QUOTE(Balanda @ 2006 04 19, 10:41)
Aciu, Dew drop, uz informacija. Labai gerai, kad yra apsauga, kad padinukai mokosi atskirame aukste. Gal galit pakomentuoti, kaip ten po pradiniu klasiu baigimo? Ar jusu dukrele perejo i kita mokykla - nelabai supratau- ir del ko?
mano dukrelė neperėjo į kitą mokyklą, toliau mokomės S.Nėries mokykloje 5-oj klasėje ir , manau, mokysimės iki galo. Neseniai buvo mokyklos bendruomenės susirinkimas, direktorius sakė, kad mokykla papuolė į kažkokią finansavimo programą ir per kelis artimiausius metus bus renovuojama ir tvarkoma. Šiaip kad stengiamasi mokyklos lygį pakelti, tai labai juntama. Daug jaunų energingų mokytojų, suremontuotos aktų ir sporto salės, yra visokių programų, būrelių ir t.t. Blogybė yra ta, kad kelis metus reikia mokytis po pietų
QUOTE(SANTA @ 2006 04 19, 19:09)
Taip ,mes eisime i sia mokykla ir rinksimes ta jaunesne mokytoja(nu uzmirsau pavarde

),o tos vyresnes pavarde Kastanauskiene.
Kastanauskienė mokė mane pačią

tada buvo dar jauna, bet šiaip tikrai normali mokytoja. Aišku, dabar jau senstelėjusi... Super mokytoja tai Švedienė, o kitų kaip ir nelabai žinau...
QUOTE(Balanda @ 2006 04 20, 09:28)
Mes irgi zadam i Salomeika pasizvalgyti uzeiti. Siaip tai mano vyras ja baiges, bet laikai keiciasi.....Nors pradinukai, sake, ir anksciau mokesi III aukste.
O kuriais metais tavo vyras ją baigė, jei ne paslaptis?

Gal dar koks mano klasiokas netyčia
Pradinukai mokosi III trečiame aukšte jau daugiau nei 20 metų. Gal ten šiek tiek durnai, kad yra platūs laiptai gale koridoriaus, nuo kurių judresni vaikai mėgsta palakstyti ir gali nusiversti. Bet į valgyklą pirmam aukšte jie eina atskiru laiku, juos kaip viščiukus veda mokytojai, tualetai pas juos taip pat atskiri ir suremontuoti, tai didžkiai mažiukų nelabai turi galimybės ir nuskriausti ar apstumdyti.