Aš po operacijos, gerdama vandenį, paspringau truputį. Jėėėėėzau, koks skausmas kosėti ....
Pilvas jau buvo atitirpęs, tai maniau akys iššoks. tai geriau jau nebūt nei peršalusiai.

na man tfu tfu tfu, bet praeina visas tas negerumas aciu Dievui...
as isivaizduoju, kad po operacijos ir kosejimas ir ciaudejimas buna kancia begaline, bet bent viena mintis guodzia, kad sisiojimas normalus, nepersti ten iki nualpimo, kaip kitos pasakoja
na siandien buvau ligonionei,tai mane sake dar pakankins savaitele, guldys tik sekmadienio vakare o kovo 15 numatomas cezaris...(aisku jei leliukas anksciau nepasibels)...kazkaip va naujiena buvo, kad cezariui gulvo is vakaro, manydavau kad ryte atvyksti susiruosus
dabar va tik viena mintele, kad gal dar apsivers iki sekmadienio...bet turbut 39 savaiteliu cia jau truputi nerealu butu....jei iki to laiko neapsiverte, tai manau ne be priezasties...tik va vis klausiu saves kokia tai galetu but priezastis...labai jau idomu

as isivaizduoju, kad po operacijos ir kosejimas ir ciaudejimas buna kancia begaline, bet bent viena mintis guodzia, kad sisiojimas normalus, nepersti ten iki nualpimo, kaip kitos pasakoja

na siandien buvau ligonionei,tai mane sake dar pakankins savaitele, guldys tik sekmadienio vakare o kovo 15 numatomas cezaris...(aisku jei leliukas anksciau nepasibels)...kazkaip va naujiena buvo, kad cezariui gulvo is vakaro, manydavau kad ryte atvyksti susiruosus

dabar va tik viena mintele, kad gal dar apsivers iki sekmadienio...bet turbut 39 savaiteliu cia jau truputi nerealu butu....jei iki to laiko neapsiverte, tai manau ne be priezasties...tik va vis klausiu saves kokia tai galetu but priezastis...labai jau idomu

QUOTE(vaidze @ 2010 03 08, 18:48)
..kazkaip va naujiena buvo, kad cezariui gulvo is vakaro, manydavau kad ryte atvyksti susiruosus

čia nuo gydytojo priklauso. man ir siūlė gultis iš vakaro, bet aš nenorėjau.
as ir nenoriu
bet tikriausiai ir nuo ligonines, nes man be jokiu pasirinkimu sake is vakaro atvaziuot..
bet koks skirtumas, vistiek ta naktele, pries ta lemtinga dienele bus bemiege, tad ar ligoninei ar namuose

bet koks skirtumas, vistiek ta naktele, pries ta lemtinga dienele bus bemiege, tad ar ligoninei ar namuose

o ar pries planine CP butina klizma ar nea?ar pasako kad nevalgyti is vakaro?
Tai jau taip, kad naktis bemiegė prieš operaciją
Mane irgi išvakarėse paguldė, neleido valgyti jau, bet aš tieeeek užsimaniau vakare valgyti, kad suvalgiau visą
plytą šokolado su riešutais, tiesiog surijau, tikrąja to žodžio prasme
Paskui nuo 24val iki pusę keturių prašokinėjau besnausdama, ir prieš keturias ryto jau variau į dušą, paskui pasidažiau, plaukus paraičiau - žodžiu, visas grožio procedūras atsilikau ir taip prasėdėjau iki septynių, kai jau klizmą pakvietė darytis
Nemirtingai jaučiu atrodžiau

Papildyta:
Tai va, koks skirtumas, jei nevalgysi, jei vistiek klizmą statys
Aš nerealiai pergyvenau dėl tos klizmos.Mano ginė iš pradžių ramino, kad tik Mikrolax klizmutės užteks, o jau prieš operaciją įrodė, kad klizma privaloma vidinė, kur daro ligoninėje.O Mikrolax tik paviršinė yra.Bet būna ir ekstrinių situacijų, kai nebespėja jau klizmų pastatyti - bet čia ekstra kai daro operaciją

Papildyta:
QUOTE(inetukea @ 2010 03 09, 14:01)
Tai va, koks skirtumas, jei nevalgysi, jei vistiek klizmą statys

Na man neseniai darė CP Klaipėdoje tai nedarė jokių klizmų.Nors operacija buvo suplanuota, bet viskas prasidėjo anksčiau keliomis dienomis, bet nebuvo jokia ekstrinė situacija tai pilnai būtų suspėję padaryti tą klizmą, čia matyt nuo ligoninės priklauso ar net nuo personalo, o kai su gydytoja kalbėjomės planuojant CP tai ji sakė vakare pavalgyti lengvą vakarienę, neprisikirsti kotletų, o ryte jau nevalgyti tik skysčių gerti.
o pries darant planini CP kada paskiria data?nes manes taip pat laukia operacija, bet gine apie data dar nieko neminejo, o noreciau zinoti kelios dienos pries daro, nes kaip suprantu guldo is vakaro ir nelaukia termino dienos..

QUOTE(inetukea @ 2010 03 10, 07:59)
o pries darant planini CP kada paskiria data?nes manes taip pat laukia operacija, bet gine apie data dar nieko neminejo, o noreciau zinoti kelios dienos pries daro, nes kaip suprantu guldo is vakaro ir nelaukia termino dienos.. 

Viskas priklauso nuo ligonines taisykliu,kai kur guldo is vakaro,kai kur leidzia pasirinkti,mane is vakaro gulde be klausimu,sutvarkem visa popierizma,aptarem operacija,gavau raminanciu,nuo kuriu gerai miegojau ir pailsejau.O ryte jau klizma,dusas operacija.
Man abu kartus operacija dare-darys svaite pries termina t.y 39 savaiciu. O data paskyre pirma karta pries pora savaiciu ar savaite(nepamenu tiksliai) o si karta jau gruodzio menesi zinojau(ne Lt daro del to cia planuoja viska anksciau,nes gimstamumas cia didelis)
QUOTE(inetukea @ 2010 03 09, 13:01)
neklizmavo klinikose.
pasakė, kad vakarienės nevalgyčiau ir ryte atvykčiau nevalgius, negėrus.
kierika...pvz man gimdymo data numatyta 17 d, o daro operacija 15 (aisku jei istempsiu), bet manau istempsiu, nes daktare ivertina tavo bukle, paziuri leliu, paziuri kakleli...ir tada mazdaug planuoja kiek gali dar leliuka nesiot.
bent man sake kad kuo arciau tempciau cezari iki tos nematytos gimdymo datos
o del klizmu va man ir naujiena...keista, kad daro...nes atrodo ne gimdymas, problemu neturetu but
bent man sake kad kuo arciau tempciau cezari iki tos nematytos gimdymo datos

o del klizmu va man ir naujiena...keista, kad daro...nes atrodo ne gimdymas, problemu neturetu but