Įkraunama...
Įkraunama...

Ką mėgsta jūsu vaikas?

Labiausia mėgsta "šeimininkauti" virtuvėje- žaisti su puodais, samčiu, dėlioti viską į stalčius ir po to traukti vėl lauk.
Atsakyti
piesti, labai patinka su guasu, kur su rankom piesti reikia, skaityti knygutes, o labiausiai tai mesitrauti, grezti, sukti, pjauti ir pan. thumbup.gif
Atsakyti
Mėgsta šokti, piešti,suktis virtuvėj ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif kaip atsistojo metuku taip ir pradejo sokti...o dabar mums 2.4 ..tai i diena po 1.5 valandos ir prasokam ...vienam jam neidomu ,tai kviecia tai mane ,tai teti ,tai jei sveciu turim ,tai ir svecius...jau manau reikes ieskoti kokio sokiu burelio
Atsakyti
Megsta sokti,dainuoti,piesti,skaityti knygeles ir viska apversti aukstyn kojom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes tai sokejos ir daininkes.o tuopaciu ir virtuves seimininkes. doh.gif
Atsakyti
labaiusiai megsta ziurte pro laga lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano sūneliui šokti tik ižgirsta muzika iškart šokti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pro langa ir meksta pas mus balkonas iki apacios tai jam žet i varnites lotuliukas.gif labai jau patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
mano sunelio megstamiausias uzsiemimas tai puzliu deliojimas. Net iki 49 daliu pats vienas gali sudeti smile.gif
Atsakyti
Mažius labai mėgsta šeimininkauti virtuvėje, važinėtis žaisline mašina, skaityti knygeles, šokti lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, net sunku viena megiama uzsiemima isskirti. Vyreneliui beveik 3 metai, megsta viska, ka cia suraset, plius padeti pica kepti biggrin.gif Ir dar su "paspirtuku" vazinetis megsta, tete greit nebepagaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai megzta ziureti multikus ,dainuoti ir sokti
Atsakyti