Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikia "lupti" vaiką?

is viso matosi karbyne tavo santykis i vaika. tarsi jis neiko pats nesugeba, nieko nesupranta ir gali gyventi tik pagal tavo grieztus nurodymus.
Atsakyti
QUOTE(bremen @ 2005 04 01, 22:35)
Nesupratau karbyne,jei vaikas nesilaidzia galvos isplauti ,ar vaistus atsisako gerti tai iskarto ir musi?Ar as kazka ne taip perskaisiau.

Taigi, kad ne taip tongue.gif mes jas laikom stipriai, taip stipriai (kartais net dviese), kad ta fizinė jėga ir prievarta kur kas didesnė nei toji, kurią panaudoja mama pliaukštelėdama savo atžalai per subiniuką. Ar manai, kad šiuo atveju (skiepų, prievartinio nosies valymo) vaikas to nelaiko "prievarta"? Ar manai, kad tais atvejais vaikas nesijaučia "įžeistas" ? Aiškinti? O tu skaitei, ką moterys rašė - 100 kart paaiškina ir tik kaip paskutinę priemonę diržą panaudoja? doh.gif Paaaskutinę..ne pirmą ir ne kaip privalomą....nereikia visko apversti...Nors žiūriu moki - vartai kaip nori. biggrin.gif
sergi tu smarkiai tu emociskai esi uzstrigusi paauglysteje, kai visiskai nesvarbu ka sako, svarbiausia priestarauti. kaip paaugliui pirmas zodis - ne. nu neisivaizduoju kaip galima per jega plauti vaikui galva tu tiesiog savanaudiskai taupai savo laika ir pastangas ir emiesi lengviausio - tu gi stipresne, stipriai palaikysi ir isplausi lengvai, ar nosi isvalysi.. ka cia dabar uzsiimineti su tuo vaiku, gi vistiek nieko nesupranta kam rekia gaisinti laika ir bandyti ''uzmonyti", nu graziuoju ikalbinti... O tu turbūt sergi tuo pačiu, nes labai jau gerai identifikuoji ligą. Kažkaip įtartina. Ką sako man svarbu, jei nebūtų svarbu tiesiog palinkčiočiau galva ir viskas... Neįsivaizduoji kaip vaikui per jėgą plauti galvą ar nosį valyti? Reiškia pažįsti nedaug vaikų. Nes su tuo susiduria laabai daug tėvų. Ir tie, kurie vaikų niekada gyvenime nelupo ir nelups. Na netikiu, kad tavo vaikas viską daro su malonumu ir nesipriešindamas. Nes taip nebūna. tongue.gif
is viso matosi karbyne tavo santykis i vaika. tarsi jis neiko pats nesugeba, nieko nesupranta ir gali gyventi tik pagal tavo grieztus nurodymus Tu nematai. Tu tiesiog kaltini ir tiek. Kookie dar griežti nurodymai - tarp eilučių perskaitei? blink.gif Kad tik tavo vaikai butų tokie gabūs kaip manieji tongue.gif Beje, aš jų nemušu (įdomumo dėlei), nes dar nepriėjome tos paskutinės priemonės ribos biggrin.gif Bet argi tau įdomu? O anam minėtam pacanui kur spintą užsivertė, tėvelių vietoj turbūt būčiau beržinės košės išrašius...tik tas vaikelis ne mano.
tai tu dvigubai vaika nubaustum, ne tik kad uzsiverte ant saves, bet dar ir tu duotum i kaili . tai gal kai vaikas pargriuna irgi ne paguodi o pareki??? Nubausčiau ne tam, kad dvigubai būtų, o tam, kad pagaliau suprastų, ko daryti negalima ir kad gyvas liktų. tongue.gif Šiuo konkrečiu atveju taip. O kai pargriūna vaikas, patikėk net pas tokį žvėrį kaip aš user posted image atsiranda ir paguodos ir švelnumo, nes tai tikrai ne tas pats, kas spjauti į visus "negalima" ir vartyti baldus.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 02 balandžio 2005 - 00:42
QUOTE(varveklis @ 2005 04 01, 22:48)
sergi tu smarkiai blink.gif tu emociskai esi uzstrigusi paauglysteje, kai visiskai nesvarbu ka sako, svarbiausia priestarauti. kaip paaugliui pirmas zodis - ne. nu neisivaizduoju kaip galima per jega plauti vaikui galva blink.gif  blink.gif tu tiesiog savanaudiskai taupai savo laika ir pastangas ir emiesi lengviausio - tu gi stipresne, stipriai palaikysi ir isplausi lengvai, ar nosi isvalysi.. ka cia dabar uzsiimineti su tuo vaiku, gi vistiek nieko nesupranta blink.gif  blink.gif  kam rekia gaisinti laika ir bandyti ''uzmonyti", nu graziuoju ikalbinti...

nemanau, kad galima šitaip apie žmogų kalbėti, kai visiškai jo nepažįsti. Ar pažįsti jos vaikus ir žinai, kad tikrai tą vaiką galima įkalbėti? Aš ilgai nemėgau plautis galvos, man tai buvo pasaulio siaubas, kol neatradau, kad ją galima išsiplauti be ašarų, paprasčiausiai maudantis upėje (o tai tikrai atsitiko ne ankstyvoje vaikystėje). Yra vaikų, kurie bijo vandens, ir pokalbiai, kol vaikas nuspręs nebebijoti, gali trukti metų metus. Siūlote tiek laiko neplauti vaikui galvos?

tai tu dvigubai vaika nubaustum, ne tik kad uzsiverte ant saves, bet dar ir tu duotum i kaili blink.gif  schmoll.gif  schmoll.gif . tai gal kai vaikas pargriuna irgi ne paguodi o pareki???
is savo gimines zinau, kad kai mano tevas buvo mazas, lakste prie gatves ir vos nepalindo po masina, tai jo tevas, tipo, kad kita karta zinotu ji primuse. ir ka mano tevas nuo tada visa gyvenima mikcioja sad.gif tai cia geras auklejimas??? juk irgi pagal tave galima interpretuoti, kad cia vaiko labui blink.gif , nu kad kita karta saugotusi ir zinotu blink.gif

ir vėl juk nežinote situacijos. Jūsų tėvas gal lakstė šiaip, iš vaikiško smalsumo ir išdykumo. Šitas vaikas užsivertė rūbų spinteles todėl, kad piktybiškai taip elgiasi, ir jis žinojo, kad taip gali atsitikti. Tam vaikui jau nebe 2-3 metai, kad jis nesuprastų, ką suaugusieji jam sako, nesuprastų, priežasties-pasekmės ryšio. Šito vaikas niekas nemušė, viską ką jis daro, yra leidžiama, mama į viską numoja ranka sakydama, kad nežinau aš ką su tokiu jo elgesiu daryti. Nesakau, kad reikia jį mušti, bet ribas vaikas bet kokiu atveju turi žinoti.
Atsakyti
Nepulkit cia Karbynes blink.gif Matot, ji ne karto dar nemuse savo vaiku tongue.gif
Atsakyti

Когда я не могла с падчерицей справится, меня учили все.
Ведь чувство безнаказанности, порождает беспредел doh.gif И с ней не смогли справиться никто- теже гуманные психологи, остановились на ремне.
А когда нервы не выдержали у меня, и собралась ее отвезти в Россию (она была гражданкой России), она спрятала свой паспорт, пришлось идти в полицию, а в полиции сказали МОЖЕТ ДЕВОЧКА НЕ ХОЧЕТ УЕЗЖАТЬ doh.gif И я доказывала в полиции, что нелегальное (виза была просрочена)нахождение на территории Литвы гражданки России могут иметь плачевные последствия rolleyes.gif
А если бы она осталась и жила дальше doh.gif Она точно кого-нибудь из нас убила. unsure.gif
Зачем ратовать за изменение порядков, если не знаем к чему они приведут. Посмотрите на Запад дети судятся с родителями, это ждет и нас.
Atsakyti
As tik pasitikslinau,nebutina iskart su zememis sumaisyti.Mano sunus nemegsta galvos plauti,bet nedarome is to tragedijos,leidziame paciam issiplauti ir musu nervai sutaupyti ir vaikas laimingas.Skiepai nera didele problema nes is anksto tam paruosi vaika,nebent jus prie gydytojos kabineto jam tai pasakote.Tikiu tada,kad vaikas isterikuoti pradeda.
Atsakyti
QUOTE(bremen @ 2005 04 02, 19:04)
As tik pasitikslinau,nebutina iskart su zememis sumaisyti.Mano sunus nemegsta galvos plauti,bet nedarome is to tragedijos,leidziame paciam issiplauti ir musu nervai sutaupyti ir vaikas laimingas.Skiepai nera didele problema nes is anksto tam paruosi vaika,nebent jus prie gydytojos kabineto jam tai pasakote.Tikiu tada,kad vaikas isterikuoti pradeda.

Na matai, mano vaikai dar uz taviškius kiek mažesni, kad galvą patys plautų. Kai paaugs, gal elgsimės taip pat kaip ir tu. tongue.gif Beje to nenoro mes tragedija nelaikome. tongue.gif Na dėl skiepų tai didelės tragedijos, nei ožių ir pas mus nebūna - mes juk irgi kartais mokam su savo vaikais susitarti - tenorėjau pasakyti, kad tai vaikui vistiek labai malonu neatrodo ir tiek...
Jurgita ačiū... rolleyes.gif
Bremen, supratau, kad tik pasitikslinai - tiesiog dauguma ankstesniame poste esančių komentarų skirta Varvekliui, o ne tau...Mėlynai pažymėtos jos citatos, kurios šiaip jau liečia mane. Į jas ir atsakiau...Tau skirta daugių daugiausia 5 eilutės po citatos (kol atsakoma į tavo klausimą). Na jei netyčia užgavau, tikrai persiprašau. user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 02 balandžio 2005 - 19:25
Šitą postą prašyčiau moderatorių pašalinti, nes netyčia buvau sudubliavususer posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 02 balandžio 2005 - 19:29
Tai Karbyne drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bremen @ 2005 04 02, 21:14)
Tai Karbyne  drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
Na man rodosjus nesakot tiesos ir duodat jiems per kaili sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ezys1 @ 2005 04 05, 10:16)
Na man rodosjus nesakot tiesos ir duodat jiems per kaili sad.gif

Galiu prisipazinti, kad labai retai, bet pliauksteliu ranka per subiniuka. Bet tik tada, kai buna tusti kaprizai ir neiseina graziai susitarti. Po lengvo pliaukstelejimo suklusta ir daugiau taip nedaro.
Atsakyti