Įkraunama...
Įkraunama...

Ką mėgsta jūsu vaikas?

muzikos klausyti ir sokti thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų mažiukas mėgsta šokti, žiūrėti pro langą, žaisti gaudynių ir slėpynių wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano metuku dukrytė mėgsta vartyti knygutes, žiūrėti pro langą, labai mėgsta šokti ir kramsnoti ką nors lotuliukas.gif
Atsakyti
Megsta sokti, dainuoti, piesti ir ziureti pro langa thumbup.gif
Atsakyti
sokti, soka net tada kai skalbimo masina grezia, jis jaucia ritma ir trypcioja biggrin.gif is aisku su puodais zaist patinka, skamba gi biggrin.gif
Atsakyti
labai megsta sokti pasileidzia telefone muzika ir soka, varto knygeles, piese
Atsakyti
Manaisi net nžn ar ką mėgsta daryti. Muziką kai įjungiu, patinka, bet neilgai klausosi, filmuką irgi įjungiu, 5min pažiūri ir viskas. O vat kai aš šoku ar dainuoju jam, tada jis pyksta ir nesuprantu kodėl g.gif
Atsakyti
Mėgsta piešti. Du jo darbeliai įrėminti namuose kabo. Mėgsta ne šokti, bet šokinėti nuo sofos arba ant jos. lotuliukas.gif
Lauke labai mėgsta laistyti gėles. Jei jau neleidžiu laistyti, tada su tuščiu laistytuvu "laisto". Su smėliu patinka žaisti.
Atsakyti
Nezinau, ka manoji labiau rinksis ateityje, bet dabar ji labai megsta dainuoti, labai greitai ismoksta zodzius ir zenkliukus rodyti, sokti ir piesti su akvarele, lipdyti is plastelino thumbup.gif
Atsakyti
siuo metu piesti ir sokineti ant lovos smile.gif
Atsakyti
Musu mazoji labai megsta sokti ir dainuoti (manau nemazai itakos turi ir muzikos mokyklele, kuria lanko), piesti,maudytis,laistyti gelytes ir "padeti" mamai namu ruosoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adirgni @ 2009 04 24, 15:22)
Manaisi net nžn ar ką mėgsta daryti. Muziką kai įjungiu, patinka, bet neilgai klausosi, filmuką irgi įjungiu, 5min pažiūri ir viskas. O vat kai aš šoku ar dainuoju jam, tada jis pyksta ir nesuprantu kodėl g.gif

ir mano toks pat drinks_cheers.gif
Atsakyti