Sveikos mamos
Na tai kaip įspūdis po apsilankymo atvirų durų dienoje ("Varpelyje")
Man, tiesą pasakius, gana sunku buvo net ir biolaukais pasikliaunant išsirinkti mokytoją

, nors vienai (beje kurią man prieš tai gyrė) iškart pajutau antipatiją

Beje, viena pažįstama, kuri irgi žada vesti savo vaiką į "Varpelį" irgi sakė, kad ta pati mokytoja labiausiai nepatiko

Dabar blaškausi tarp dviejų

- labiausiai patiko Zita (bent jau pasirodė pati šilčiausia ir jautriausia) ir Nijolė (miela, bet matosi, kad reikli)

Bet ko gero pasirinksim griežtesnę

Aš už tai, kad vaikas pirmiausiai žinotų savo pareigas, tik paskui drįstų reikšti savo teises
Man patiko, kad mokyklos vaikai vaikšto su uniformomis, tik nepatiko jų spalva, nes vienintelė spalva, kurios pakęsti negaliu, yra mėlyna

Na, bet iš kitos pusės pažiūrėjus, mėlyna yra uniforminė spalva ne vienoje pasaulio valstybių
Beje silpna vieta mokykloje - vaikų maitinimas
- maistas atvežamas vienkartiniuose induose, bet palnuoja artimiausiu metu mokykla įsirengti savo valgyklą. Tikėsimės, kad tai bus padaryta kaip įmanoma greičiau
Dėl prailgintos grupės...deja, bus tik iki 16 val., bet aš taip nekaltai užklausiau, kad galbūt galėtų ir ilgiau būti, jeigu suinteresuoti tėveliai sutiktų mokėti papildomai. Reikia tikėtis, kad pagalvos

- bent aš taip galvoju, kad juk jeigu pinigai duodami papildomai, tai ko jų neapimti
Įdomu būtų sužinoti ir kitų įspūdžius
Papildyta:Ir dar....
Svarbiausia, kad mokykla patiko vaikui - tiesiai šviesiai pasakė "Mamyte, aš nebenoriu eiti į darželį, noriu į šitą mokyklą"
Kaip akmuo nuo širdies nukrito po šių žodžių