Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

QUOTE(Vitulka @ 2008 01 23, 09:47)
Man Lancome Hypnose stebuklų nepadarė. Mėgstu sunkias blakstienas,bet šitas tušas mane nuvylė, visai nieko gero, MF 2000 dramatic look tankiau blakstienas padažydavo  ax.gif 

drinks_cheers.gif . Man hypnose dar ir ušdžiūvo per 2-3 savaites doh.gif
Atsakyti
Isbandziau siandien japonu isradima Shu Uemuros gelini tusa "Pricise volume mascara". bigsmile.gif Reklama nemelavo nei zodeliu drinks_cheers.gif Na zinokit visdar neatsiziuriu i savo blakstienas, superinis tusas thumbup.gif Kadangi kolkas yra skystokas dejau 4 sluoksnius (taip taip 4, nes jo konsistencija kitokia nei paprastu tusu, jis toks kaip pvz tirstokas rasalas, nemoku paaiskinti), nei kiek nesulipo blakstienos,kaip tik atskyre jas nereliai! jokiu gumuliuku, o pastorino kaip super wub.gif Sepetukas jo toks nematytas, sereliai tik 2 pusese, is virsaus ziurint primena "I" raide ax.gif Ziuresiu, kas su juo toliau darysis, bet jei dazys taip kaip dabar tai tikrai nr. 1 is mano ever turetu tusu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 23, 11:59)
Isbandziau siandien japonu isradima Shu Uemuros gelini tusa "Pricise volume mascara". bigsmile.gif Reklama nemelavo nei zodeliu drinks_cheers.gif Na zinokit visdar neatsiziuriu i savo blakstienas, superinis tusas thumbup.gif Kadangi kolkas yra skystokas dejau 4 sluoksnius (taip taip 4, nes jo konsistencija kitokia nei paprastu tusu, jis toks kaip pvz tirstokas rasalas, nemoku paaiskinti), nei kiek nesulipo blakstienos,kaip tik atskyre jas nereliai! jokiu gumuliuku, o pastorino kaip super wub.gif Sepetukas jo toks nematytas, sereliai tik 2 pusese, is virsaus ziurint primena "I" raide ax.gif Ziuresiu, kas su juo toliau darysis, bet jei dazys taip kaip dabar tai tikrai nr. 1 is mano ever turetu tusu thumbup.gif  wub.gif

nu tu cia sugundei blush2.gif laukiu atsiliepimu velaiu po ilgesnio naudojimo, mano tusas kaip tik i pabaiga bigsmile.gif galetum ir foto pasidazius imest blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 23 sausio 2008 - 11:12
QUOTE(F_A @ 2008 01 23, 10:59)
Isbandziau siandien japonu isradima Shu Uemuros gelini tusa "Pricise volume mascara". bigsmile.gif

wooow bigsmile.gif Paskaičius atsiliepimų aš jo jau nooooriuuuu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 23, 10:59)
Isbandziau siandien japonu isradima Shu Uemuros gelini tusa "Pricise volume mascara". bigsmile.gif

O kur tu jį išbandei? Kur galima jį nusipirkti? bigsmile.gif
Atsakyti
FA, galetum kada nufotkint akytes su juo bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ką, ir vėl reklamos auka doh.gif , einu medžioti Shu Uemuros rolleyes.gif
Kaip vadinasi tas tušas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 23 sausio 2008 - 11:59
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 23, 12:56)
Na ką, ir vėl reklamos auka  doh.gif , einu medžioti Shu Uemuros  rolleyes.gif
Kaip  vadinasi tas tušas  g.gif

as FA atsiliepimu paskaicius iskart i braskes lekiau ziuret lotuliukas.gif bet.. isvis nieko ten nera is tusu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 01 23, 11:11)
nu tu cia sugundei  blush2.gif laukiu atsiliepimu velaiu po ilgesnio naudojimo, mano tusas kaip tik i pabaiga  :: galetum ir foto pasidazius imest  ::  ::

Dabar kaip tik sirguliuoju, tai nelabai noriu savo apsiblausiusias akis fotkint, bet i savaites gala gal ir nufotkinsiu blush2.gif

QUOTE(žibutė @ 2008 01 23, 11:28)
O kur tu jį išbandei? Kur galima jį nusipirkti? bigsmile.gif

Siunciausi is braskiu rolleyes.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 23, 11:43)
FA, galetum kada nufotkint akytes su juo  :

Butinai drinks_cheers.gif dabar tai super atrodo tikrai bigsmile.gif

QUOTE(Ferrari @ 2008 01 23, 11:56)
Na ką, ir vėl reklamos auka  :, einu medžioti Shu Uemuros  ::
Kaip  vadinasi tas tušas  g.gif

Tu dar nemedziok, gal jis ims ir uzdzius man po savaites, ot ir bus biggrin.gif O vadinas jis Shu Uemura "Precise volume mascara" rolleyes.gif beje man pavyko gauti tik vandeniui atsparu, o dabar ziuriu, braskese jau ir to nera... unsure.gif
user posted image
Volume defined. A revolutionary mascara for lashes that are full and highly defined.
Unique gel-based formula allows for a precision layering effect
Coats each lash, layer by layer, without clumping – volume is buildable and adjustable
Unique Pin-point and Two-Way Brush pulls lashes upward from the root and builds volume from root to tip with precision application
Contains a double-wiper system for precise dosage and distribution of formula onto brush
Waterproof for long-lasting wear
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 01 23, 12:34)
as FA atsiliepimu paskaicius iskart i braskes lekiau ziuret  lotuliukas.gif  bet.. isvis nieko ten nera is tusu  verysad.gif

aš irgi lotuliukas.gif bet irgi nieko neradau unsure.gif deficitinė prekė, pasirodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 23, 13:06)
aš irgi  lotuliukas.gif  bet irgi nieko neradau  unsure.gif  deficitinė prekė, pasirodo  rolleyes.gif

Deja juos labai greit isperka braskese, reik medzioti unsure.gif sephoroj kokioj gali dar but g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 23, 13:40)
Dabar kaip tik sirguliuoju, tai nelabai noriu savo apsiblausiusias akis fotkint, bet i savaites gala gal ir nufotkinsiu blush2.gif
Siunciausi is braskiu rolleyes.gif
Butinai drinks_cheers.gif dabar tai super atrodo tikrai bigsmile.gif
Tu dar nemedziok, gal jis ims ir uzdzius man po savaites, ot ir bus biggrin.gif O vadinas jis Shu Uemura "Precise volume mascara" rolleyes.gif beje man pavyko gauti tik vandeniui atsparu, o dabar ziuriu, braskese jau ir to nera... unsure.gif
user posted image
Volume defined. A revolutionary mascara for lashes that are full and highly defined.
Unique gel-based formula allows for a precision layering effect
Coats each lash, layer by layer, without clumping – volume is buildable and adjustable
Unique Pin-point and Two-Way Brush pulls lashes upward from the root and builds volume from root to tip with precision application
Contains a double-wiper system for precise dosage and distribution of formula onto brush
Waterproof for long-lasting wear

bet dar siryt pries tau pagiriant tikrai kazkoks buvo tusas is shu uemura, gal ne tas, ale nebeliko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti