Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

QUOTE(Vitulka @ 2008 01 28, 18:50)
Dar neatradau tokio tušo, kuris būtų 3in1, gal Chanel Inimitable g.gif  Pirma reik sugalvot kokų blakstienų nori. Jei užriestų, ilgų, tada - Dior Unlimited, M.A.C Zoom lash, jei tankių, bet ne tokių ilgų - YSL effet faux cils, MF 2000 Calorie Dramatic look, Lancome Hypnose  rolleyes.gif

Na va, noreciau, kad butu ilgos, tankios ir riestos biggrin.gif Bet del to ir rasiau, kad vokai uzvirte, tai ilginantis kaip ir netiktu, net nzn g.gif
Vitulka, matau, kad gyveni netoli pajurio, o ir as is to galo, tai pamaniau, kad esi isbandziusi nemazai tusu, gal turi koki perleisti pabandymui? ax.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif as kiek bandziau Loreal tusai man vistiek geriausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(llinuciuke @ 2008 01 28, 15:55)

Nu nemirtinga doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2008 01 28, 18:09)
Na va, noreciau, kad butu ilgos, tankios ir riestos biggrin.gif Bet del to ir rasiau, kad vokai uzvirte, tai ilginantis kaip ir netiktu, net nzn g.gif
Vitulka, matau, kad gyveni netoli pajurio, o ir as is to galo, tai pamaniau, kad esi isbandziusi nemazai tusu, gal turi koki perleisti pabandymui? ax.gif

aš kai noriu super blakstienų su dviem tušais dažaus biggrin.gif vienas ilginantis, kitas tankinantis bigsmile.gif nu vat užsitepiau Chanel Inimitable 3 sluoksnius ir blakstienos suuuper bigsmile.gif
Kad pas mane tušai 2-3 mėn. senumo ir yra kas iki galo išdažo ax.gif Braškėse už Dior'ą apie 50 Lt mokėjau, vos ne kaip už MF Lietuvoj laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 01 27, 02:36)
Išbandžiau MAC Zoom lash tušą ax.gif Atsiliepimai po pirmo dažymosi nelabai tikslūs, bet pirmi įspūdžiai tokie - tušas tikrai ilgina, užriečia blaksienas, tankina neypatingai. Bet dbr jis labai šlapias, nes naujas, todėl košės nemažai lieka ant blakstienų. Vėliau galbūt bus puikus tušas  ax.gif
Vo kaip atrodo
user posted image

O pries tusa naudojai "Artdeco" baze ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 28, 19:48)
O pries tusa naudojai "Artdeco" baze ar ne?  4u.gif

nea, su baze dar nebandžiau ax.gif
Atsakyti
idedu ir as savo zlibes.. bigsmile.gif
nu kosmaras-kaip jus taip nusifotkinat?as ir taip ir taip sukiojaus vaipiaus,visokius rakursus taikiaus o gavos visvien nei sis tas.. unsure.gif (mb zvengdamas kategoriskai atsisake fotkinti)nieko ispudingo bet ai.. ax.gif idedu... blush2.gif cia mf masterpiece, vienas sluoksniukas (ryte pramigau i darba blush2.gif )
be tuso
user posted image
ir su tusiuku
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 01 28, 15:03)
reklama?

g.gif

o gal kazka pabandykit kaip pvz loreal tie dvipusiai.. man jie nelabai prie sirdies,bet viena drauge visai dziaugiasi,o su juo matosi kad kazkiek blakstienu visgi ji turi..  mirksiukas.gif

Pripazink tai kad visi tusai reklama,bet siuliciau paciai ta reklama isbandyti o po to atgarsius leisti tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(žibutė @ 2008 01 28, 15:17)
opiat dvacat piat doh.gif  lotuliukas.gif

bet ar bandei nors karta kad esi nusistaciusi pries tai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(llinuciuke @ 2008 01 29, 01:05)
Pripazink tai kad visi tusai reklama,bet siuliciau paciai ta reklama isbandyti o po to atgarsius leisti tongue.gif

Papildyta:

Gal jau uztenka ta Mary Kay visur grusti, ka? mad.gif Per gerkle jau lendat su sita savo kosmetika. Isgyvenom be Mary Kay jau tiek laiko, tai ir nieko blogo neatsitiks, jei ir nepabandysim. O nuo tokiu NAGLU konsultanciu tik kuo toliau begti norisi ir daugiau i jos rekomenduojams prekes net neziureti. Ieskokit sau uzdarbio kitur.

Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 01 28, 20:09)
idedu ir as savo zlibes..  bigsmile.gif
nu kosmaras-kaip jus taip nusifotkinat?as ir taip ir taip sukiojaus vaipiaus,visokius rakursus taikiaus o gavos visvien nei sis tas..  unsure.gif  (mb zvengdamas kategoriskai atsisake fotkinti)nieko ispudingo bet ai..  ax.gif idedu...  blush2.gif cia mf masterpiece, vienas sluoksniukas (ryte pramigau i darba blush2.gif )
be tuso

ir su tusiuku

nuuuu gali pasidaryt daug išraikišgesnes blakstienas, nes jau nedažytos jos tankios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(llinuciuke @ 2008 01 28, 23:05)

Papildyta:

Oriflame ir Avon konsultantes neina per visas temas ir neteigia jog ju produkcija paciu paciausia mad.gif
Atsakyti
Atejau del tusu pasikonsultuoti, tai tik susinervinau ... doh.gif Ar galit kuri nors imesti kokia nuotraukyte su tuo MX Dramatic Look? Nes kitu foto, kur cia yra ankstesniuose psl, tai man ju ne vienos nerodo... cry.gif Buciau labai dekinga smile.gif
Mano blakstienos siaip nera trumpos, bet dauguma tusu ar nauji, ar jau paguleje buna, taip jas sulipina, kad ojojoj... Nors man taip pat patinka sunkios blakstienos. Bet nenoriu "kupetaites" turet ... biggrin.gif
Atsakyti