klases susitikima 25 m. baigimo proga.
...O Santa, gal "isduotum" savo dukrytes varda, jei isties ji lanke ta pacia daerzelio grupe su mano vyruku, jam linksmiau butu, kad kazkas is pazistamu eis i ta pacia mokykla/ ar net klase wub.gif

sorry, kad neį temą, o kelintų baigimo esat ar vyrai yra? Pati esu baigus šią mokyklą, tik pradinę baigiau kitur wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2006 04 26, 11:38)

Kamile mano dukriukas ,turetu prisimint tavo vyrukas biggrin.gif pernai ji lanke peledziuku grupe .O Kamile manes klausia ar tas Pijus aukstas ,didelis biggrin.gif .Ar jau buvot nueje apsiziuret i mokykla ?

QUOTE(Žuvė @ 2006 04 26, 11:43)
sorry, kad neį temą, o kelintų baigimo esat ar vyrai yra? Pati esu baigus šią mokyklą, tik pradinę baigiau kitur wink.gif

...baigimo metus reikia paskaiciuot,nes neatsimenu dabar tiksliai doh.gif ,bet gimimo metai mano 72,o vyro 68 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SANTA: 26 balandžio 2006 - 12:50
QUOTE(SANTA @ 2006 04 26, 13:49)
...baigimo metus reikia paskaiciuot,nes neatsimenu dabar tiksliai doh.gif  ,bet gimimo metai mano 72,o vyro 68  ax.gif

geeeras, vadinas klasiokės esam, einu vinjetę klasės studijuot ( nors kirba mintis apie Aelitą tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvė: 26 balandžio 2006 - 13:06
QUOTE(Žuvė @ 2006 04 26, 14:02)
geeeras, vadinas klasiokės esam, einu vinjetę klasės studijuot ( nors kirba mintis apie Aelitą tongue.gif )

geeeras ,ne Aelita as ...bet tikrai klasej tokia buvo biggrin.gif drinks_cheers.gif .Isduok savo varda ,nes numirsiu is smalsumo blush2.gif
Atsakyti
Santa, parasiau tau asmenine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2006 04 26, 09:55)
O gegužės 3 ten atvirų durų diena ar kaip?
Mes "Varpelį" atmetėm, nes ten prailginta tik iki 16, tai nei šis, nei tas..
Mes dabar apsistojom ties "Šviesa"...arba "Rūtelė"..nors užkniso ten jų ta sudėtinga priėmimo tvarka schmoll.gif

O jums "Varpelis" prie namų ar kaip?

Taip prieš porą dienų skambinau į "Varpelį" pasitikslinti, kada atvirų durų dienos, ir man pasakė, kad gegužės 3 d. nuo 8.00 iki 14.00 ax.gif
O dėl prailgintos, kai anksčiau buvau nuėjusi pakalbėti, tai sakė, kad būna įvairiai priklausomai nuo tėvų pageidavimų, bet ne ilgiau kaip iki 17 val. g.gif

Į "Rūtelę" mano draugė dukrą veda, tai sakė, kad išpūstas burbulas apie tą jos gerumą, bet kas liečia komerciškumą, tai doh.gif

"Varpelis" kaip čia pasakius ar arti namų blush2.gif Gyvename prie "IKI-Vitebsko", metų bėgyje išsikraustysime į Romainius, bet mums ši mokykla patogi, nes tiek vyro, tiek mano darbai netoli, močiutės darbas šalia (KTU) ir uošviai šalia mokyklos gyvena blush2.gif
Atsakyti