Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

Aš vakar nusipirkau SHISEIDO tušą, kaip rašo ypatingai ilginantį g.gif Jis yra su plaukeliais, kurie, kai dažai, prisilipdo prie blakstienų bigsmile.gif Šiandien bandysiu, nors kažkada turėjau tokį tušą tik kitos firmos, perpus pigesnį, atrodo vadinosi alix avien ar kažkas pan.,tai buvo super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2007 12 15, 12:43)
Aš vakar nusipirkau SHISEIDO tušą, kaip rašo ypatingai ilginantį g.gif Jis yra su plaukeliais, kurie, kai dažai, prisilipdo prie blakstienų bigsmile.gif Šiandien bandysiu, nors kažkada turėjau tokį tušą tik kitos firmos, perpus pigesnį, atrodo vadinosi alix avien ar kažkas pan.,tai buvo super thumbup.gif

Lauksiu atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos,reikia gero tuso..kuris pailgintu ir patankintu ir kad tik neteptu paakiu!!!!ka patarsit? 4u.gif kaip bourjois tusiukai? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pries kelias pirkau Estee Lauder Magnescopic. Nzn ar as cia nemoku pasidazyt, bet blakstienos sulimpa ir apie akis apsiterlioju - atrodau kaip meskenas verysad.gif
Nezinau ka daryt...turbut reiks mest lauk O gal as pasidazyt nemoku?
Ar kuri nors naudojote sita tusa? Pasidalinkit nuomone...
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2007 12 15, 20:14)
Merginos,reikia gero tuso..kuris pailgintu ir patankintu ir kad tik neteptu paakiu!!!!ka patarsit? 4u.gif kaip bourjois tusiukai? rolleyes.gif

Patarsiu perskaityt bent vieną iš penkių temų ir tada jau bandyt ieškot geriausiai tau tinkančio tušo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 15, 13:05)
Lauksiu atsiliepimu  bigsmile.gif

Pailgino tai gerai, ir užrietė, nes šiiap mano blakstienos labai suprastėjusios, ankščiau man atrodo ir ilgesnės buvo, ir tankesnės g.gif lotuliukas.gif Likau patenkinta rezultatu, nes nesulipino ir blakstienos atrodė ne tik ilgos, riestos, bet ir tvarkingos, atskirtos viena nuo kitos rolleyes.gif

Bet dar labai norėčiau išbandyti tą išgirtą Dior ir YSL lotuliukas.gif
Nes nuotraukose fantastiškai atrodė thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, dar Vitulkos norėjau paklaust, ar ji užrietė blakstienas rietikliu, ar ten su tušu taip gražiai užriest pavyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2007 12 16, 12:59)
P
Papildyta:
Tiesa, dar Vitulkos norėjau paklaust, ar ji užrietė blakstienas rietikliu, ar ten su tušu taip gražiai užriest pavyko g.gif

nea, neberiečiu rietikliu jau seniai 4u.gif Su tušu ten užriesta bigsmile.gif

Turiu pasakyt, kas DIORSHOW Unlimited man visai patinka, labai gražiai pailgina, užriečia, kai tepi kelis sluoksnius blakstienos ir tankesnės išeina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 12 16, 21:19)
nea, neberiečiu rietikliu jau seniai  4u.gif Su tušu ten užriesta  bigsmile.gif

Turiu pasakyt, kas DIORSHOW Unlimited man visai patinka, labai gražiai pailgina, užriečia, kai tepi kelis sluoksnius blakstienos ir tankesnės išeina  rolleyes.gif

Aš irgi neriečiu, nes su tušu visai normaliai užsiriečia biggrin.gif

Nu sekantį reiks pirkt tą Diorshow biggrin.gif

Tiesa, kažkuri minėjo, kad tušo šepetėlį reikia išplauti su muilu ir vandeniu kartą per savaitę. Kažin čia visus tušus reikia taip plauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žibutė: 16 gruodžio 2007 - 22:15
As siuo metu naudoju Lancome Definicils Pro ir Oriflame Wonderlash. Abiem nesiskundziu, bet jeigu vertinti kainos ir kokybes santyki, rekomenduociau Oriflame mirksiukas.gif

Lancome va toks

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 12 16, 22:19)

Turiu pasakyt, kas DIORSHOW Unlimited man visai patinka, labai gražiai pailgina, užriečia, kai tepi kelis sluoksnius blakstienos ir tankesnės išeina  rolleyes.gif

Man Diorshow Unlimited tikrai patiko, ko nepasakyciau apie Black Out schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 17, 01:22)
Man Diorshow Unlimited tikrai patiko, ko nepasakyciau apie Black Out  schmoll.gif

Visiskai pritariu:Unlimited atskiria blakstienas ir uzriecia, o Blackout kazkoks kaip guminis, tik suklijuoja ir istiesina blakstienas net jei su rietikliu uzrieti doh.gif
Kovojau gal 2 savaites su Blackout, paskui nusipirkau estee lauder projectionist o tas ir suseno kosmetinej blush2.gif
Man Dior Blackout papuola i "juodaji" sarasa, kartu estee lauder magnescopic.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 17, 00:22)
Man Diorshow Unlimited tikrai patiko, ko nepasakyciau apie Black Out  schmoll.gif

As jau antra savaite Black out dazaus, tai is pradziu gana neryskiai daze, o dabar kai kazkiek sutirstejo visai neblogai, nors virsutines blakstienas man irgi kazkaip istiesina g.gif Ziuresiu kas toliau bus, antra karta ar pirkciau dar nezinau g.gif O kas dar butu Eslauda is tokiu ryskiai dazanciu ir storinanciu/ilginanciu/riecianciu/tankinanciu? blush2.gif
Atsakyti