Įkraunama...
Įkraunama...

Geros mokyklos Kaune

svetima:) kaip gyvenimas mielas?smile.gif)
kitam mieste mes:) per toli i ta mokykla vazineti:)
Atsakyti
Na, jei garliava nuo kauno toli, tai sorry:)))) Klausiu apie tai nes po keliu metu zadu persikelti i provincija, o dukros mokykla jau laukia:)))
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif

Na tai kaip įspūdis po apsilankymo atvirų durų dienoje ("Varpelyje") ax.gif

Man, tiesą pasakius, gana sunku buvo net ir biolaukais pasikliaunant išsirinkti mokytoją ax.gif , nors vienai (beje kurią man prieš tai gyrė) iškart pajutau antipatiją blush2.gif Beje, viena pažįstama, kuri irgi žada vesti savo vaiką į "Varpelį" irgi sakė, kad ta pati mokytoja labiausiai nepatiko g.gif Dabar blaškausi tarp dviejų ax.gif - labiausiai patiko Zita (bent jau pasirodė pati šilčiausia ir jautriausia) ir Nijolė (miela, bet matosi, kad reikli) ax.gif Bet ko gero pasirinksim griežtesnę blush2.gif Aš už tai, kad vaikas pirmiausiai žinotų savo pareigas, tik paskui drįstų reikšti savo teises ax.gif

Man patiko, kad mokyklos vaikai vaikšto su uniformomis, tik nepatiko jų spalva, nes vienintelė spalva, kurios pakęsti negaliu, yra mėlyna blink.gif Na, bet iš kitos pusės pažiūrėjus, mėlyna yra uniforminė spalva ne vienoje pasaulio valstybių ax.gif

Beje silpna vieta mokykloje - vaikų maitinimas verysad.gif
- maistas atvežamas vienkartiniuose induose, bet palnuoja artimiausiu metu mokykla įsirengti savo valgyklą. Tikėsimės, kad tai bus padaryta kaip įmanoma greičiau ax.gif

Dėl prailgintos grupės...deja, bus tik iki 16 val., bet aš taip nekaltai užklausiau, kad galbūt galėtų ir ilgiau būti, jeigu suinteresuoti tėveliai sutiktų mokėti papildomai. Reikia tikėtis, kad pagalvos ax.gif - bent aš taip galvoju, kad juk jeigu pinigai duodami papildomai, tai ko jų neapimti blush2.gif

Įdomu būtų sužinoti ir kitų įspūdžius blush2.gif
Papildyta:
Ir dar....
Svarbiausia, kad mokykla patiko vaikui - tiesiai šviesiai pasakė "Mamyte, aš nebenoriu eiti į darželį, noriu į šitą mokyklą" thumbup.gif
Kaip akmuo nuo širdies nukrito po šių žodžių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GARBANĖ @ 2006 05 04, 12:36)
Sveikos mamos  smile.gif

Man, tiesą pasakius, gana sunku buvo net ir biolaukais pasikliaunant išsirinkti mokytoją  ax.gif , nors vienai (beje kurią man prieš tai gyrė) iškart pajutau antipatiją  blush2.gif Beje, viena pažįstama, kuri irgi žada vesti savo vaiką į "Varpelį" irgi sakė, kad ta pati mokytoja labiausiai nepatiko  g.gif  Dabar blaškausi tarp dviejų ax.gif - labiausiai patiko Zita (bent jau pasirodė pati šilčiausia ir jautriausia) ir Nijolė (miela, bet matosi, kad reikli)  ax.gif Bet ko gero pasirinksim griežtesnę  blush2.gif Aš už tai, kad vaikas pirmiausiai žinotų savo pareigas, tik paskui drįstų reikšti savo teises  ax.gif

Man patiko, kad mokyklos vaikai vaikšto su uniformomis, tik nepatiko jų spalva, nes vienintelė spalva, kurios pakęsti negaliu, yra mėlyna blink.gif Na, bet iš kitos pusės pažiūrėjus, mėlyna yra uniforminė spalva ne vienoje pasaulio valstybių  ax.gif

Beje silpna vieta mokykloje - vaikų maitinimas verysad.gif - maistas atvežamas vienkartiniuose induose, bet palnuoja artimiausiu metu mokykla įsirengti savo valgyklą. Tikėsimės, kad tai bus padaryta kaip įmanoma greičiau  ax.gif

Dėl prailgintos grupės...deja, bus tik iki 16 val., bet aš taip nekaltai užklausiau, kad galbūt galėtų ir ilgiau būti, jeigu suinteresuoti tėveliai sutiktų mokėti papildomai. Reikia tikėtis, kad pagalvos  ax.gif - bent aš taip galvoju, kad juk jeigu pinigai duodami papildomai, tai ko jų neapimti  blush2.gif

Įdomu būtų sužinoti ir kitų įspūdžius  blush2.gif
Papildyta:
Ir dar....
Svarbiausia, kad mokykla patiko vaikui - tiesiai šviesiai pasakė "Mamyte, aš nebenoriu eiti į darželį, noriu į šitą mokyklą"  thumbup.gif
Kaip akmuo nuo širdies nukrito po šių žodžių  ax.gif

Na , tu kaip visada išsamei aprašei thumbup.gif
Acha, dėl maitinimo nekas-aš irgi atsisakiau kai kurių variantų, kur nepatiko maitinimo politika, nes deja po darbo nėra kada ruošt ypatingų vakarienių..

O vat dėl prailgintos, tai išvis prastai-nes iki 16 mums tikrai netinka-todėl atmetėm "Varpelį", jau ir iki 17 galvoju kaip čia reiks atvažiuot..Nesuprantu ir kaip tie kiti tėvai sugeba taip ankti atsiimt vaikus-negi nieks nedirba šiais laikais g.gif
O gal laisvas grafikas..Nors pas mane irgi gana laisvas, vyras aplamai pats sau viršininkas, bet vis tiek iki 17 baigt darbus tikrai sudėtinga.. unsure.gif

Atsakyti
Svetima,

na, aš asmeniškai dirbu nuo 9 iki 18 val. (nors dažniausiai iš darbo išeinu apie 19 val. blush2.gif ). Tai jeigu vadovaučiausi mokyklos grafiku, tektų išvis nedirbti schmoll.gif Tiesą pasakius, man kurkas didesnė problema atrodo, kad pamokos nuo 8 val. prasideda blink.gif doh.gif Kiek su draugais, kurie dabar turi pirmokėlius, pasišneku visi tą patį kartoja, kad tokiems vaikams labai sunku fiziologiškai taip anksti pradėti pamokas, taip pat tokiu metu susiduriama su kamščių problema gatvėse doh.gif Galėtų pamokos bent jau nuo 8.30 būti ax.gif

Taigi, "Varpelį" rinkomes dėl kelių priežasčių (jau anksčiau minėjau) - mano darbas šalia (Savanorių pr.), vyro darbas netoli (Draugystės g.), be to močiutė KTU dirba, o ir pas pačius senelius į namus po pamokų netoli kiemais kiemais iki "Oranžinių kortų" (ten lygtais dabar Sabonio krepšinio mokykla) būtų nueiti ax.gif
Šiaip tai mano vyras irgi pats sau viršininkas, tai gali savo laiką ir darbus planuoti kaip nori (vadovauti galima ir telefonu mirksiukas.gif ) blush2.gif , tai manau, kad didelių problemų kur vaikui po pamokų vienam dingti nebus g.gif
Beje, dabar pas porą mano bendradarbių vaikai (šiek tiek didesni) patys apie 16 val. po visokių būrelių atkulniuoja ir pasėdi (pamokas ruošia), kol tėveliai darbus baigia ax.gif
Net juokaujame, kad reikės vaikų kambarį įrengti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolintaa @ 2006 05 02, 08:33)
Laba diena mamos 4u.gif
aš čia mačiau kad yra mamų kurios leidžia savo vaikus į panemunės pradinę mokyklą. man šiaip bus patogiausia ten vesti savo pirmoką, nes ir dabar lankome darželį šalia tos mokyklos. kaip supratau norint ten patekti yra pradinis įnašas į mokyklą. tai sakykim tiek jau kaip nors sukrapštysim. bet kiek maždaug išleidžiate pinigų toliau??????ar yra renkama kas mėnesį????? ir po kiek. nes mano draugė į kitą mokyklą negalėjo leisti savo vaiko kai kas mėnesį reikėdavo į klasės fondą mokėti nuo 50 iki 100 lt.

Kas mėnesį dar po 50 Lt "mokyklai" ir 5 Lt "klasei". Ir dar prieš "yptatingas" šventes po kažkiek nuskausmina verysad.gif
Bet visai šalia už tvoros yra Šilo pradinė - tik apsižiūrėkit mokytojas. Tiesa, Panemunės pradinėj šiemet bus labai superinė mokytoja Moginienė, apie kurią gerosios legendos sklinda, tik gali būti, kad jos klasė jau pilna...
Atsakyti
QUOTE(GARBANĖ @ 2006 05 05, 09:52)
Svetima,

na, aš asmeniškai dirbu nuo 9 iki 18 val. (nors dažniausiai iš darbo išeinu apie 19 val.  blush2.gif ). Tai jeigu vadovaučiausi mokyklos grafiku, tektų išvis nedirbti  schmoll.gif  Tiesą pasakius, man kurkas didesnė problema atrodo, kad pamokos nuo 8 val. prasideda  blink.gif  doh.gif  Kiek su draugais, kurie dabar turi pirmokėlius, pasišneku visi tą patį kartoja, kad tokiems vaikams labai sunku fiziologiškai taip anksti pradėti pamokas, taip pat tokiu metu susiduriama su kamščių problema gatvėse  doh.gif Galėtų pamokos bent jau nuo 8.30 būti  ax.gif

O dieve, tik ne tai doh.gif
Tai gi pas daugumą darbas prasideda 8.00..Kažkaip mūsiškė seniai pripratus 7 keltis, nes iki 8 ryto pristatoma į daržą..
Kai turi geruosius senelius netoliese, tai daug problemų atkrenta mirksiukas.gif
Deja, mūsų seneliai toli-kitam mieste, tai tenka dviese suktis kažkaip..
Tikiuosi, kad greitai tie vaikai taps savarankiški-ir sugebės patys iš mokyklos grįžt-na gal ne pirmoj klasėj, bet bent jau kokioj trečioj tai tikrai smile.gif
Nemesi gi darbo dėl to, kad vaikas pradėjo eit į mokyklą.. tongue.gif
Beje susirinkime Suzuki mokykloj man nelabai patiko ta nuostata, kad tėvai turės intensyviai visur dalyvaut-bent kartą per savaitę būt mokykloj ir pan doh.gif Deja, mes galim dalyvaut tik po darbo valandų..tai buvo dar viena priežastis dėl ko Suzuki atsisakėm.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 10 gegužės 2006 - 08:29
O mamos gal žino S.Dariaus ir S.Girėno mokykloje bus 5 klasė šiemet? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. vis skaitau skaitau jusu pasisakymus del mokyklu. mes tai buvom Nemuno mokyklos atviru duru dienoj. man visai patiko ir sako, kad geros mokytojos. tai greiciausiai ir eisim ten. Bet dar galvoju gal pabandyt i Naujalio mokykla. Tik keista, kad ten is kart kviecia i priemima. O kur atviros dienos? g.gif Gal ten ten kokia tarybiniu laiku mokytoja sedi ir siaip noretusi apsiziuret. Gal ka nors zinot ar patart galit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2006 05 10, 08:28)
Beje susirinkime Suzuki mokykloj man nelabai patiko ta nuostata, kad tėvai  turės intensyviai visur dalyvaut-bent kartą per savaitę būt mokykloj ir pan doh.gif  Deja, mes galim dalyvaut tik po darbo valandų..tai buvo dar viena priežastis dėl ko Suzuki atsisakėm.. schmoll.gif

Niekas ten nebuna irnesakyk.gif .
Mums tai patogu 8:30 (yra vaikai, kurie ateina 8 - turi klases raktus) - vyras dirba nuo 9: 00, tai kaip tik isvezioja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Mia#: 10 gegužės 2006 - 11:33
QUOTE(Laimė @ 2006 05 10, 10:22)
O mamos gal žino S.Dariaus ir S.Girėno mokykloje bus 5 klasė šiemet? g.gif

Bus, tik ten užsienio kalba- vokiečių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dygle @ 2006 05 10, 13:42)
Bus, tik ten užsienio kalba- vokiečių. smile.gif

t.y. anglų eina tik kaip papildoma.... Nes anglų k. mokytojų turi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 10 gegužės 2006 - 13:43