Įkraunama...
Įkraunama...

Geros mokyklos Kaune

QUOTE(Žuvė @ 2006 04 26, 11:18)
O Kastanauskienė kartais ne tokia smulki ir įdomių akių formų moterytė?  g.gif

na dėl akių nepasakysiu, bet kažkada buvo labai smulki, dabar gal šiek tiek papilnėjusi, bet tikrai ne stambuolė g.gif manau, kad apie tą pačią šnekam drinks_cheers.gif

QUOTE(Žuvė @ 2006 04 26, 11:43)
sorry, kad neį temą, o kelintų baigimo esat ar vyrai yra? Pati esu baigus šią mokyklą, tik pradinę baigiau kitur wink.gif

kada baigei? bigsmile.gif

QUOTE(SANTA @ 2006 04 26, 13:49)
...baigimo metus reikia paskaiciuot,nes neatsimenu dabar tiksliai doh.gif  ,bet gimimo metai mano 72,o vyro 68  ax.gif

mano gimimo metai 71, tai tu mane tikrai turėtum prisiminti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dew drop: 27 balandžio 2006 - 09:48
QUOTE(Dew drop @ 2006 04 27, 10:40)
kada baigei?  bigsmile.gif

90 ar 91 - Mikšytė klasės auklėtoja buvo.
Atsakyti
Zygiuosim ir mes i Varpeli, lankstinuke nurodyta, kad atviru duru diena geguzes 3 nuo 9-14 val.
Buvau nulekus i mokyklele vakar, man patiko - vaikai jauciasi saugiai ir laisvai kaip ir turetu buti, visi su uniformomis, kadangi mokykla darzelyje - manau tai ne taip baisu pirmokeliui kaip kad papultum i didele mokykla, man patiko, kad ji yra atokiau nuo gatves, o be to mums labai netoli - gyvenam prie telekomo, autobusu 1 stotele, bet ir pestute galima drasiai nuzingsniuoti smile.gif

Tad iki susimatymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GARBANĖ @ 2006 04 26, 15:14)
Taip prieš porą dienų skambinau į "Varpelį" pasitikslinti, kada atvirų durų dienos, ir man pasakė, kad gegužės 3 d. nuo 8.00 iki 14.00  ax.gif
O dėl prailgintos, kai anksčiau buvau nuėjusi pakalbėti, tai sakė, kad būna įvairiai priklausomai nuo tėvų pageidavimų, bet ne ilgiau kaip iki 17 val. g.gif

Į "Rūtelę" mano draugė dukrą veda, tai sakė, kad išpūstas burbulas apie tą jos gerumą, bet kas liečia komerciškumą, tai  doh.gif

"Varpelis" kaip čia pasakius ar arti namų  blush2.gif  Gyvename prie "IKI-Vitebsko", metų bėgyje išsikraustysime į Romainius, bet mums ši mokykla patogi, nes tiek vyro, tiek mano darbai netoli, močiutės darbas šalia (KTU) ir uošviai šalia mokyklos gyvena  blush2.gif

Dėl Rūtelės kuo toliau, tuo labiau tikiu tuo burbulu unsure.gif Ir net nežinau ar dar kartą bandysim ten eit šnekėt-labai jau pasikėlę jie ten schmoll.gif
Mes greičiausiai eisim į "Šviesą"-beje ji irgi visai netoli "Varpelio", Rimvydo g...Girdėjau nemažai gerų rekomendacijų iš ten vedančių vaikus, be to direktorė maloniai priėmė ir jau palikau pareiškimą, jokių ten laužymosi nebuvo ar kokių užuominų..
Žodžiu galit dar pasidomėt mirksiukas.gif
Mums labai aktualu prailginta bent iki 17 val., o "Varpely" man sakė, kad dažniausiai būna iki 16..
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 04 27, 10:51)
90 ar 91 - Mikšytė klasės auklėtoja buvo.

Aš baigiau 89 ax.gif Mūsų auklėtoja buvo anglistė Ryškienė. Tai jaučiu, galim būt iš matymo pažįstamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Valio, Dariaus ir Gireno gimnazijoj, taip pat aplinkinese centre leido formuoti penktasias klases. thumbup.gif Mum dar siemet nereikia, bet jei jau leido, tai gal ir leis uz poros metu... Viliames. thumbup.gif
Atsakyti
leido 5 klases ir Varpo ir jablonskio
Atsakyti
Laba diena mamos 4u.gif
aš čia mačiau kad yra mamų kurios leidžia savo vaikus į panemunės pradinę mokyklą. man šiaip bus patogiausia ten vesti savo pirmoką, nes ir dabar lankome darželį šalia tos mokyklos. kaip supratau norint ten patekti yra pradinis įnašas į mokyklą. tai sakykim tiek jau kaip nors sukrapštysim. bet kiek maždaug išleidžiate pinigų toliau??????ar yra renkama kas mėnesį????? ir po kiek. nes mano draugė į kitą mokyklą negalėjo leisti savo vaiko kai kas mėnesį reikėdavo į klasės fondą mokėti nuo 50 iki 100 lt.
Atsakyti
mano sunus lanke senamiescio pradine mokykla. buvome labai labai patenkinti. Beja prieme be jokiu kysiu, direktore leido pasirinkti norima mokytoja. Mokykloje tikrai neblogai maitina, daug bureliu, prailginta grupe. bet vistiek pradinokui, manau, svarbiausia mokytoja- jei ji gera, tai ir bloga mokykla bus gera. Mano sunaus mokytoja tikrai labai labai gera, nors reikli, bet vaikai ja myli. net dabar kai mokomes kitoje mokykloje paskambina ji mums, pasidomi kaip sekasi.
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2006 05 02, 07:15)
mano sunus  lanke senamiescio pradine mokykla.  buvome labai labai patenkinti. Beja  prieme be jokiu kysiu, direktore leido pasirinkti norima mokytoja. Mokykloje  tikrai neblogai maitina, daug bureliu, prailginta grupe.  bet vistiek pradinokui, manau, svarbiausia mokytoja- jei ji gera, tai ir  bloga mokykla bus gera. Mano sunaus mokytoja tikrai  labai labai gera, nors reikli, bet vaikai  ja  myli. net dabar kai mokomes kitoje mokykloje  paskambina ji mums, pasidomi kaip  sekasi.

Labas mirksiukas.gif
O tai kokioj dabar mokykloj?
Ir kodėl išėjot?
Atsakyti
As siandien buvau "prestizineje" mokykleleje "Rutele". Nekoki man vaizda paliko g.gif niekaip nesuprantu kodel ji taip isliaupsinta g.gif is isores tokia apsiurusi, langai nekeisti, lauko sienos apipaisytos vaiku piesiniais, visa pajuodusi verysad.gif nors ir vidus man asmeniskai ne koks schmoll.gif schmoll.gif tikrai yra grazesniu ir jaukesniu pradiniu mokyklu thumbup.gif
Cia atrodo grietineles mokykla, bet man neaisku tada kur nueina tie remimo pinigeliai g.gif
Jau geriau leisti i paprasta, mokykla ir paremti pacia mokykla, atnaujinti langus ar dar kazka, nei moketi direktorei doh.gif doh.gif uz tai kad priima i toooookia mokykla doh.gif

Atleiskit , bet tai tik mano asmenine nuomone blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas galetu patarti apie pradines mokyklas Garliavoje? Kokia ten padetis, kuri mokytoja geriausia?
Atsakyti