QUOTE(varveklis @ 2005 04 12, 22:11)
perskaiciau ir issiziojau..., manau reiketu apriboti teisie gimdyti psichiskai nestabiliems asmenims..

labai gaila vaiku ,kurie gimsta pas tokius ribotus tevus ir nieko negali pasirinkti ir keisti...
Štai čia labai gera idėja - leisti gimdyti tik prėjusiems asmenybės brandos testus, psichiškai stabilioms ir neribotoms (čia tipo, nesuvokiančioms savo ribų

) personoms.

Gal tikrai pagerintume žmonių veislę
Tu jau man atleisk, Varvekli, bet nesuprantu tokių kategoriškų žmonių kaip Tamsta
Vaikų mušimas man irgi ne prie širdies, bet, vakar, kai mano merguželė, atsivedėjusi man įspyrė į pasturgalį, sužverėjau ir gerokai ją papurčiau.

Aišku, gailiuosi, nes pritariu teiginiui, kad prievarta yra paskutinis bejėgių ginklas...bet tikrai, toj situacijoj pasijutau bejėge. Dabar dėl mano dukters - jin pas mane nuo mažens labai sunkaus, isteriško ir nesuvaldomo charakterio ir visa esmė yra tame, kad kai jai užeina įsiūčio priepuolis, dažniausiai jinai nesiklauso jokių argumentų, o tik klykia ir mušasi

Dažniausiai paimdavau jos rankas ir laikydavau, kol jai praeidavo pyktis. Blogiausia, kad ji pradėjo tuo naudotis - jinai man pvz. sako, - mama, padaryk, taip kaip aš sakau ir aš neberėksiu ir nesimušiu
Dabar skiepai ir galvos plovimas - jei aš nesiimčiau šiokios tokios prievartos jinai iki šiol (jai 7 metai) vaikščiotų neplauta galva ir neskiepyta
Visą laiką jai bandžiau viską demokratiškai aiškint ir ką jūs manot, - jinai labiau gerbia savo tėtį, kuris elgiasi su labai griežtai.
Я не злопамятный, но злой, и память у меня хорошая.
(Liaudies posakis)