QUOTE(svetima @ 2006 05 11, 13:59)
Tikiu, kad nebūna

Bet man aplamai nepatiko toks klausimo statymas, nu nesu aš namų šeimininkė, kad galėčiau sau leist aktyviai dalyvaut mokyklos bendruomenės gyvenime, juolab, kai ta mokykla būtų kitam miesto gale
Aplamai dabar kažkokios keistos tradicijos klostosi-nuvežt, parvežt, kuprinę sukraut, dar mokykloj pasirodo gerai būtų pasėdėt..
Mūsų laikais tokių nesąmonių nebuvo-nuvedė tėvai į pirmą rugsėjo pirmąją ir tuom viskas pasibaigė, paskui dar gal per atestatų įteikimus buvo atėję ir tai nepamenu-gal ir ne
O į susirinkimus neidavo ?
Šiaip tai su išsakyta nuomone visiškai sutinku - man irgi nepatinka dabartinė tvarka, kai oreintuojamasi į nedirbančias mamas

Tačiau ir mūsų pačių karta ir vertybės pasikeitė - juk nenorime leisti "betkur", t.y. į arčiausiai prie namų esančią mokyklą

Juk anksčiau tokios problemos ir nekildavo, kaip nuvežti, kaip grįžti ir iki kiek mokykla dirba, nes į mokyklas visi eidavome pagal rajoną, į klases būdavo suskirtoma pagal gyvenamuosius namus (niekas jokių mokytojų nesirinkdavo), patys kulniuodavome į mokyklas ir grįždavome, o iš tų kuriuos tėvai atlydėdavo iki klasės durų, kiti vaikai dažniausiai tyčiodavosi ir mamyčiukais vadindavo

Dabar viskas atvirkščiai - jeigu vaikui iš paskos nesekioji ir visur nedalyvauji, vadinasi bloga mama esi