Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

QUOTE(Dasha @ 2008 01 23, 20:30)
Zibute nu labai graziai atrodo good.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 23, 16:18)
zmogus serga nepagydoma Mary Kay spam'o liga blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Tau Isadora seseliu reikia? turiu tamsiai zalius blizgius ir matinius pardavimui mirksiukas.gif

QUOTE(Dasha @ 2008 01 23, 18:04)
F_A tu lyg turi Artdeco baze blakstienoms - kaip ji tau? vis mastau mastau, ziuriu ja ir viena galima dengti (tarkim tomis dienomis kai nesidazai tusu) ir po tusu... papasakok biski  4u.gif

Na nevisai, as turiu Artdeco antakiu ir blakstienu zele su ricina, kuria kartais naudoju vietoj tuso pagrindo ax.gif

Visgi vakar grizau namo, ir pagalvojau dzin, nufotkinsiu tas savo sergancias paraudusias akytes su Shu Uemura , labai nekritikuokit... blush2.gif
Realybej (kaip visada) geriau atrodo, nei gavos fotkese, be to, mano blakstienos auga kaip nori, i kaire ir desine doh.gif Atsiprasau uz foto kokybe, sugrybavo biski fotikas doh.gif Tusas kolkas skystas, o storina ir tankina va kaip:
user posted image
user posted image
Dar ir uzriete mano blakstieneles labai puikiai ax.gif
user posted image

Jau antra diena siandien esu juo pasidazius, labai patinka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 24 sausio 2008 - 07:44
F_A nu labai grazu, ir blakstienos atrodo tvarkingos ir ilgos ir pariestos bigsmile.gif
Atsakyti
FA, labai graziai atrodo blakstienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 01 24, 07:52)
F_A nu labai grazu, ir blakstienos atrodo tvarkingos ir ilgos ir pariestos  bigsmile.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 01 24, 08:01)
FA, labai graziai atrodo blakstienos  thumbup.gif

Aciu mergaites 4u.gif Del tvarkingumo, tai mano virsutines blakstienos labai bardakiskai auga, sunku jas atskirti doh.gif

Idomu kaip tas tusas man dazys po geros savaites ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kasdien čia užsuku ir gundausi tai vienu tai kitu tušu ax.gif , lauksiu kol draugė parveš tą išgirtąjį Lancome Hypnose, o dabar nusipirkau MF Masterpiece Max nu ir visai neblogas thumbup.gif toliau tikiuosi dar gražiau dažys biggrin.gif
FA, turint tokias gražias akis, manau bet koks tušas gerai dažytų biggrin.gif , nu be galo graži esi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilexxx: 24 sausio 2008 - 10:57
sveikos , man toks cia klausimelis praktiskas yra , kuo skiriasi MF masterpiece max nuo masterpiece? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2008 01 24, 20:32)
sveikos ,  man toks cia klausimelis  praktiskas yra , kuo skiriasi MF masterpiece max nuo masterpiece?  4u.gif  smile.gif

netingek paskaityti visos temos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 01 24, 20:51)
netingek paskaityti visos temos  mirksiukas.gif

tai nereikia ir temos skaityt uztenka reklamos kad patobulintas sepetelis,dar storesnes ir ilgesnes blakstienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 01 24, 22:02)
tai nereikia ir temos skaityt uztenka reklamos kad patobulintas sepetelis,dar storesnes ir ilgesnes blakstienos smile.gif

aga,bet temoj turbut ne viena karta tas pats klausimas uzduotas.... mirksiukas.gif
pamirsai pamineti kad max-turis didesnis
Papildyta:
dabar as drebtelsiu klausima ir mane vysit temos skaityt-nu bet nepamenu ar kas kalbejot... blush2.gif
kazin kaip mf more lashes tusas? nenaujiena bet kazkaip ciupinejau ji ir keistai traukia pirkti ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 01 24, 10:53)
Sveikos  4u.gif
Kasdien čia užsuku ir gundausi tai vienu tai kitu tušu  ax.gif , lauksiu kol draugė parveš tą išgirtąjį Lancome Hypnose, o dabar nusipirkau MF Masterpiece Max nu ir visai neblogas  thumbup.gif  toliau tikiuosi dar gražiau dažys  biggrin.gif
FA, turint tokias gražias akis, manau bet koks tušas gerai dažytų  biggrin.gif , nu be galo graži esi  wub.gif

Aciu uz komplimentus blush2.gif Kai kurie tusai mano blakstienas padaro kaip nedazytas, nemegstu tokiu schmoll.gif O sitas, va jau trecia diena tepuos, dazo puikiai, net nepasakytum kad tiek sluoksniu deta, nes jokiu gumuleliu nei zenklo thumbup.gif Nu visdar neatsidziaugiu wub.gif
Atsakyti
F_A, tikrai labai gražios blakstienos ir akys thumbup.gif
Atsakyti