Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas, 5-a dalis

Vitulka, labai gražios tavo blakstienos wub.gif

Beje, dar nesunaudojau savo DiorShow, bet jau svarstau, kuris bus sekantis - Bourjois Volume Clubbing ar L’Oréal Volume Shocking. Beje pastaruoju šnd pas draugę pasidažiau, tai laaaabai patiko wub.gif

Kuri bandėt abu?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 01 29, 00:36)
Vitulka, labai gražios tavo blakstienos  wub.gif

Beje, dar nesunaudojau savo DiorShow, bet jau svarstau, kuris bus sekantis - Bourjois Volume Clubbing ar L’Oréal Volume Shocking. Beje pastaruoju šnd pas draugę pasidažiau, tai laaaabai patiko  wub.gif

Kuri bandėt abu?

As bandziau abu bigsmile.gif Man gal labiau Volume Shocking patiko. Volume Clubbing labai sunkiai nusivale, kiek pamenu doh.gif O Shocking man tikrai patiko, bet as ji buvau parsivezus is uzsienio, o po to kai nusipirkau cia, tai buvo ne tas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 01 28, 23:18)
Gal jau uztenka ta Mary Kay visur grusti, ka? mad.gif  Per gerkle jau lendat su sita savo kosmetika. Isgyvenom be Mary Kay jau tiek laiko, tai ir nieko blogo neatsitiks, jei ir nepabandysim. O nuo tokiu NAGLU konsultanciu tik kuo toliau begti norisi ir daugiau i jos rekomenduojams prekes net neziureti. Ieskokit sau uzdarbio kitur.

Klausik Tu doh.gif niekas tau jo pirkti ir nesiulo tiesiog pasiulimas buvo ismeginti si tusa,jei tau galvelei sukasi tik siulimas pirkti tai truputi doctor.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(llinuciuke @ 2008 01 29, 02:02)
Klausik Tu doh.gif niekas tau jo pirkti ir nesiulo tiesiog pasiulimas buvo ismeginti si tusa,jei tau galvelei sukasi tik siulimas pirkti tai truputi doctor.gif  fool.gif

Ta llinuciuke mane jau uzkniso banned2.gif help.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif

Ar Tu nesupranti, kad visoms jau nusibodai su Mary Kay ir visos jau zino, kad geriausias tusas - Mary Kay, kad geriausias akiu dazu valiklis - Mary Kay ir tai galioja kalbant apie pudra, seselius, valiklius ir etc. Tad neskalambink daugiau to paties ir netersk forumo.
Nes jau ikyrejai ne man vienai.
Atsakyti
Vakar Minske uz ~30750 rubliu MF Masterpies Max nusipirkau bigsmile.gif Man atrodo, biski pigiau gavos, nei LT. Bet kaip ten keistai ta kosmetika.. Sovietmetis tikras lotuliukas.gif Maciau praeidama ir normaliai a la kristiana parde.. ale nedrisau uzeit, bo nei vieno zmogaus nemaciau joje unsure.gif
O tuso dar neisbandziau. Bet musu aptarto is maximos MF tuso (neatsimenu pavadinimo doh.gif) man uzteko tik menesiui blink.gif Is pradziu labai dziaugiaus, o dabar vos betepa...

Dabar rimtoji dalis - gal kas ruosiate uzsisakineti F_A isgirtaji Shuuemuros gelini tusa? Labai as jau apie ji svaicioju.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žalia ruta: 29 sausio 2008 - 07:41
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 01 28, 23:44)
As bandziau abu  bigsmile.gif  Man gal labiau Volume Shocking patiko. Volume Clubbing labai sunkiai nusivale, kiek pamenu  doh.gif  O Shocking man tikrai patiko, bet as ji buvau parsivezus is uzsienio, o po to kai nusipirkau cia, tai buvo ne tas  schmoll.gif

nu va, tai rizika baisinga gaunas cia pirkt tusa, nes nezinia ka kiekviena karta isigysi. ESLAUDA o koks tau pats pats paciausias tusas? As vis metaus tarp Dior Unlimited ir YSl dirbtiniu blakstienu to (nepamenu teisingo pavadino, tai ir neishsidirbineju, tikiuos supratai hihihi.gif) Nes mano Diorshow i pabaiga - siaip tikrai labai geras tusas, tik jei pirksciau tai dabar ne Black Out, nes sunkokai nusivalo, bet nusivalo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 01 29, 00:18)
nuuuu gali pasidaryt daug išraikišgesnes blakstienas, nes jau nedažytos jos tankios bigsmile.gif

ax.gif
4u.gif
(siaip kiek ryskiau dazausi,bet pamigau vakar...)
Atsakyti
QUOTE(llinuciuke @ 2008 01 29, 02:02)
Klausik Tu doh.gif niekas tau jo pirkti ir nesiulo tiesiog pasiulimas buvo ismeginti si tusa,jei tau galvelei sukasi tik siulimas pirkti tai truputi doctor.gif  fool.gif

Mary Kay teroristei:
1. Ismokite bent kiek nors taisyklingai rasyti, kad klaidos bent jau akiu nebadytu.
2. Susikiskite ta savo Mary Kay pati zinote kur bash.gif

3. Tai ar imesite kokia nuotraukyte su MF CALORIE dramatic look? wink.gif Labai paiuret noriu ...
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 01 29, 11:22)
Mary Kay teroristei:
1. Ismokite bent kiek nors taisyklingai rasyti, kad klaidos bent jau akiu nebadytu.
2. Susikiskite ta savo Mary Kay pati zinote kur bash.gif

3. Tai ar imesite kokia nuotraukyte su MF CALORIE dramatic look? wink.gif Labai paiuret noriu ...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Baikit cia svao tuos konfliktus, reikia gerbti kitus, bet neprarasti orumo. Tiesiog gal geriau ignoruoti, nei i kai ka rankas kishti 4u.gif Gyvenkime draugiskai cool.gif
Atsakyti
Aš tai nemėgstu, kai per prievartą kiša, tai labai erzina smile.gif
Atsakyti
Nekreipkim demesio, ne pirma sitam forume ir turbut ne paskutine
Atsakyti