QUOTE(jolantaok @ 2008 05 12, 16:06)
Man darant echo 18 sav. nemate kas,o siandien t.y. 32 sav. pamate berniuko bruozus
,dziaugiames,nes mergyte kaip pupyte jau turim
.Daktare sako, kojytes ilgos(mes ir auksti,mano ugis 178),as jos paklausiau ar viskas gerai ,tai sake buna taip, i mama.Bet gryzusi namo,kaip ir pradejo durnos mintys lysti i galva, jokos informacijos inernete apie tai nerandu, tai klausiu ga kam panasiai yra nutike.
.tiesiog noriu nors ka nors apie tai ugirsti,is anksto dekoju. 

man irgi prikalbejo del tu koju ilgio, jau buvau prisigalvojus

QUOTE(Klimaviciene @ 2008 05 21, 10:13)
Na ir mums panasiai.Dabar 17ta savaitele pries dvi dienas dare echo, ir aiskiai matesi jog mano pilvelio gyventojas turi visus berniukui skirtus atributus

Kai dare echo 17 sav. tai dar nesimate,kas pilvelyje gyvena, o kai dare 26 sav. tai aiskiai matesi,kad vyrukas bus

Man 16 sav. pasake, kad berniukas, velesni echo dar karta tai patvirtino ir gime berniukas

Mes tiksliai suzinojom 14 savaitele

man pasake 4 menesiu kad berniukas nes sake labai dideli konkolai
taip ir sake
ir istikro gime su dideliais

Mes suzinojome 32sav. per 3 echoskopija.
Tai buvo musu paskutine viltis suzinoti lyti, nes buvo jau paskutine echoskopija.
Papildyta:
Kaip kesta, nejau 14 sav. jau galima pamatyti lyti, man pirma echo dare 12-13sav. tai net kalbos nebuvo apie lyti

Papildyta:
QUOTE(=Svaja= @ 2008 06 07, 22:33)
Kaip kesta, nejau 14 sav. jau galima pamatyti lyti, man pirma echo dare 12-13sav. tai net kalbos nebuvo apie lyti

Per Tv Baltija laida buvo, kas pasirodo echo labai kenkia vaikuciui, net moksliskai irode, bet gydytojai aisku nenori pripazint. Sake per laida , kad ardo genetini koda ar pan. , na labai daug kalbejo apie tai, buciau zinojusi anksciau , tikrai nebuciau lindus apziurai su tuo eco, Tik max 1 karteli ir psio, bet yra kaip yra.
QUOTE(Lena.lt @ 2008 06 12, 10:45)
Mes suzinojome 32sav. per 3 echoskopija.
Tai buvo musu paskutine viltis suzinoti lyti, nes buvo jau paskutine echoskopija.
Papildyta:

Papildyta:

taip galima,man 11sav.dare echo ir gyd sake mato uzuomazgas pas maziuka viena,ko gero berniukas taciau nepatvirtino 100%taciau pries 3d.kt.gydytoja dare echo tai labai aiskiai matesi kad abu bus suneliai