Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

QUOTE(haneriete @ 2007 12 18, 15:14)
Aš taip ir galvojau  biggrin.gif  ech... Tiek jau to  biggrin.gif

O kur tas tavo vertumas?
Nenusisekus mokslams, gyvenimui Lt, išvarei į Airiją, gyveni su kažkokiu diedu, dirbi juodą darbą, svaigsti apie Lietuvą, sustorėjai.. o tai džiaugsmas ir gyvenimo pilnatvė irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 18, 15:14)
Aš taip ir galvojau  biggrin.gif  ech... Tiek jau to  biggrin.gif

Nu bet vistiek pastebėta - kad neverta pastebėjimo lotuliukas.gif Ir dar pridurčiau, kaip apie nepastebimąją - pakankai išsami informaciją surinkta lotuliukas.gif

O šiaip, manau, turėtume labai džiaugtis visos, pastebėtosios drinks_cheers.gif Esame vertos kažko, pasirodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 18 gruodžio 2007 - 14:19
QUOTE(advoco @ 2007 12 18, 15:17)
apsirengsiu juodą trupmputę suknutę, įsidėsiu linzes, susikelsiu plaukus, pasitvarkysiu naujus kirpčiuks, apsiausiu ilgus batus....  flirt.gif 
ex... laukiu šeštadieniaus..... nail.gif

Ir atrodysi kaip tikra gatvinė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 15:18)
O kur tas tavo vertumas?

Jo... unsure.gif visiškai teisi tu smile.gif
Šiąnakt aš nemiegosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 16:19)
Ir atrodysi kaip tikra gatvinė laugh.gif

oj, mieloji, gatvinėms dar toli iki manęs laugh.gif ir iki mano suknutės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 18, 15:21)
Šiąnakt aš nemiegosiu  biggrin.gif

Man tai mažiausiai rūpi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 18, 15:21)
oj, mieloji, gatvinėms dar toli iki manęs  laugh.gif  ir iki mano suknutės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nesiginčyk, Advoco! Jei tau sako, kad gatvinė, reiškia gatvinė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 18, 15:21)
oj, mieloji, gatvinėms dar toli iki manęs  laugh.gif  ir iki mano suknutės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pasiguosk jei nori.. biggrin.gif
Net suknutė nepadės.. vaiko tėvas pasiplovęs, paskutinis draugas taip pat - tokia tu ten ir moteriškaitė. Merga su vaiku. Liko tik senis daugiavaikis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 18, 14:17)
man irgi  thumbup.gif

apsirengsiu juodą trupmputę suknutę, įsidėsiu linzes, susikelsiu plaukus, pasitvarkysiu naujus kirpčiuks, apsiausiu ilgus batus....  flirt.gif 
ex... laukiu šeštadieniaus..... nail.gif

Atrodysi super drinks_cheers.gif
Pala pala, jau šį šeštadienį? Pramisinau kažką mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 18, 16:24)
Nesiginčyk, Advoco! Jei tau sako, kad gatvinė, reiškia gatvinė  lotuliukas.gif

tiek to, pabūsiu pioneer.gif jei sako, tai sako... cool.gif dėl tokio reikalo, galiu ir gatvine pabūti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 16:26)
Pasiguosk jei nori..  biggrin.gif
Net suknutė nepadės.. vaiko tėvas pasiplovęs, paskutinis draugas taip pat - tokia tu ten ir moteriškaitė. Merga su vaiku. Liko tik senis daugiavaikis biggrin.gif

va čia tai jau taip nereikėjo..... vaiko tėtis yra žuvęs, todėl prašau neminėti bloguoju, kad esu mama labai didžiuojuosi, nes turiu prisiminimą savo gyvenimo vyro.

kartais savo nuomonę derėtų pasilaikyti sau.

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 18, 16:27)
Atrodysi super  drinks_cheers.gif
Pala pala, jau šį šeštadienį? Pramisinau kažką mastau.gif

aga, šį šeštadienį firmos vakarėlis.... smile.gif fainiai... jau laukiu švenčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 18, 15:28)
tiek to, pabūsiu  pioneer.gif  jei sako, tai sako...  cool.gif  dėl tokio reikalo, galiu ir gatvine pabūti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gatvinė merga su vaiku lotuliukas.gif Ir tu galėsi naktį nemiegoti lotuliukas.gif O dar geriau pasibarstyti galvą pelenais ir eiti aplink bažnyčią keliais poterius kalbant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 18, 15:31)
kartais savo nuomonę derėtų pasilaikyti sau.

Nemoku ir kodėl turėčiau tai daryti? ax.gif
Atsakyti