Įkraunama...
Įkraunama...

Trijų metų vaiko dienotvarkė

Sveikos, kadangi niekur neradau panasiu patarimu tai nutariau viska i viena tema sugrust. Noreciau kad parasytumet kiek tokio amziaus vaikutis turi miegot ir ar visu eina pietu miego, kada gulat miegot,kada keliates ir kaip prikalbinti eiti pietu miego,ka daryt kad vaikutis valgytu, ko duot ir ko ne
LAUKIU IVAIRIU PATARIMU O YPAC IS PATYRUSIU MAMYCIU
IS ANKSTO aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(RDA @ 2007 12 13, 01:52)
Sveikos, kadangi niekur neradau panasiu patarimu tai nutariau viska i viena tema sugrust. Noreciau kad parasytumet kiek tokio amziaus vaikutis turi miegot ir ar visu eina pietu miego, kada gulat miegot,kada keliates ir kaip prikalbinti eiti pietu miego,ka daryt kad vaikutis valgytu, ko duot ir ko ne
IS ANKSTO  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

maniskis tokio amziaus keliavo i darzeli tai ir namie rezimas budavo darzlinis, tik savaitgaliais pietuku kartais neidavo

miegot eidavom iki 22 keldavomes apie 8

valge tai ko nori....
Atsakyti
o ar normalu tokio amziaus vaikuciui visai nei pietu miego, nes mes tai su asarom einam, nes kadangi i darzeli neinam tai jei atsikeliam 10 tai as josios nemygdau, o jei ir mygdau tai geriausiu atveju trecia uzmiega
Atsakyti
QUOTE(RDA @ 2007 12 13, 01:52)
IS ANKSTO  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Maniskis miega viena pietu miega - ir puikiai uzmiega, nes jis toks pas mane miegaliukas , jei nepamiega buna labai piktas, tai pats zino, kad turi eiti pailseti. Valgo 3-4 kartus, ir apetitu nesiskundzia, o versti valgyti nereikia, jei jusu mazius atsisako - jie geriausiai zino kiek jiems reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Manasis į darželį dar neina, bet jau ruošiasi, todėl ir gyvenam darželio ritmu. Keliasi apie septintą, miegot eina apie devintą ir per pietus kokias dvi valandas numiega. Valgo viską, tik lengvesnį maistą paderinu smile.gif Manau, jei vaikas pietų nemiega ir nebūna irzlus, tai tegu ir nemiega g.gif
Atsakyti
QUOTE(leuleu @ 2007 12 13, 18:28)
Manasis į darželį dar neina, bet jau ruošiasi, todėl ir gyvenam darželio ritmu. Keliasi apie septintą, miegot eina apie devintą ir per pietus kokias dvi valandas numiega. Valgo viską, tik lengvesnį maistą paderinu smile.gif Manau, jei vaikas pietų nemiega ir nebūna irzlus, tai tegu ir nemiega g.gif

Pagirtina, kad taip sauniai ruosiates darzeliui thumbup.gif
Atsakyti
mums uz 2 savaiciu bus 3 m smile.gif Jau visa savaite kaip lankom darzeli. iki tol neidavo miegoti jokiu pietu, nes pabusdavom 10-11 ryto, uzmigdavom 11-12 vakaro, kai noredavo valgyti- pats pasakydavo, o jei nenoredavo ir nekisdavau.
O valgyti nuo 3 metu galima viska 4u.gif nekisu maisto, kas erzintu skrandi ar tokio nuo kurio paskui kiltu kokiu problemu, bet is principo tai ka nori, ta ir valgo 4u.gif
Atsakyti
mano trimetė nuo rudens eina į darželį tai irgi ten ir valgo ir miega kaip priklauso, va namie savaitgaliais tai jau nenori miegot,na nebent aš atsigulu šalia ir paguliu,tai dar tada kartais užmiega.tai paskutiniu metu per daug ir neverčiu.o su valgymu tai valgys būtinai tą ką kiti valgo,jokio specialaus atskiro maisto.ir jei brolis su sese pirmi pavalgo ir jau nori nueit nuo stalo,tai ir ji jau sako,kad pavalgė ir daugiau nebenori.
Atsakyti
QUOTE(jurgixe @ 2007 12 16, 16:41)
mano trimetė nuo rudens eina į darželį tai irgi ten ir valgo ir miega kaip priklauso, va namie savaitgaliais tai jau nenori miegot,na nebent aš atsigulu šalia ir paguliu,tai dar tada kartais užmiega.tai paskutiniu metu per daug ir neverčiu.o su valgymu tai valgys būtinai tą ką kiti valgo,jokio specialaus atskiro maisto.ir jei brolis su sese pirmi pavalgo ir jau nori nueit nuo stalo,tai ir ji jau sako,kad pavalgė ir daugiau nebenori.

Vaikiukas labai jaucia kada gali trupuciuka pasimuliuoti.... thumbup.gif Darzelyje nerodo savo principu, o va namuciuose visada atsigriebia doh.gif
Atsakyti
Musiskiui 3,9m.Nuo 3,5m.eina i darzeli.Pietu nemiega jau nuo2m.Darzely labai retai uzmiega pietu.Ryte keliasi pries7.Miegot eina 20.30-21.30val.Su apetitu prastai,labai isrankus maistui(Cia turbut genai,visi vyro giminej"manekenai"ir baisiai nevalgus),aukletoja paskutiniu metu sako,kad nieko neima i burna visa diena,tai nors namie ryte ir vakare prikamsau,nes pats nenori doh.gif .Bet cia taip tarpais-keleta sav.puikiai valgo namie ir kazkek darzely(nes ten neskanu,pats taip sako),o paskui uzeina badavimo savaites-niekur nenori valgyt doh.gif .Nepatinka man visa tai,bet nezinau ir ka daryt.Kai nevalgo-tai paskui prasideda ligos doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 17 gruodžio 2007 - 11:40
to noanona: jei vaikas darzely nevalgo ir nemiega, gal reiketu pasidometi kaip jam ten sekasi , gal yra kokiu problemu susijusiu su adaptacija ar panasiai
Atsakyti
Į darželį einam pora mėnėsių, bet iki tol pietų miegojo visada ir miega be jokių problemų, nebent būnam kur svečiuose. O namie kad ir 10 keliasi, pietų eina 14-15.O vat vakare sunkiai sekasi iki 23 užlaušt.
Su maistu įvairiai, bet aš neverčiau ir pasakiau kad nelabai valgi, tai ir ten niekas neverčia, būna šaukšta košės suvalgo, būna visą smile.gif
Atsakyti