Įkraunama...
Įkraunama...

Ką mėgsta jūsu vaikas?

Knygeles vartyti, piesti, filmukus ziureti, aisq per langa taip pat, sokti, dainuoti. Dabar vis praso eilerastuko (tipo ismokinti ja) keleta neilgu jau moka mintinai lotuliukas.gif
Atsakyti
megsta vazinetis triratuku (buti veziojama) lotuliukas.gif
dar kapstytis smelio dezej
labai jai patinka kalbint mazycius vaikiukus
megsta kai su ja zaidi
Atsakyti
Musu pupa labai megsta sokti, bet kur isgirdusi muzika paleidzia mano ranka ir soka biggrin.gif, megsta vartyti knygeles, komentuoti paveikslelius ir zaisti pirsteliu zaidimus thumbup.gif

Atsakyti
Oi,kiek ji visko megsta biggrin.gif Labiausiai tai gal buti lauke,nes kai tik atsikeliam atsistoja prie duru ir prasos laukan biggrin.gif
Atsakyti
1.3m.megzta piešti,aišku koks ten piešimas,bet nepaleidžia pieštuko iš rankų,bus į bobutę lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis tai sokejas biggrin.gif tik isgirsta muzika ir pradeda programa savo rodyt.... biggrin.gif
Atsakyti
Mazutei patinka sokti ir iskraustyti spinteles biggrin.gif
Atsakyti
Na mūsų panelytė yra hyperaktyvi, net nežinau kas jai nepatinka lotuliukas.gif Labai patinka piešti, aišku ne tik popieriaus lape, jau pavargay grindis šveisti nuo spalvotų kreidučių doh.gif Dar jai labai patinka šokti, čia jau ir kiti pastebėjo, turbūt bus šokėja, nes net mamytė taip nemoka kraipytis, kaip mažoji panelytė blush2.gif ir iš kur visko išmoko ax.gif doh.gif
Na bet jau kokia pamaiva flirt.gif tik pasakyk kad kokia gražuolė, tai eina po visus namus ir visiems pasirodo hihihi.gif

Žodžiu šaunūs visi tie maži žmogeliukai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
musu vaikiukui tai labai patinka vanduo doh.gif paduociau dubenely su vandeniu(ir jei vis dapilciau kad jo butu)tai zaistu jis ten ilgai ilgai mirksiukas.gif labai patinka klausyti brolio mp3 grotuvo(net uzmiega muzika beklausydamas)db galvoju kad jam reikia atskira nupirkt ir yrasyt kokiu lopsiniu,nes pas broly tai toli grazu muzikelei iki lopsiniu doh.gif bet mazajam patinka...zaislai visiskai nedomina schmoll.gif skaitau visur jusu komentarus,galvoju ka dar ydomaus vaikui galeciau pasiulyti g.gif ar nupirkti koky zaisla ydomu kad turetu vaikas uzsiemima unsure.gif
Atsakyti
mano dukrytei tai dainavimas ir sokis, isgirsta daina tai stveria bet ka kas po ranka papuola ir buna jos mikrofonas... smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytė dar mažytė, jai tik 1m. ir 2 mėn., bet labiausiai patika, kai vyresnėlė dainuoja "du gaidelius". Kitos dainelės- nelabai, o šią, vos išgirdus viską meta ir pradeda ploti ir tupčioti- šokti lotuliukas.gif .
Atsakyti
mano dukrai 2.9 tai su piešimu dar kažkaip sunkiai einasi,bet norą rodo,labai mėgsta žiūrėti koncertus per tv ir šokti,taip pat daug dainuoja.
Atsakyti