Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus lytis

QUOTE(SaDa @ 2009 07 20, 21:58)
Mums kai buvo 12 sav. pasake, kad panasu i berniuka, o siandien 18 sav. kad patapo is berniuko i mergaite. Kazi dar gali keistis? Ar jau pirkti ruzavus rubelius  g.gif

nelabai jau gali ir betiketi, geriau dar palauk patvirtinimo velesniu savaiteliu,
nes jei gydytojai nera tikri nesako vaikiuko lyties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yarinelle @ 2009 07 20, 22:03)
nelabai jau gali ir betiketi, geriau dar palauk patvirtinimo velesniu savaiteliu,
nes jei gydytojai nera tikri nesako vaikiuko lyties mirksiukas.gif

Na jo reiks laukti, nes kazkaip vidumi dar netikiu, kad mergaite, apgavo mane motiniska nuojauta, bet dabar eisiu tik kokiu 30 sav. tai laukti visi 3 men doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 21 liepos 2009 - 07:32
QUOTE(SaDa @ 2009 07 21, 08:32)
Na jo reiks laukti, nes kazkaip vidumi dar netikiu, kad mergaite, apgavo mane motiniska nuojauta, bet dabar eisiu tik kokiu 30 sav. tai laukti visi 3 men  doh.gif

mano situacija labai panasi i tavaja, nes man visi aplinkiniai tik ir kartojo, kad pirmasis vaikas bus berniukas, bet 18 savaitę ginė pasakė, kad greičiausiai bus mergytė, bet negarantavo šimtu procentų, nes vaikutis nenorejo rodytis, taigi belieka laukti... o taip norėjosi tiksliai žinoti kas pilvelyje gyvena, kad galėčiau ramiai pirkti rūbelius... bet nieko teks pirkti universalius, kad tiktų tiek berniukui tiek mergaitei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DoveMe @ 2009 07 21, 10:48)
mano situacija labai panasi i tavaja, nes man visi aplinkiniai tik ir kartojo, kad pirmasis vaikas bus berniukas, bet 18 savaitę ginė pasakė, kad greičiausiai bus mergytė, bet negarantavo šimtu procentų, nes vaikutis nenorejo rodytis, taigi belieka laukti... o taip norėjosi tiksliai žinoti kas pilvelyje gyvena, kad galėčiau ramiai pirkti rūbelius... bet nieko teks pirkti universalius, kad tiktų tiek berniukui tiek mergaitei  ax.gif

gal palauk juk mergaitei yra grazesniu drabuzeliu nei neutralius pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DoveMe @ 2009 07 21, 10:48)
mano situacija labai panasi i tavaja, nes man visi aplinkiniai tik ir kartojo, kad pirmasis vaikas bus berniukas, bet 18 savaitę ginė pasakė, kad greičiausiai bus mergytė, bet negarantavo šimtu procentų, nes vaikutis nenorejo rodytis, taigi belieka laukti... o taip norėjosi tiksliai žinoti kas pilvelyje gyvena, kad galėčiau ramiai pirkti rūbelius... bet nieko teks pirkti universalius, kad tiktų tiek berniukui tiek mergaitei  ax.gif

As irgi nusprendziau pirkti neautralius, bus geriausiai smile.gif O kai gims pasirupinsiu tinkamais rubeliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 21 liepos 2009 - 10:56
man 20sav sake, kad panasu i berniuka, bet nedrista speliot. daug kartu sapnavau, kad pagimdziau berniuka, o kai 30sav. dare exo, tai iskart pasake, kad mergaite. bet vistiek netikiu ir su rubeliais neskubu schmoll.gif yra nuo pirmo vaiko like sliauztinuku neutraliu smile.gif
Atsakyti
Mums kai buvo apie 20 sav. pasak, kad panasu i mergaite. Nors gyd. buvo labai netikras. Tai nelabai ir patikejome jo zodziais mirksiukas.gif
O dabar jau vaikelis slapuku pasidare, nenori rodytis. Tai laukiam siurprizo wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

14 savaciu genetike sake kad turesim berniuka ir siandien 19 sav. pol-kos echoskopas dar karta ta pati patvirtino wub.gif wub.gif
Atsakyti
mums buvo beveik 22 savaitės, kai gydytoja aiškiai parodė, kad mergytė bus. šiandien tai dar kartą patvirtino wub.gif
Atsakyti
Aš iki praeitos savaitėlės irgi nežinojau, kas pas mane pilvelyje gyvena. Vidinė nuojauta, ypač mano vyro, buvo, kad laukiamės mergaitės. Tai gydytoja neabejodama pasakė, kad mergaitė. 2 kartus pažiūrėjo ir sakė, kad neturi abejonių. Nors ką čia gali žinot... Per gimdymą mergaitei lengviau pavirsti berniuku nei berniukui mergaite... smile.gif
Pas mane visi drabužėliai neturalūs - balti, geltoni, žali... Dabar reikės vieną kitą ir rožinį įsigyti !
Atsakyti
as su treciu nestumu kai vaiksciojau,gyd pasake kad tikrai mergaite,nestumas buvo 30sav,o pagimdziau sunu,
Atsakyti
Pagal paskutinį echo mums buvo 21sav ir 3 d., ir atrodo jog turėsim berniukėlį biggrin.gif . Nuo pat pradžių turėjau tokią nuojautą, nors būčiau labai norėjus dukrytei kasas pinti, tačiau esu be galo laiminga biggrin.gif
Atsakyti