Įkraunama...
Įkraunama...

Ką mėgsta jūsu vaikas?

O Jusu dainininkai, dailininkai ir sokejai lanko kokius uzsiemimus, ar veiksmas paprastai namie vyksta?
Atsakyti
atrodo jog mano mazyliui nera tokio dalyko kurio jis nemegtu smile.gif jei tik isgirsta muzika tuoj pradeda sokti..vos tik nuciumpa pietuka,reikalauja popieriaus ir gaves ji piesia smile.gif paemes sauksta ir dubeneli vaizduoja kaip maiso,dar prisideda visokiu kaladeliu,kad "kose"skanesne butu biggrin.gif kaip sako mano vyras..jis visu galu meistras 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Mano labiausiai mėgsta visokius lego dėliot mirksiukas.gif arba suptis ant supynių (kambarinių), čia kai grįžta namo smile.gif o darželio auklėtoja sakė, kad mėgsta su kamuoliu žaist, bet nežinau namie nežaidžia ax.gif wub.gif wub.gif Na, o didesnioji priencesė su lėlėmis "BRATZ" žaidžia wub.gif cool.gif
Atsakyti
maniske laibai muzika megsta,nors jai tik metukai ir menuo,bet pasiemusi mikrofona kad dainuoja savo kalba,linguoja,rankytem ploja,na atrodo tikrai super biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi šokam, dainuojam (na dainavimu dar nepavadinsi, tik lialia kokia savo dainelę mažė traukia), piešti, knygutes skaityti ir betvarkę namie kurti smile.gif
Atsakyti
Mes labiausiai mėgstam lego ar šiaip visokias kaladėles dėliot.
Atsakyti
Šokti lotuliukas.gif o ypač kai Radži dainuoja, tai sako Dadi Dadi arba dar patinka Gero ūpo, kur kapelos biggrin.gif , šiaip įvairi muzika ir pati prašo paleisti, ko gero teks vesti į šokių pamokėles ateityje biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė labai mėgsta "skaityt" knygas, piešt ir šokt.
Atsakyti
mūsų mažylė viską daro pagal nuotaikas: mėgsta "skaityti" knygeles, kartais šoka į taktą- trypia, kartais pradeda dainuoti, trumpiau pakolkas jai viskas nauja ir visko jai norisi... 4u.gif
Atsakyti
aciu mamoms uz pasidalintas mintis ka megsta musu mazieji ir patys brangiausi zmoguciai pasaulyje! smile.gif
Atsakyti
Aš vaizdžiai pardysiu :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 07 balandžio 2008 - 17:02
smile.gif Gražiai atrodo smile.gif
Mano dukrytė irgi mėgsta "pasidažyti" smile.gif
Atsakyti