Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXIV dalis]

Advoco, tu tik jos nesąmonių neimk į širdį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 18, 16:32)
Gatvinė merga su vaiku  lotuliukas.gif  Ir tu galėsi naktį nemiegoti  lotuliukas.gif  O dar geriau pasibarstyti galvą pelenais ir eiti aplink bažnyčią keliais poterius kalbant  lotuliukas.gif

oj, negaliu lotuliukas.gif net balsu juoktis pradėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Abžoryte - gal gali man maldą sukurti lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 16:34)
Nemoku ir kodėl turėčiau tai daryti? ax.gif

kai paaugsi - suprasi irnesakyk.gif nematau reikalo dabar tau kažką aiškinti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(haneriete @ 2007 12 18, 16:36)
Advoco, tu tik jos nesąmonių neimk į širdį wink.gif

tegul pašneka vaiks irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 18, 15:37)
oj, negaliu  lotuliukas.gif  net balsu juoktis pradėjau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o juokas ne silpnųjų ginklas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 18, 15:31)

va čia tai jau taip nereikėjo.....  vaiko tėtis yra žuvęs, todėl prašau neminėti bloguoju, kad esu mama labai didžiuojuosi, nes turiu prisiminimą savo gyvenimo vyro. 

kartais savo nuomonę derėtų pasilaikyti sau.

Užuojauta, brangioji console.gif Tai kur kas baisiau, nei eilinis vyro pasiplovimas verysad.gif Bandau įsivaizduoti, ką teko išgyventi. Todėl smagu, kad gyvenimas tvarkosi ir juda į priekį smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 16:38)
o juokas ne silpnųjų ginklas? unsure.gif

gatvinių su vaikais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O ne stipriųjų? smile.gif
Atsakyti
Pasiilgau aš tos GV, su kuria pažvengdavau iki soties thumbup.gif
O dabar replikuoji kaip Viesulas ir tiek smile.gif Mesk tu tas nesąmones ir bendraujam kaip seniau mirksiukas.gif Niekas tau neliepia paisyti tų kvailų punktų ar stengtis būti tokiai kaip visi smile.gif Būk tokia kokia tu nori, bet gal pašnekam apie diedus, darbus, mašinas, pramogas, keliones ir beleką kitą, bet tik nekomentuojam čia kiekvienos, a?
Ar man jau susikišt savo pasiūlymą, ten kur konkorėžiai tavo ex-šefui auga? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 18 gruodžio 2007 - 14:43
GV, mažute, ar tau kas širdelę spaudžia, ar kas nutiko? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 18, 15:38)
tegul pašneka vaiks  irnesakyk.gif

Mielai pašnekėsiu viską apie Jus išsakiau:

DG- kvaila fyfa iš Rokiškio, kurios idealas persisportavę bernai.
Abžorytė- visiško naivumo kaunietė. Tokia žiopla, kad net draugė berną perėmė. Tokia svaigalė, kad net vedyboms netinkama.

Ką mes čia dar turim..?
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 18, 16:40)
Užuojauta, brangioji  console.gif Tai kur kas baisiau, nei eilinis vyro pasiplovimas  verysad.gif  Bandau įsivaizduoti, ką teko išgyventi. Todėl smagu, kad gyvenimas tvarkosi ir juda į priekį smile.gif

ačiukas 4u.gif buvo sunku... per laiką su viskuo susitaikai.... unsure.gif
man tik smagu, kad auga mano pipiras ir turiu kuo didžiuotis thumbup.gif
o vyrai.... rolleyes.gif bus tų vyrų irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(haneriete @ 2007 12 18, 16:40)
O ne stipriųjų? smile.gif

stiprių gatvinių su vaikais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Oj, ta mūsų GV...... group.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 18, 14:44)
Abžorytė- visiško naivumo kaunietė. Tokia žiopla, kad net draugė berną perėmė. Tokia svaigalė, kad net vedyboms netinkama.

Ale tu fantastiška drinks_cheers.gif Galėtum dirbti psichologe praktiškai thumbup.gif
Žodis žodin apie mane! biggrin.gif Išgrynintas mano paveikslas, net pati nebūčiau sugebėjusi savęs taip apibūdinti laugh.gif

Esu žioplumo karalienė, šitoje vietoje mažai kas lygiuotis gali, nebent su powerpuff pakonkuruotume thumbup.gif Tai priėmiau kaip komplimentą šį pastebėjimą hi.gif
Atsakyti
Ką veikiat? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti