Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris

QUOTE(vaidze @ 2010 03 10, 20:34)

o del klizmu va man ir naujiena...keista, kad daro...nes atrodo ne gimdymas, problemu neturetu but blush2.gif

jei esi nevalgius sočiai, neturėtų klizmuot. nors rajoninio lygio ligoninės tai ir klizmuoja, ir zonduoja doh.gif .

o klizmutė gerai tuo atveju, kad operacijos metu ten sujudinamas visas žarnynas - jam atsistatyt į vietą lengviau, kai turinio mažiau biggrin.gif . ir po operacijos geriau, kai nebus noro į wc ant rimto reikalo.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 11, 04:42)
ir po operacijos geriau, kai nebus noro į wc ant rimto reikalo.

Jau vien del sito komforto klizmos nereikia bijoti thumbup.gif Man klizma state ir 3diena po operacijos,nors visiskai nenorejau didelio reikalo. Zodziu nera ta klizma toks blogis kaip gali pasirodyt,nemalonus tik statymo procesas o po visko thumbup.gif
Atsakyti

o klizmutė gerai tuo atveju, kad operacijos metu ten sujudinamas visas žarnynas - jam atsistatyt į vietą lengviau, kai turinio mažiau biggrin.gif . ir po operacijos geriau, kai nebus noro į wc ant rimto reikalo.
[/quote]

na stengsiuosi nevalgyt...o ir ''gimdymas'' nusimato ne rajone, o Krikscioniskuose namuose, tad gal pavyks isvengt tos proceduros biggrin.gif

o sakykit mergaites, dar keli tokie klausimukai...kaip su pienuku, ar nebuvo problemu, kada atsirado normalus?ir ar paskui pilvukas lengvai susitraukinejo, ar reikejo nemazai laiko ir pastangu tam? 4u.gif as gydytojos teiravausi, gal reikia ta korsetuka aptempta veztis, bet sake ligoninei nelabai noretumem, kad ji devetum, lai randas apgyja, o va kiek paskaitau, tai kitos paneles sako, kad jom jis labai pagelbejo, lengviau buvo keltis is lovos ir vaiksciot.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios ir as jungiuos i diskusijas del Cp..
Pirma vaikutis atejo extrinio cp budu.O va sia savaite suzinojau,kad ir antras vaikelis isvys Cp budu..Jau buvau tam nusiteikus,nes po pirmo turejaudideliu problemu su nugara ir vis dar turiu,nes prasiausi spinalines nejautros,na dar daktaras paadangi pirmo gimdimo metu buvo komplkaciju,geriau nedaryti streso nei sau nei Gyditojams,darys vel Cp..vienintelis dalykas mane stebina,kadangi gimdimas vyks ne Lt,cia operacija daro 2 sav pries nustatyta termina,kazkaip tas keista, ir siaip keista savyjauta,kad pats gali vaikiuko data pasirinkti.. g.gif
Atsakyti
sveikute RAUZI 4u.gif

aga, man ir labai keista, kad pati vaikiukui data isrinkau...bet ka padarysi, toks jau gyvenimas mirksiukas.gif

o tau po dalines nejautros atsirado problemu su nugara?ar blogai ja padare, ar kas?labai jau idomu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidze: 11 kovo 2010 - 16:44
[/quote]
na stengsiuosi nevalgyt...o ir ''gimdymas'' nusimato ne rajone, o Krikscioniskuose namuose, tad gal pavyks isvengt tos proceduros biggrin.gif

o sakykit mergaites, dar keli tokie klausimukai...kaip su pienuku, ar nebuvo problemu, kada atsirado normalus?ir ar paskui pilvukas lengvai susitraukinejo, ar reikejo nemazai laiko ir pastangu tam? 4u.gif as gydytojos teiravausi, gal reikia ta korsetuka aptempta veztis, bet sake ligoninei nelabai noretumem, kad ji devetum, lai randas apgyja, o va kiek paskaitau, tai kitos paneles sako, kad jom jis labai pagelbejo, lengviau buvo keltis is lovos ir vaiksciot..
[/quote]

Nemanau kad pavyks isvengti,nes butent ten gimdziau savo pirmagime ir klizma state 2 kartus ax.gif O del kokiu priezasciu tos klizmos taip bijai?Pienukas po cp daugumai atsiranda veliau,bet pradziai uztenka leliukui priespienio,man sparciai pieno atsiradinejo 3para.Del pilvo susitraukimo,minejau kad jo neliko iskart,zinoma buvo toks odos sluoksnis didesnis,kuris sparciai truakesi,korseto nenesiojau visiskai.
QUOTE(Rauzi @ 2010 03 11, 13:40)
Sveikos mielosios ir as jungiuos i diskusijas del Cp..
Pirma vaikutis atejo extrinio cp budu.O va sia savaite suzinojau,kad ir antras vaikelis isvys Cp budu..Jau buvau tam nusiteikus,nes po pirmo turejaudideliu problemu su nugara ir vis dar turiu,nes prasiausi spinalines nejautros,na dar daktaras paadangi pirmo gimdimo metu buvo komplkaciju,geriau nedaryti streso nei sau nei Gyditojams,darys vel Cp..vienintelis dalykas mane stebina,kadangi gimdimas vyks ne Lt,cia operacija daro 2 sav pries nustatyta termina,kazkaip tas keista, ir siaip keista savyjauta,kad pats gali vaikiuko data pasirinkti.. g.gif

Sveikute 4u.gif Taip jau yra kad cp planuoja anksciau termino,kad tai ir butu planine o ne extrine operacija mirksiukas.gif Maniske savaite anksciau,labai noriu sulaukti savo numatytos datos kad be streso viskas vyktu.O del datos pasirinkimo,man ja parinko pagal tai kaip buvo vietu toje ligonineje,siuo atveju nesijauciu datos issirinkusi pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretux: 11 kovo 2010 - 18:00
QUOTE(vaidze @ 2010 03 11, 16:42)
o tau po dalines nejautros atsirado problemu su nugara?ar blogai ja padare, ar kas?labai jau idomu... unsure.gif

Jo po dalines nejautros problemos su nugara,nezinau ar negerai padare,ar ka bet faktas,kad su nugara problema,kartais buna taip kad negaliu,net pajudeti,du kartus kojas pakirto,ir siaip pastoviai ..
Gretux>>na man paciai leido data issirinkti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rauzi @ 2010 03 11, 14:40)
kazkaip tas keista, ir siaip keista savyjauta,kad pats gali vaikiuko data pasirinkti.. g.gif

Iš pradžių man irgi buvo net ne keista, o visiškai nepriimtina. Tačiau daugiau pasidomėjus, prisiskaičius n informacijos bei sudėliojus visus pliusus ir minusus visgi prisijaukinau tą mintį, kad nuspręsiu, kada bus vaikučio gimtadienis smile.gif Gydytojas siūlė operuoti 2 sav.iki termino, tačiau pasirinkau datą, kada bus 39 sav. ir 1 d. ax.gif

Šiaip pas mus, LT, kartais leidžia laukti ir sąrėmių, jei tai nėra pavojinga mamai ar vaikui. O pas jus taip griežtai 2 sav.iki termino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dreams: 11 kovo 2010 - 19:45
QUOTE(gretux @ 2010 03 11, 12:16)
Man klizma state ir 3diena po operacijos,nors visiskai nenorejau didelio reikalo.

Antrą dieną po operacijos liepė eit daryt "rimto" reikalo. Nieko nesigavo. tada davė žvakutę ir jos pagalba atsirišo visi reikalai. Paskui jau nebuvo problemų.

Pieno atsirado 3 dieną, pirmom dienom pakako priešpienio.

Korsetą dėjausi po savaitės, grįžusi namo.
Atsakyti
QUOTE(Rauzi @ 2010 03 11, 17:58)
Jo po dalines nejautros problemos su nugara,nezinau ar negerai padare,ar ka bet faktas,kad su nugara problema,kartais buna taip kad negaliu,net pajudeti,du kartus kojas pakirto,ir siaip pastoviai ..
Gretux>>na man paciai leido data issirinkti.. ax.gif

O kaip dabar bus? Vel darys epidura ar jau neberizikuos ir bendra narkoze duos?Jug ne faktas kad po sio karto dar labiau nepabloges? g.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 11, 19:06)
Antrą dieną po operacijos liepė eit daryt "rimto" reikalo. Nieko nesigavo. tada davė žvakutę ir jos pagalba atsirišo visi reikalai. Paskui jau nebuvo problemų.
Pieno atsirado 3 dieną, pirmom dienom pakako priešpienio.

Korsetą dėjausi po savaitės, grįžusi namo.

Zinok neysivaizduoju antra diena rimto reikalo eiti blink.gif vos vaiksciojau o pagalvojus kad steneti reikes tai isvis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretux: 11 kovo 2010 - 21:11
Nors iki gimdymo dar labai toli,bet gal pasidalinsit savo patirtim ,pastojau antra kart,kai pirmam metai ir trys menesiai.Ir labai idomu kaip su antru gimdymu bus,Ar cia labai individualu, ir galesiu pati gimdyt,ar darys CP (su pirmuoju buvo extrinis,del nesivystancios gimdymo veiklos ilga laika) Gal kas buvot tokiam reikale ir ka sake medikai?
Atsakyti
GRETUX nebijau as tos klizmos, bet siaip kaip niekad jos nedare, tai siek tiek baugoka biggrin.gif va o jei sakai, kad Krikscioniskuose daro, tai susitaikau su ta mintim ir fsio biggrin.gif

o sakyk GRETUX kada jus su dukryte paleido is tu gimdymo namu?
Atsakyti