Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus lytis

O mes nuo pat pradziu tiesiog zinojom,kad turesim berniuka,as buvau garantuota 99% o vyras net 200% biggrin.gif Bet siandien pasirode kleckas budamas 21sav.2,nepilnai pasirode,tai gyd neuztikrintai pasake,kad turesim mergyte,gavom lengva soka wub.gif Nepatikejau,kad mano nuojauta taip galejo mane apgauti doh.gif Bet kadangi neuztikrintai pasake tai dar neskubu su roziniais drabuzeliais,pasake "labai imanoma,kad is mergytes pavirs berniukelis" tai ieskau nuotraukyciu kur galeciau palyginti bet niekur nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2009 07 30, 22:05)
O mes nuo pat pradziu tiesiog zinojom,kad turesim berniuka,as buvau garantuota 99% o vyras net 200% biggrin.gif Bet siandien pasirode kleckas budamas 21sav.2,nepilnai pasirode,tai gyd neuztikrintai pasake,kad turesim mergyte,gavom lengva soka wub.gif Nepatikejau,kad mano nuojauta taip galejo mane apgauti doh.gif Bet kadangi neuztikrintai pasake tai dar neskubu su roziniais drabuzeliais,pasake "labai imanoma,kad is mergytes pavirs berniukelis" tai ieskau nuotraukyciu kur galeciau palyginti bet niekur nerandu unsure.gif

Cia galima paziureti kaip atrodo berniukai ir mergaites skirtingomis savaitems: Prasom
Atsakyti
nuo pirmos dienos sake abieju su vyru nuojauta. 7 dienos po pastojimo itarimus patvirtino anksti isryskejes nestumo testas, dar po poros dienu hcg tyrimas parode itin didelius skaiciukus, kas reiske, jog yra daugiavaisis nestumas,arba mergaitiska lytis smile.gif nes su jom buna didelis kiekis sio hormono... na, o 18 ir 22 sav echoskopu pasake,kad mergyte tikrai.
Atsakyti
Na pasiseke gi jums smile.gif o mums jau 27 savaite, taciau gydytoja per kiekviena echoskopa vis dvajoja... nes is vienos puses paziurejus atrodo,kad mergyte, o is kitos - berniukas smile.gif tad mes vis dar nezinome ko sulauksime. Nors mano nuojauta pakuzda, kad tikriausiai bus berniukas... g.gif
Atsakyti
na, o man tai per pirmą echo, kurią darė 18 sav. nepasakė nieko, nes mažius nenorėjo pasirodyt. O dabar, kai padarė 32 sav. tai užtikrino, kad mažytė mergytė rolleyes.gif beliko dar šiek tiek palaukti ir įsitikinti bigsmile.gif
Atsakyti
su pirmaja, gal kokiu 12sav pirma karta pasake, kad mergaite. 17sav, jau kita gydytoja irgi sake, kad mergaite. gime aisku mergaite. dabar su antru, 11sav dar nesimate, bet mano nuojauta, kad bus mergaite. labai to noreciau.......
Atsakyti
Kad 99 proc. mergaitė mums pasakė 21 sav., o visai tiksliai su visom ekrane matotom grožybėm bigsmile.gif pamatėm 35 neštumo savaitę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(googa @ 2009 08 09, 12:27)
Kad 99 proc. mergaitė mums pasakė 21 sav., o visai tiksliai su visom ekrane matotom grožybėm  bigsmile.gif pamatėm 35 neštumo savaitę.  4u.gif

O 35 savaite nesupratau pamatet mergaites ar jau berniuko grozybes?Kas gime?
Atsakyti
O mums 20 nestumo savaite pasirode kad mano nestuke.gif gyvena berniukas biggrin.gif
Atsakyti
su pirmu vaikeliu 20 savaite paske, o su antru 16 savaiciu pamate, kad berniukas. o velesniuose echo dar geriau matesi, kad nesuklydo. dar biski palauksim ir isitikinsim iki galo biggrin.gif
Atsakyti
mums 18 savaite spejo, kad mergyte, bet labai neuztikrintai, sake, kad mergytes lengvai berniukais virsta. lauksim, ka patvirtins kiti echoskopai
Atsakyti
man per nepilna 18sav.pasake,kad berniukas,bet laukiu dar patvirtinimo,kai bus sekantis echo 4u.gif
Atsakyti