[/quote]
na stengsiuosi nevalgyt...o ir ''gimdymas'' nusimato ne rajone, o Krikscioniskuose namuose, tad gal pavyks isvengt tos proceduros
o sakykit mergaites, dar keli tokie klausimukai...kaip su pienuku, ar nebuvo problemu, kada atsirado normalus?ir ar paskui pilvukas lengvai susitraukinejo, ar reikejo nemazai laiko ir pastangu tam?

as gydytojos teiravausi, gal reikia ta korsetuka aptempta veztis, bet sake ligoninei nelabai noretumem, kad ji devetum, lai randas apgyja, o va kiek paskaitau, tai kitos paneles sako, kad jom jis labai pagelbejo, lengviau buvo keltis is lovos ir vaiksciot..
[/quote]
Nemanau kad pavyks isvengti,nes butent ten gimdziau savo pirmagime ir klizma state 2 kartus

O del kokiu priezasciu tos klizmos taip bijai?Pienukas po cp daugumai atsiranda veliau,bet pradziai uztenka leliukui priespienio,man sparciai pieno atsiradinejo 3para.Del pilvo susitraukimo,minejau kad jo neliko iskart,zinoma buvo toks odos sluoksnis didesnis,kuris sparciai truakesi,korseto nenesiojau visiskai.
QUOTE(Rauzi @ 2010 03 11, 13:40)
Sveikos mielosios ir as jungiuos i diskusijas del Cp..
Pirma vaikutis atejo extrinio cp budu.O va sia savaite suzinojau,kad ir antras vaikelis isvys Cp budu..Jau buvau tam nusiteikus,nes po pirmo turejaudideliu problemu su nugara ir vis dar turiu,nes prasiausi spinalines nejautros,na dar daktaras paadangi pirmo gimdimo metu buvo komplkaciju,geriau nedaryti streso nei sau nei Gyditojams,darys vel Cp..vienintelis dalykas mane stebina,kadangi gimdimas vyks ne Lt,cia operacija daro 2 sav pries nustatyta termina,kazkaip tas keista, ir siaip keista savyjauta,kad pats gali vaikiuko data pasirinkti..
Sveikute

Taip jau yra kad cp planuoja anksciau termino,kad tai ir butu planine o ne extrine operacija

Maniske savaite anksciau,labai noriu sulaukti savo numatytos datos kad be streso viskas vyktu.O del datos pasirinkimo,man ja parinko pagal tai kaip buvo vietu toje ligonineje,siuo atveju nesijauciu datos issirinkusi pati