Mums 19 savaiciu isvis nieko nepasake
o dabar kai jau 31 tai parode grozybes berniukas
16 nestumo savaite, echoskopuojantis, musu leliukas parode koki "boksteli" turi tarp koju Matesi labai labai aiskiai
22 savaiciu darantis echo, daktarai uztvirtino, kad pilvelyje gyvena berniukas
O mums 21 savaitę echoskopijos metu gydytoja pasakė, kad mergaitė - "nu bent aš vyriškų daikčiukų nematau". 32 savaitę - kita gydytoja abejojo, bet pasakė - lyg mergaitė. O 39 savaitei prasidėjus, pasakė ligoninėje, kad berniukas. Jau labai greit sužinosime, kas iš tikrųjų
Gerai, kad nepirkau mergaitei drabužių, o tik neutralių spalvų
O as jau 12 sav.suzinojau, kad mergaite.........
Ir net minties nebuvo apie kitka...
QUOTE(Astuliux1 @ 2009 08 18, 18:14)
O as jau 12 sav.suzinojau, kad mergaite.........
Ir net minties nebuvo apie kitka... 
o kaip taip anksti galima suzinot?
Na man dabar jau 34,5 savaites ir lelius tik dabar save parode, pasirodo bus berniukas
Sveikos mamytes
jau rasiau sioje temeleje kad 14 savaiciu pamate berniuka. Tai siandien 23 sav. buvom pas genetikus ir 100% patvirtino kad turesime suneli
Mes 16-17 nestumo savaite buvom pas genetikus, tai jau tuomet suzinojom, kad laukiames berniuko. Tiesa, reikejo paklausti, nes pati gydytoja nepasake... Veliau eilines echoskopijos metu vienakart ginei buvo pasirode, kad mergaite
Pries keleta savaiciu gulejom AK, tai vel patvirtino, kad bus berniukas. Na, bet labai neilgai liko laukti - greit pamatysim
Be to visi sako, kad sulauksim sunelio
Mes suzinojom,kai buvo issamia echo 20sav.,tai pasake,kad greiciausiai turesim lelyte
O vakar kai mums jau beveik 25sav,patvirtino
ir pati maciau,tai jau abejoniu neturiu
22 sav pasake, kad berniukas
maniskis gyresi, kad viska aiskiai mate. nors pati nelabai ka iziurejau, jauciau visuomet, kad berniukas. antradieni dar karteli reiks uzklausti, ar tikrai sunelis pilvelyje gyvena
man pasake kai buvo 18 savaiciu 
sako 99% kad mergaite, o 21 savaite kai buvo tai sake 100% , kad dukryte
sako 99% kad mergaite, o 21 savaite kai buvo tai sake 100% , kad dukryte