Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris

QUOTE(rudenssaule @ 2012 04 10, 13:24)
nesakau kad esu blogesnė mama dėl to, tiesiog norėjau kitaip, viskas išėjo atvirkščiai.

aisku neblogesne, kai kurie dalykai yra tiesiog nekontroliuojami, kad ir kaip noretum ir jie nepaveikia visumos, kokia tu esi mama ar kokie auga tavo vaikai. Tos kurios replikuoja, tai irgi neturetu but garantuotos, kad joms pacioms taip nenutiks...
Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 10, 21:03)
aš tai nejaučiu nei menkiausio noro gimdyt.

jei atvirai... man neštumas lb gasdina negu gimdymas. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 10, 21:03)
aš tai nejaučiu nei menkiausio noro gimdyt.

drinks_cheers.gif Ir aš.Man nėštumo metu žinojimas, kad laukia planinis cezaris leido ramiai džiaugtis nėštumu be baimės kaip gi čia bus su tuo gimdymu, ar viskas gerai praeis, ar labai skaudės ir t.t. ...
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2012 04 11, 08:41)
drinks_cheers.gif  Ir aš.Man nėštumo metu žinojimas, kad laukia planinis cezaris leido ramiai džiaugtis nėštumu be baimės kaip gi čia bus su tuo gimdymu, ar viskas gerai praeis, ar labai skaudės ir t.t. ...

Man pirmas gimdymas buvo extra CP. Dabar laukiuosi antro vaikelio, tai net neturiu noro pati gimdyt, kazkaip galvoju kad but gerai CP, bet kaip gausis nežinau. Isivaizduoju, kad naturalus gimdymas man but didziulis streas, tas pats kas pirma karta gimdant, o CP man jau viskas žinoma kas manes laukia biggrin.gif Ir tikrai nesijaučiu blogesnė už tas mamas kurios naturaliai pagimdo smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Man pirmas buvo extra cezaris,dabar jau bus planinis. Kažkaip parūpo kelintą savaitę daro planinį?
Atsakyti
QUOTE(Ladina @ 2012 04 11, 15:27)
Laba smile.gif

Man pirmas buvo extra cezaris,dabar jau bus planinis. Kažkaip parūpo kelintą savaitę daro planinį?

Man pvz. darė planinį CP 36+5.Manau, kad darė jį anksčiau, kad išvengti ekstrinio CP, nes nėštumas buvo komplikuotas.

Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2012 04 11, 15:00)
Man pvz. darė planinį CP 36+5.Manau, kad darė jį anksčiau, kad išvengti ekstrinio CP, nes nėštumas buvo komplikuotas.

o kokios komplikacijos buvo?
Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 04 11, 16:35)
o kokios komplikacijos buvo?

Pirmeigė placenta.
Atsakyti
Kazkaip bijojau labai gimdymo. matyt ir prisibijojau:) nes ir buvo cezaris.
Bet kazkaip baisi ta operacija buvo man...
is esmes be galo bijojau jau pasiruosimo momentu (buvo planinis)-drebejo visos galunes. gydytojos juokesi, kokia inteligente tuoj eis i operacine-nes buvau isbalus is tos baimes kaip nezinau kas.
Baisu buvo pagalvoti, kad nuskausmins, kad negalesiu saves kontroliuoti ir dar nezinia ar nejausiu skausmo. ko bijojau taip ir buvo.
nejauciau, kai pjove, bet jauciau, kai viduj kazka dare-pradejau sakyti, kad kazkas negerai, kad jauciu. gydyt kuri operavo irgi pradejo sakyt anesteziologui, kad ka nors darytu, nes ji jaucia... kosmaras... o vaistu jokiu negali duot, nes sako vaikui klius. tik kai iseme vaika kazkokiu glusinanciu dave-apspangau, viskas sukosi ratu, bet pojuciai nedingo... sukandus dantis laukiau kada kuo greiciau viskas baigsis...
anesteziologas dingo greitai-tiesa pasakius net neprisimenu kaip jis atrode...

paskui operavusios gydyt klausiau, kodel man sitaip jautesi. aisku, uzstodama kolega, nevare ant jo.. tai sako, gal cia del jusu organizmo strukturos ar ypatybiu... na nezinau.. ar del to buna... gal buna... kazkaip nesidomejau. bet va laukiuosi antro, tai jeigu netycia vel butu cezaris, labai rimtai pasidomeciau geru anesteziologu, kad nebereiktu isgyventi to kosmaro.

paskui vis save guodziau-kad naturaliai gimdancios dar ne tokius skausmus kencia,o as tik valanda pasikankinau... bet vis tiek slykstus jausmas tai ne tas zodis.
Atsakyti
Aš irgi jaučiau, kad viduj krapštosi, nejutau tik kai pjovė, o šiaip jausmas tikrai nekoks, kai po vidurius knaisiojasi.
Atsakyti
Mergiotės,baikit,bo aš jau bijau fear.gif fear.gif fear.gif Man su pirmu epiduras neveikė,tai gavau pilną narkozę. Aišku,atsigavimas sunkesnis,bet nuo minties,kad žinai,kad va čia,va dabar po tave knaisiojasi,tai plaukai piestu šiaušiasi doh.gif
Atsakyti
bet juk leidžia pasirinkti, kokią narkozę darytis.
Atsakyti