Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

QUOTE(žibutė @ 2007 12 15, 12:43)
Aš vakar nusipirkau SHISEIDO tušą, kaip rašo ypatingai ilginantį g.gif Jis yra su plaukeliais, kurie, kai dažai, prisilipdo prie blakstienų bigsmile.gif Šiandien bandysiu, nors kažkada turėjau tokį tušą tik kitos firmos, perpus pigesnį, atrodo vadinosi alix avien ar kažkas pan.,tai buvo super thumbup.gif

O man nuo šito tušo tokia alergija išsivystė, kad ojojoj, tad atidaviau draugei. Čia gal man taip dėl to,kad nešioju linzes,nu bet su kitais tušais tokių problemų nesu turėjusi.
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2007 12 15, 12:43)
Aš vakar nusipirkau SHISEIDO tušą, kaip rašo ypatingai ilginantį g.gif Jis yra su plaukeliais, kurie, kai dažai, prisilipdo prie blakstienų bigsmile.gif Šiandien bandysiu, nors kažkada turėjau tokį tušą tik kitos firmos, perpus pigesnį, atrodo vadinosi alix avien ar kažkas pan.,tai buvo super thumbup.gif

turejau, tai visai nepatiko, elementariausias tušas. Sakyčiau net prastas schmoll.gif
Paskutinis mano pirkinys Bourjois ultra black naujasis tušas thumbup.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie Yves Saint Laurent MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS g.gif kad greitai dziuna, sita zinau, o ar is tikro duoda gera efekta blakstienoms bigsmile.gif

kas isbande ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 17 gruodžio 2007 - 13:50
QUOTE(biscuit @ 2007 12 17, 13:50)
kokie atsiliepimai apie Yves Saint Laurent MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS  g.gif  kad greitai dziuna, sita zinau, o ar is tikro duoda gera efekta blakstienoms bigsmile.gif

kas isbande ax.gif

labai daug sitoj temoj buvo kalbeta apie si tusa, netingek pasiskaityt mirksiukas.gif man asmeniskai jis nepatiko, jokio dirbtiniu blakstienu efekto man nesigavo ir uzdziuvo migam...
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 17, 13:52)
labai daug sitoj temoj buvo kalbeta apie si tusa, netingek pasiskaityt mirksiukas.gif man asmeniskai jis nepatiko, jokio dirbtiniu blakstienu efekto man nesigavo ir uzdziuvo migam...

einu skaityti blush2.gif

kazin kokia spalva man tiktu, prie mano akyciu g.gif

akiu spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 17 gruodžio 2007 - 14:03
QUOTE(sposa @ 2007 12 17, 13:22)
turejau, tai visai nepatiko, elementariausias tušas. Sakyčiau net prastas schmoll.gif
Paskutinis mano pirkinys Bourjois ultra black naujasis tušas thumbup.gif

Man tai jis labai patinka thumbup.gif Nors šiaip mano blakstienom sunku atitaikyti gerą, kad normaliai atrodytų. Nes jos tokios susivėlusios, tai šis tušas labai tvarkingai padažo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2007 12 17, 13:53)
einu skaityti blush2.gif

akiu spalva

Siulyciau tamsiai ruda arba brown/black jei buna YSL g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 17, 14:13)
Siulyciau tamsiai ruda arba brown/black jei buna YSL g.gif

aciu wub.gif o nuo rodo nebus zvilgnis toks apsiblauses g.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2007 12 17, 13:53)
einu skaityti blush2.gif

akiu spalva

Aš irgi blondinė, tik mano akys tamsesnės, bet visada juodu dažausi. Dar kažkada turėjau tamsiai rudą, bet man geriausia juodu smile.gif
Atsakyti
domina ar kuri bandete bi-cor tusus?
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2007 12 17, 13:50)
kokie atsiliepimai apie Yves Saint Laurent MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS  g.gif  kad greitai dziuna, sita zinau, o ar is tikro duoda gera efekta blakstienoms bigsmile.gif

kas isbande ax.gif

Nuotrauka yra 1 ar 2 psl., ką jis su mano blakstienom padarė biggrin.gif Kaip F_A rašė, tikrai man dirbtinių blakstienų efekto jis nepadarė, nusipirkau, nes labai norėjau išbandyt, bet 2kartą nepirkčiau, nes su pigesniais tušais tą patį galima išgaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 12 17, 15:37)
Nuotrauka yra 1 ar 2 psl., ką jis su mano blakstienom padarė  biggrin.gif Kaip F_A rašė, tikrai man dirbtinių blakstienų efekto jis nepadarė, nusipirkau, nes labai norėjau išbandyt, bet 2kartą nepirkčiau, nes su pigesniais tušais tą patį galima išgaut  ax.gif

gal gali pasufleruot apie kuriuos pigesnius kalbi? blush2.gif bo su brangiu jau kartą nusvilau, tai tikrai nebepirksiu schmoll.gif ax.gif
Atsakyti