Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikia "lupti" vaiką?

QUOTE(varveklis @ 2005 04 12, 22:11)
labai gaila vaiku ,kurie gimsta pas tokius ribotus tevus ir nieko negali pasirinkti ir keisti...

100% pritariu. thumbup.gif Tokie vaikai išauga arba alkoholikais ir narkomanais arba tampa mazochistais. sad.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ezys1 @ 2005 04 12, 12:00)
Pasakysiu sitaip : Dirzas yra labai geras dalykas vaikams

Ui ežy ... graži tavo ironija, nors ir nesąmonė user posted image gražiai apmovei tu čia user posted image

QUOTE(varveklis @ 2005 04 12, 23:11)
perskaiciau ir issiziojau..., manau reiketu apriboti teisie gimdyti psichiskai nestabiliems asmenims.. g.gif  schmoll.gif labai gaila vaiku ,kurie gimsta pas tokius ribotus tevus ir nieko negali pasirinkti ir keisti...

Nesusipratusiems irgi būtų ne pro šalį jei apribotų user posted image

QUOTE(ewita @ 2005 04 12, 23:52)
100% pritariu. thumbup.gif Tokie vaikai išauga arba alkoholikais ir narkomanais arba tampa mazochistais.  sad.gif  schmoll.gif

O tie, krie niekad lupt negavę tai nė narkomanais, nė nusikaltėliais turbūt niekada netampa? user posted image
Atsakyti
as nemanau, kad vaikus reikia lupti, tik pagalvokit kas dedasi vaiko galveleje" ji musa pats mylimiausias zmogus???"traumuojama vaiko psichologija "myli ir musa", po to uzauga tokie, kurie dauzo savo zmonas ir ju vaikai kencia... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 04 12, 23:09)
as nemanau, kad vaikus reikia lupti, tik pagalvokit kas dedasi vaiko galveleje" ji musa pats mylimiausias zmogus???"traumuojama vaiko psichologija "myli ir musa", po to uzauga tokie, kurie dauzo savo zmonas ir ju vaikai kencia... cool.gif

Taip thumbup.gif
Deja, galimas dar vienas liūdnas mušamo vaiko minčių variantas "esu niekas, nes mane muša patys artimiausi žmonės". Tokie vaikai dažniau serga depresija, nes jie save jau "nurašė" sad.gif
Atsakyti
Kaip bebaustume vaiką (net nekalbu apie diržą) jis jausis skriaudžiamas artimo žmogaus, jei nesupras už ką...Ar jūs prieš bet kokias bausmes išvis? Aš galvoju, kad bet koks elgesys turi turėti savo pasekmes (ir vaikas tą turi suprasti), kad vaikui neišsivystytų nebaužiamumo ar "pasaulio bambos" sindromas, nes tai irgi laabai nesveika ...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 12 balandžio 2005 - 23:52
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 12, 23:50)
Ar jūs prieš bet kokias bausmes išvis?
user posted image

Aš esu tik fizinių bausmių priešininkė. 4u.gif
Atsakyti
man atrodo ezys nemoka naudotis kompiuteriu ir elektronine erdve doh.gif
reiketu ismokti susirasti kokia tinkamesne tema forume ir ten demonstruoti savo neskoninga ir nevykusia bajeriu ir jumoro artilerija g.gif schmoll.gif
gal i koki anekdotu skyreli..., nematau sitoje temoje vietos tokiems "apmovimams" reikstis.... blink.gif g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2005 04 13, 02:04)
nematau sitoje temoje vietos tokiems "apmovimams" reikštis.... blink.gif  g.gif  schmoll.gif

Tik kodėl manęs neapleidžia keistas jausmas, kad šią temą kaip tik ežys1 ir užvedė? user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ezys1 @ 2005 04 12, 11:00)
Pasakysiu sitaip : Dirzas yra labai geras dalykas vaikams , lupimas padaro vaika geresniu kai vaikai gauna per nuoga subine tada jie suimasto uz ka jie gavo ! Aisku niekada nereik must mazo vaiko kuris dar yra bejegis , bet nuo 5 iki 15 metu vaika galima drasiai lupti ir tikrai pades : Tiesiok jums reik nustatyti savo salygas del visko televizoriaus , parnestu is mokyklos pazimiu , elgesio ir ttt ! Ir jiai sulauza jusu salygas jus tiesiok numaunat kelnias ir ikreciat su odiniu dirzu ! Ir tikrai padeda , tik lupkit ne taip kad vienas smugis ir gana o taip kad pajaustu skausma ilgiau ir dar savo draugams pasigirtu kad gavo per subine tada ir draugai supras kad taip elgtis negalima ! Jiai nuo pirmo karto nepades pades nuo antro jiai nuo antro nepades pades nuo trecio karto bet maanu keliu kartu pades ! Niekada nereik ju gazdint kad paimsit dirza reik visada ji ir paimt ! Taigi padarykit taip ir suprasit kad vaikai bus auksiniai !

Ar gali šitaip rašyti normalus žmogus?Taip pasibaisėjau.Siaubas.Pamačius tokį vaizdą,atimčiau diržą ir tave taip prilupčiau,kad nereiktų daugiau prieš vaiką rankos kelti.Yra tikrai daug efektingesnių priemonių nei mušimas.Visą laik galima susitarti,juo labiau su tokio amžiaus vaikais.
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2005 04 12, 22:11)
perskaiciau ir issiziojau..., manau reiketu apriboti teisie gimdyti psichiskai nestabiliems asmenims.. g.gif  schmoll.gif labai gaila vaiku ,kurie gimsta pas tokius ribotus tevus ir nieko negali pasirinkti ir keisti...

Štai čia labai gera idėja - leisti gimdyti tik prėjusiems asmenybės brandos testus, psichiškai stabilioms ir neribotoms (čia tipo, nesuvokiančioms savo ribų unsure.gif ) personoms. smile.gif Gal tikrai pagerintume žmonių veislę doh.gif biggrin.gif
Tu jau man atleisk, Varvekli, bet nesuprantu tokių kategoriškų žmonių kaip Tamsta schmoll.gif
Vaikų mušimas man irgi ne prie širdies, bet, vakar, kai mano merguželė, atsivedėjusi man įspyrė į pasturgalį, sužverėjau ir gerokai ją papurčiau. doh.gif Aišku, gailiuosi, nes pritariu teiginiui, kad prievarta yra paskutinis bejėgių ginklas...bet tikrai, toj situacijoj pasijutau bejėge. Dabar dėl mano dukters - jin pas mane nuo mažens labai sunkaus, isteriško ir nesuvaldomo charakterio ir visa esmė yra tame, kad kai jai užeina įsiūčio priepuolis, dažniausiai jinai nesiklauso jokių argumentų, o tik klykia ir mušasi cry.gif Dažniausiai paimdavau jos rankas ir laikydavau, kol jai praeidavo pyktis. Blogiausia, kad ji pradėjo tuo naudotis - jinai man pvz. sako, - mama, padaryk, taip kaip aš sakau ir aš neberėksiu ir nesimušiu doh.gif
Dabar skiepai ir galvos plovimas - jei aš nesiimčiau šiokios tokios prievartos jinai iki šiol (jai 7 metai) vaikščiotų neplauta galva ir neskiepyta unsure.gif
Visą laiką jai bandžiau viską demokratiškai aiškint ir ką jūs manot, - jinai labiau gerbia savo tėtį, kuris elgiasi su labai griežtai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolia @ 2005 04 13, 11:07)
Ar gali šitaip rašyti normalus žmogus?Taip pasibaisėjau.Siaubas.Pamačius tokį vaizdą,atimčiau diržą ir tave taip prilupčiau,kad nereiktų daugiau prieš vaiką rankos kelti.Yra tikrai daug efektingesnių priemonių nei mušimas.Visą laik galima susitarti,juo labiau su tokio amžiaus vaikais.

Ir tada tas vaikas, jei tu jo pati neįsivaikintum, atkentėtų trigubai.... Yra kitokių būdų net ir suaugusius auklėti...deja, ne kaži kiek veiksmingi .
Galiu papasakot tai, ką žinau ir mačiau pati - tenka kaime stebėti tokią šeimyną. Močiutė, tėtis ir vaikas. Močiutė tvarkinga moterėlė. Mamos nėra - pagimdė ir dingo. Tėtis diena iš dienos pila, o vasarą kartu (nes neturi kur dėt) kartu tempiasi ir vaiką. Po to girtas sodina vaiką and dviračio bagažniko ir važiuoja namo - griūna, vėl liepia lipt sėst - vaikas bijo, nelipa - tada jam gerokai kliūva. Manai įsikišdamas su fizine jėga prieš tokį padėsi tam vaikui? Tėtis teistas, bet nesėdi tik todėl, kad augina vienas vaiką blink.gif Manot žmonės nieko nedaro? Praneša ir vaikų teisėms - bet jos taip iškart neatlekia, o kai atlekia - močiutė gi tvarkinga, namai švarūs - vaikas aprengtas, pavalgęs ir nežiūrint visko baisiai myli savo tėvą... Viskas kaip ir gražiai atrodo, nors pusė kaimo mato kas darosi iš tiesų blink.gif Teko ir man kartelį su tuo girtu tėvu kalbėti - manot rėkiau, kai bandė aiškint, kad jo sūnus bailys ir ant jo dviračio nelipa? Pabandžiau kitaip - "ale kaip tau faina, tu gi sūnų turi"... Manot kad į tokį požiūrį jam nusišvilpt? O tam kartui ir agresija nuo vaiko nusikreipė kiek... Ir tokiems bent kartais reikia pasijausti gerais tėvais, tam kad elgtųsi kaip geri tėvai. O jei (net jei tai tiesa) visi jam aiškina, kad jis žvėris, tai ir elgiasi kaip žvėris, nes juk ir pats save žvėrimi laiko.
Nelaikau šitos situacijos normalia - man atrodo tam vaikučiui tikrai sveikiau būtų augti kitur, bet šioje situacijoje bandau laikytis taisyklės "jei negali realiai padėti - nepakenk tam vaikui dar labiau" .
cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 13 balandžio 2005 - 11:00
schmoll.gif Skaitau ir galvoju, nejaugi niekada nebaudziat savo vaikų? Mano taip pat mazius isterisko charakterio, ir viskas turi būti pagal jį, jis tycia mėto indus, nes įdomu jam kai pabyra sukės, musa kitus vaikus ir juokiasi, į kompą paleido savo zaislą ir labai juokiasi, jeigu as tik pirstu pagrumoju tai dar ir apspjauna mane doh.gif doh.gif doh.gif tada turiu jau pliaukstelti per uzpakalį, nors paciai ir kaip gaila cry.gif cry.gif cry.gif ir tikrai jis mano pats mylimiausias berniukas pasaulyje heart.gif heart.gif heart.gif as man kartais kraupu ziūrėti kai vaikai tėvus musa, atsikalbinėja drasko akis, o tie su sypsena prataria: NEGALIMA, ir toks vaizdas susidarė kad nei viena is jūsų į kailį vaikystėje nėra gavusi schmoll.gif mano pazystami zmonės kiek zinau visi tą yra patyrę, ir as nuo mamos esu gavusi, bet jau buvo uz ką ax.gif ir nei as nei mano pazystami narkomanais ir alkoholikais neuzaugome drinks_cheers.gif aisku as nekalbu apie smurtą pries vaikus schmoll.gif
Atsakyti