mano mažylė kai buvo visai mažutė mėgdavo dainuot. dbr nebedainuoja, bet baisiai patinka šokti, piešti (visur, o ir ant sienų
) ir tvarkytis, žodžiu mamytės padėjėja

O mano kruopa galėtu visą dieną sėdėt smėlio dėžėje.
Čia jai visas "rojus".O iš lauko sugrįžus pirmiausia isijungia televizorių.Jo visai nežiūri,bet kai groja muzika tai neatitrauksi.Tada vyksta dainos,šokiai,estrada.

Maniske tai lauke labai megsta akmenukus rinkti,parsinesa namo saujom,ir namie su jais zaidzia
,kaip ir jusu vaikuciams, maniskei irgi patinka sokti,kartais su dainom

Mano kleckiukas labai megsta iskraustyti visus stalcius ir spinteles (aisku, atgal visko sudeti labai nemegsta
), net dreba pamates tusinuka (rasineja kur tik papuola
) ar raktus (banduo juos itaikyti i visas duris). Kaifuoja supamas supynese (visa laime, turim vienas namie, nereikia kaskrat jam uzsimanius lekt i parka), be galo megsta vazinetis ant dulkiu siurblio, kai as siurbliuoju namus.
Is zaislu dievina tik kamuolius, kitu jam gali ir nebuti
. O geriausias uzsiemimas - zaidimas su indais, puodais, samciais ir t.t. (kazin, ar tai reiskia, kad uzauges jis bus kulinaras
) arba laikrasciu plesymas i skutelius ir ju metymas uz spintos, lovos ir pan. (ten, kur mamai sunkiausia prieiti juos iskrapstyti
).

Is zaislu dievina tik kamuolius, kitu jam gali ir nebuti

Na kadangi musu dukrytei tik metukai tai kol kas kaz kokiais dideliais jos gebejimais negalim pasigirti bet jau sokti ir klausytis muzikos bei trepseti kojytemis i takta krutinti klubiukus tai moka super
labai patinka knygeles tada ji dar savo kalba labai kaz ka pasakoja ir kalbasi
tik gaila kad dar nesuprantame apie ka....

Piešia, šoka, dainuoja.
Labai megsta sokineti sokliuke,kokius vinkrutasus ten daro,yra erdves,tai kai issisuka,kai juokiasi.Dar labai megsta su dviraciu vaziuot ir laaaabai patinka su masinelem zaisti.Stumdo po dvi po namus,arba dvi dideles,arba dvi mazas.

Labai megsta sokti ir maivytis

sokti ziurint muzikinius vaizdo klipus ir piesti sau ant delno...