Įkraunama...
Įkraunama...

Ką mėgsta jūsu vaikas?

Manoji taip pat labai mėgsta šokti.Būna,kad pritaria savaip dainuodama.Mėgsta piešti sąsiuvinuke ar pasičiupus mamos dar neišspręstus kryžiažodžius. biggrin.gif
Atsakyti
maniske tikra sokeja visa diena pas mus ijungtas tv ir klipai eina,nes jai kito uzsiemimo nereikia,tik isgirsta ja patinka muzika ir jau ziurek trypcioja atsistojus rolleyes.gif
Atsakyti
mano mažylė kai buvo visai mažutė mėgdavo dainuot. dbr nebedainuoja, bet baisiai patinka šokti, piešti (visur, o ir ant sienų doh.gif ) ir tvarkytis, žodžiu mamytės padėjėja biggrin.gif
Atsakyti
O mano kruopa galėtu visą dieną sėdėt smėlio dėžėje. bigsmile.gif Čia jai visas "rojus".O iš lauko sugrįžus pirmiausia isijungia televizorių.Jo visai nežiūri,bet kai groja muzika tai neatitrauksi.Tada vyksta dainos,šokiai,estrada. thumbup.gif
Atsakyti
Maniske tai lauke labai megsta akmenukus rinkti,parsinesa namo saujom,ir namie su jais zaidzia bigsmile.gif ,kaip ir jusu vaikuciams, maniskei irgi patinka sokti,kartais su dainom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriukas1978: 30 balandžio 2008 - 14:05
Mano kleckiukas labai megsta iskraustyti visus stalcius ir spinteles (aisku, atgal visko sudeti labai nemegsta biggrin.gif ), net dreba pamates tusinuka (rasineja kur tik papuola doh.gif ) ar raktus (banduo juos itaikyti i visas duris). Kaifuoja supamas supynese (visa laime, turim vienas namie, nereikia kaskrat jam uzsimanius lekt i parka), be galo megsta vazinetis ant dulkiu siurblio, kai as siurbliuoju namus.
Is zaislu dievina tik kamuolius, kitu jam gali ir nebuti cool.gif . O geriausias uzsiemimas - zaidimas su indais, puodais, samciais ir t.t. (kazin, ar tai reiskia, kad uzauges jis bus kulinaras g.gif bigsmile.gif ) arba laikrasciu plesymas i skutelius ir ju metymas uz spintos, lovos ir pan. (ten, kur mamai sunkiausia prieiti juos iskrapstyti biggrin.gif ).
Atsakyti
Na kadangi musu dukrytei tik metukai tai kol kas kaz kokiais dideliais jos gebejimais negalim pasigirti bet jau sokti ir klausytis muzikos bei trepseti kojytemis i takta krutinti klubiukus tai moka super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai patinka knygeles tada ji dar savo kalba labai kaz ka pasakoja ir kalbasi blush2.gif g.gif tik gaila kad dar nesuprantame apie ka.... blush2.gif
Atsakyti
Mano sunelis labao ,egsta sokti kur tik muzika ten ir soka smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Piešia, šoka, dainuoja.
Atsakyti
Labai megsta sokineti sokliuke,kokius vinkrutasus ten daro,yra erdves,tai kai issisuka,kai juokiasi.Dar labai megsta su dviraciu vaziuot ir laaaabai patinka su masinelem zaisti.Stumdo po dvi po namus,arba dvi dideles,arba dvi mazas. 4u.gif
Atsakyti
Labai megsta sokti ir maivytis lotuliukas.gif
Atsakyti
sokti ziurint muzikinius vaizdo klipus ir piesti sau ant delno... rolleyes.gif
Atsakyti